• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hastane evime çok yakın o yüzden gittim hemen kan verdim maalesef negatif boşuna heyecan yaptık akşam akşam 😀😀 neyse artık önümüzdeki aya bakacağız belki de adet olacam o yüzden lh seviyesi yükseldi ondan koyu çıktı 😊😊
Kiss hangi ara gittin geldin hevesim kursagimda kaldi he ☹️😨 Olsun en azından yumurtlamayi öğrendin canim bak değerlendir ne olur ne olmaz 😍

Kızlar benim bat 8 Şubat belirtmiştim yani daha 12 gün var geçen ay erken yumurtlama yaşadım sonra kırmızıları gördüm bu ay fazlasıyla değerlendirdik ve 2 gündür kasıklarımda ağrı var adet ilacakmisim gibi bide yemek yediğim halde doymuyorum boyle bişe yaşayan varmı acaba

anam o nasıl pozisyon kız öyle 😀😀 biz beceremeyiz onu en iyisi normale devam önümüzdeki ay da olmazsa adamı doktora gönderirim askerleri bi saysınlar bakalım ne durumda 😂😂
Gönder canım gel teskere teskere :halay:
Biz hep misyoner pozisyonunda takıldık 😀😀
En kolayi o kolaya kacmayin 😂
Deneyin kızlar Zor değil :halay:
Kızlar benim bat 8 Şubat belirtmiştim yani daha 12 gün var geçen ay erken yumurtlama yaşadım sonra kırmızıları gördüm bu ay fazlasıyla değerlendirdik ve 2 gündür kasıklarımda ağrı var adet ilacakmisim gibi bide yemek yediğim halde doymuyorum boyle bişe yaşayan varmı acaba
Canım kendini dinleme akışına bırak bende de öyle belirti oluyordu hepsi psikolojik. İnşallah bebiş vardır sende de seviniriz 😍💜
Kac yasindasin kiz daha dur yeni evliymissin azcik heyecan lazim baska seyler deneyin😂
Deli yaa 😂😂 sen kaç yıllık evlisin canım 😀

cukulatam cukulatam kendinden biraz bahseder misin canım kaç aydır deniyorsunuz 😍

bahsedeyim canım🤭
Aslında bundan 19 ay önce hiç aklımda bebek yoktu. Eşimle bi kaçamak oldu ve acaba hamile kalmışmıyımdır düşüncesiyle bebek konusu bizim için açılmış oldu😅 4-5 ay hiç kafama takmadım korunmadık ama olmadı. Sonra doktora gittik ikimizde de bir problem yoktu. Denedik denedik olmadı 1 sene dolunca bir daha gittik doktora, yine problem yok stres dediler. Öyle böyle diye diye 19 ay oldu işte. Eğer 2. Sene dolunca hala olmazsa yine gidicez doktora kısmet inşallah bebeğim gelir🥰

bahsedeyim canım🤭
Aslında bundan 19 ay önce hiç aklımda bebek yoktu. Eşimle bi kaçamak oldu ve acaba hamile kalmışmıyımdır düşüncesiyle bebek konusu bizim için açılmış oldu😅 4-5 ay hiç kafama takmadım korunmadık ama olmadı. Sonra doktora gittik ikimizde de bir problem yoktu. Denedik denedik olmadı 1 sene dolunca bir daha gittik doktora, yine problem yok stres dediler. Öyle böyle diye diye 19 ay oldu işte. Eğer 2. Sene dolunca hala olmazsa yine gidicez doktora kısmet inşallah bebeğim gelir🥰
Oyy hikâyeye bak 😘🤩. Herşey bir kacamakla başladı 😀 bazen böyle sebepsiz oluyor işte canım tıp bile Çaresiz kalıyor ama inşallah bu ay o ay olur biz bu ay farklı pozisyon deniycez sen de kervana katıl 🤗🤭😀

Back
X