O zaman tekrar degerlendirme yapabilirsin canim bazen iki kez yumurtlama olabiliyorPazartesi günü yaptım tek çizgi çıktı yani negatifti silik bile yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman tekrar degerlendirme yapabilirsin canim bazen iki kez yumurtlama olabiliyorPazartesi günü yaptım tek çizgi çıktı yani negatifti silik bile yoktu
O zaman bugünü değerlendireyim canımO zaman tekrar degerlendirme yapabilirsin canim bazen iki kez yumurtlama olabiliyor
her ikisi de olabilir canım sen her ihtimale karşı değerlendir testini yarın tekrarla olmazsa regl gününde tekrar bir gebelik testi yaparsın inşallah vardırrrrO zaman bugünü değerlendireyim canımya gebelik testim acaba yanlış sonuç vermiş olabilir mi
Canım ikisininde rengi aynı koyuluk olduğu zaman yumurtlama demektir bir sonraki gün tekrar silik olursa çatlama demektirKavLen
Gittikçe koyulaşıyor gibi canım ben pek bilmiyorum hiç yapmadım ama ikincisi biraz daha koyu geldi gözüme
Benim adetlerim her ay düzenli olmaz o yüzden bu ay 27-30 arası bekliyorumher ikisi de olabilir canım sen her ihtimale karşı değerlendir testini yarın tekrarla olmazsa regl gününde tekrar bir gebelik testi yaparsın inşallah vardırrrr![]()
Bu yumurtlama olmuş demek cnm bugünü değerlendir tekrar yaptığında silik olursa çatlama olmuş demektirOvulasyon testim. Bu ne anlama geliyor kızlar yani benim son adetimin ilk gününü sayarsak döngümün 32. günü ve 2-3 güne adet olmayı bekliyorum böyle koyu olması normal mi çizginin ?
Eğer adete yakın böyle olduysa gebelik olabilir cnm sende ovulasyon da bu şekilde gebelik belli oluyorOvulasyon testim. Bu ne anlama geliyor kızlar yani benim son adetimin ilk gününü sayarsak döngümün 32. günü ve 2-3 güne adet olmayı bekliyorum böyle koyu olması normal mi çizginin ?
Yapinca at kuzum insallah vardirBenim adetlerim her ay düzenli olmaz o yüzden bu ay 27-30 arası bekliyorumelimde gebelik testi de var sabah ilk idrarla tekrar test yapayım bakalım. Ama bugünü değerlendireceğim
![]()
Adet zamanı da lh yükselebiliyormuş ama o zaman da böyle koyu olur mu bilmiyorum tabi en iyisi gebelik testi yapmakEğer adete yakın böyle olduysa gebelik olabilir cnm sende ovulasyon da bu şekilde gebelik belli oluyor
Yapinca at kuzum insallah vardir![]()
önce bir sabah idrarıyla testini yapta kuzum adet gecikmen olursa kan verirsinAy İnşAllah canım hatta kan vereceğim![]()
önce bir sabah idrarıyla testini yapta kuzum adet gecikmen olursa kan verirsin![]()
Genellikle t çizgisi c den koyu oldugu zaman hamılelıkten süphelenıyor. Tabi yinede garanti değil ama, yumurtlama oldu çatladımı emınmısınız takıp ettınızmı testle? Bendede adete dogru koyulasma oldu sonra silindi felan tekrar . Adete dogru lh hormonu yukselebılırmıste. Ama gebelikte olabilir tabi inşallah vardır canımAdet zamanı da lh yükselebiliyormuş ama o zaman da böyle koyu olur mu bilmiyorum tabi en iyisi gebelik testi yapmak
Hayır cnm genelde adete bı kaç gün kala bu şekilde oluyorsa gebelik diye biliyorum ayyy hadi inşallah hamissindir bitanem heyecanlandım şimdi haber vermeyi unutmaAdet zamanı da lh yükselebiliyormuş ama o zaman da böyle koyu olur mu bilmiyorum tabi en iyisi gebelik testi yapmak
kuzum nasıl canın istersen onu yap sadece negatif olursa moralini bozma elbet birgün olacak inşallah ❤ama varsa bile kanda daha önce çıkmaz mı canım garanti olsun dedim en azından yoksa bile net yok derim adetimi beklerim ama idrarda negatif çıkarsa yine aklımda kalır![]()
hoşbuldukkk teşekkür ederim![]()
@Ezgiliezgi canım burdan da yazablirisn![]()
Canım yaa ortam yapıyor bize@sweetdreams1985 canım burası aktif yazabilirisn![]()
Her ihtimale karşı keçiboynuzu özü diyorum canımAldım canım hatta 1 tanesini denemek amaçlı kullandım ama iki çizgi var anlamadım
ya valla ben dr a gittim genel muayene oldum ama eşim gitmediği için askerler ne durumda bilmiyorum![]()
Canım yaa ortam yapıyor bize
Her ihtimale karşı keçiboynuzu özü diyorum canım
Ama bı testini tekrarla![]()