- 20 Ocak 2021
- 122
- 138
- 23
Ee burda adam altta mı olacak yaniB beyazz_orkidee canım ben de bu pozisyonu sana atmaya geldim ama testini gördüm ay bebis olmasın valla heyecan yaptik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee burda adam altta mı olacak yaniB beyazz_orkidee canım ben de bu pozisyonu sana atmaya geldim ama testini gördüm ay bebis olmasın valla heyecan yaptik![]()
Kiss hangi ara gittin geldin hevesim kursagimda kaldi heKızlar hastane evime çok yakın o yüzden gittim hemen kan verdim maalesef negatif boşuna heyecan yaptık akşam akşamneyse artık önümüzdeki aya bakacağız belki de adet olacam o yüzden lh seviyesi yükseldi ondan koyu çıktı
![]()
Allah seni,Ee burda adam altta mı olacak yani![]()
Hastane çok çok yakın hemen gittim zaten 1 saat olmadan sonuç çıktı özel olduğu içinKiss hangi ara gittin geldin hevesim kursagimda kaldi heOlsun en azından yumurtlamayi öğrendin canim bak değerlendir ne olur ne olmaz
![]()
Allah seni,adam arkada olacak ay utandım
![]()
Yavrum kac aylik evlisin ya da yillikanam o nasıl pozisyon kız öylebiz beceremeyiz onu en iyisi normale devam önümüzdeki ay da olmazsa adamı doktora gönderirim askerleri bi saysınlar bakalım ne durumda
![]()
Evet canımcımmCanım yaa ortam yapıyor bize
Her ihtimale karşı keçiboynuzu özü diyorum canım
Ama bı testini tekrarla![]()
Yaaa çok zorAllah seni,adam arkada olacak ay utandım
![]()
Yaaa çok fenaAllah seni,adam arkada olacak ay utandım
![]()
Kac yasindasin kiz daha dur yeni evliymissin azcik heyecan lazim baska seyler deneyin7. Aya girecez canım![]()
Kac yasindasin kiz daha dur yeni evliymissin azcik heyecan lazim baska seyler deneyin![]()
Gönder canım gel teskere teskereanam o nasıl pozisyon kız öylebiz beceremeyiz onu en iyisi normale devam önümüzdeki ay da olmazsa adamı doktora gönderirim askerleri bi saysınlar bakalım ne durumda
![]()
En kolayi o kolaya kacmayinBiz hep misyoner pozisyonunda takıldık![]()
Deneyin kızlar Zor değilYaaa çok zor
Canım kendini dinleme akışına bırak bende de öyle belirti oluyordu hepsi psikolojik. İnşallah bebiş vardır sende de sevinirizKızlar benim bat 8 Şubat belirtmiştim yani daha 12 gün var geçen ay erken yumurtlama yaşadım sonra kırmızıları gördüm bu ay fazlasıyla değerlendirdik ve 2 gündür kasıklarımda ağrı var adet ilacakmisim gibi bide yemek yediğim halde doymuyorum boyle bişe yaşayan varmı acaba
Deli yaaKac yasindasin kiz daha dur yeni evliymissin azcik heyecan lazim baska seyler deneyin![]()
Bence HAMİLESİNOvulasyon testim. Bu ne anlama geliyor kızlar yani benim son adetimin ilk gününü sayarsak döngümün 32. günü ve 2-3 güne adet olmayı bekliyorum böyle koyu olması normal mi çizginin ?
Canım kan testi negatifBence HAMİLESİNyani tabiki 2. Defa yumurtlamis olabilirsin de onu bilemem
Oyy hikâyeye bakbahsedeyim canım
Aslında bundan 19 ay önce hiç aklımda bebek yoktu. Eşimle bi kaçamak oldu ve acaba hamile kalmışmıyımdır düşüncesiyle bebek konusu bizim için açılmış oldu4-5 ay hiç kafama takmadım korunmadık ama olmadı. Sonra doktora gittik ikimizde de bir problem yoktu. Denedik denedik olmadı 1 sene dolunca bir daha gittik doktora, yine problem yok stres dediler. Öyle böyle diye diye 19 ay oldu işte. Eğer 2. Sene dolunca hala olmazsa yine gidicez doktora kısmet inşallah bebeğim gelir
![]()