Gebeliğe Hazırlık 2021 Bizim Yılımız Olsun 👶🕊️🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben her ay pik yaptığı 2 günü değerlendiriyordum ama bu ay pikin 2. günü ve çatlama gününü değerlendirmeyi düşünüyorum canım sen nasıl değerlendirdin

canım ben yumurtlayacağımı anlıyorum 2-3 gün önceden akıntı artışım oluyo o günlerde değerlendirdim ve de yumurtlama günleri ve çatlama olduğu gün de değerlendirdim yani 5 gün felan ara vermeden değerlendirmiş oldum bu ay bir de bunu deneyim dedim bakalım inşallah tutar

inşallah tutar canımmm

Bu diz dirsek pozisyonunda önemli olan erkeğin dik duruyor olması mı yoksa kadının yüz üstü şekilde durması mı çünkü internetten baktım bana zor geldi pozisyonu farklı bir şekilde deneyebilirim ama önemli olan ne bu pozisyonda onu bilmem lazım

çok kolay kuzum daha önce hiç yapmadınız mı

Yumurtlama değişir her ay ama. Mesala benim kimi ay 17.gün kimi 15.gün çok nadir aynı gun olurmuş
Ben uzun zamandır hesaplamiyordum canim rast gele değerlendiriyorduk
kız ben de bembeyaz sandım var işte çizgi birden koyulaşıyor canım benim de böyleydi bir sabah baktım ansızın pik bir kaç güne koyulaşır bence canım
İlk yaptığımda tertemizdi canım hiç çizgi yoktu telaş yaptım
kuzu benimde geçen ay böyleydi birden pik attı oluyor öyle merak etme
Valla afalladim canım zaten hic anlamam bu testlerden
Merhaba bat 17 şubat
Hoşgeldin canım sefalar getirdin
Yarin pik gelecekmis gibi hissediyorum
Heyecanla bekliyorum canım yarın da at
Aldın mı testlerini
KavLen
Gittikçe koyulaşıyor gibi canım ben pek bilmiyorum hiç yapmadım ama ikincisi biraz daha koyu geldi gözüme
Bana da biraz öyle geldi sanki canım ama hic yumurtlama emaresi de yok ay hic mi kasigim agrimaz
Canım ileri hareketlilik problemi olan erkekler icin bir cozum galiba spermler daha hızlı ulaşıyor yüz üstü bi yarım saat yatman lazim guresten sonra
çok kolay kuzum daha önce hiç yapmadınız mı
Ay Allah seni

hoşbuldukkk teşekkür ederim

Aldım canım hatta 1 tanesini denemek amaçlı kullandım ama iki çizgi var anlamadım

ya valla ben dr a gittim genel muayene oldum ama eşim gitmediği için askerler ne durumda bilmiyorum

Ovulasyon testim. Bu ne anlama geliyor kızlar yani benim son adetimin ilk gününü sayarsak döngümün 32. günü ve 2-3 güne adet olmayı bekliyorum böyle koyu olması normal mi çizginin ?

Eklentiler

• 89D3059F-0820-4909-8028-54ABC43D648D.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…