Yarin pik gelecekmis gibi hissediyorum
ovü kullandın mı canımevet az kalmış canımseninle battaşız 13 şubat ama ben erken yumurtladım bu ay niyeyse
ovü kullandın mı canım
Aynen canım geçen ki yaptığım teste baktım üstünden 2 gün geçmesine rağmen tek çizgi yani silik bile yok o kadar içimde bir şey yok yani bakalım adetim ne zaman olacak adetten sonra ovu testine başlayacamArtık önümüzdeki maçlara bakacağız canim dimi
ben her ay pik yaptığı 2 günü değerlendiriyordum ama bu ay pikin 2. günü ve çatlama gününü değerlendirmeyi düşünüyorum canım sen nasıl değerlendirdinevet kullandım canım 2 gün pik yaptı dün çatlama gördüm
ben her ay pik yaptığı 2 günü değerlendiriyordum ama bu ay pikin 2. günü ve çatlama gününü değerlendirmeyi düşünüyorum canım sen nasıl değerlendirdin
inşallah tutar canımmmcanım ben yumurtlayacağımı anlıyorum 2-3 gün önceden akıntı artışım oluyo o günlerde değerlendirdim ve de yumurtlama günleri ve çatlama olduğu gün de değerlendirdim yani 5 gün felan ara vermeden değerlendirmiş oldum bu aybir de bunu deneyim dedim bakalım inşallah tutar
Bu diz dirsek pozisyonunda önemli olan erkeğin dik duruyor olması mı yoksa kadının yüz üstü şekilde durması mıaynen öyle bebeğim dizimizin üstünde eğildiğimiz pozisyonu deneyip sonra yüzüstü yatıcam ve bir bacağımı içeri doğru çekicem bir arkadaşım bu şekilde deneyip başarılı oldu denemekten ne çıkar
çok kolay kuzum daha önce hiç yapmadınız mıBu diz dirsek pozisyonunda önemli olan erkeğin dik duruyor olması mı yoksa kadının yüz üstü şekilde durması mıçünkü internetten baktım bana zor geldi pozisyonu farklı bir şekilde deneyebilirim ama önemli olan ne bu pozisyonda onu bilmem lazım
Ben uzun zamandır hesaplamiyordum canim rast gele değerlendiriyordukYumurtlama değişir her ay ama. Mesala benim kimi ay 17.gün kimi 15.gün çok nadir aynı gun olurmuş
İlk yaptığımda tertemizdi canım hiç çizgi yoktu telaş yaptımkız ben de bembeyaz sandım var işte çizgibirden koyulaşıyor canım benim de böyleydi bir sabah baktım ansızın pik bir kaç güne koyulaşır bence canım
Valla afalladim canım zaten hic anlamam bu testlerdenkuzu benimde geçen ay böyleydi birden pik attı oluyor öyle merak etme
Hoşgeldin canım sefalar getirdinMerhaba bat 17 şubat
Heyecanla bekliyorum canım yarın da atYarin pik gelecekmis gibi hissediyorum
Aldın mı testleriniAynen canım geçen ki yaptığım teste baktım üstünden 2 gün geçmesine rağmen tek çizgi yani silik bile yok o kadar içimde bir şey yok yani bakalım adetim ne zaman olacak adetten sonra ovu testine başlayacam
Bana da biraz öyle geldi sanki canım ama hic yumurtlama emaresi de yok ay hic mi kasigim agrimazKavLen
Gittikçe koyulaşıyor gibi canım ben pek bilmiyorum hiç yapmadım ama ikincisi biraz daha koyu geldi gözüme
Canım ileri hareketlilik problemi olan erkekler icin bir cozum galiba spermler daha hızlı ulaşıyorBu diz dirsek pozisyonunda önemli olan erkeğin dik duruyor olması mı yoksa kadının yüz üstü şekilde durması mıçünkü internetten baktım bana zor geldi pozisyonu farklı bir şekilde deneyebilirim ama önemli olan ne bu pozisyonda onu bilmem lazım
Ay Allah seniçok kolay kuzum daha önce hiç yapmadınız mı
Ben uzun zamandır hesaplamiyordum canim rast gele değerlendiriyorduk
İlk yaptığımda tertemizdi canım hiç çizgi yoktu telaş yaptım
Valla afalladim canım zaten hic anlamam bu testlerden
Hoşgeldin canım sefalar getirdin
Heyecanla bekliyorum canım yarın da at
Aldın mı testlerini
Bana da biraz öyle geldi sanki canım ama hic yumurtlama emaresi de yok ay hic mi kasigim agrimaz
Canım ileri hareketlilik problemi olan erkekler icin bir cozum galiba spermler daha hızlı ulaşıyoryüz üstü bi yarım saat yatman lazim guresten sonra
Ay Allah seni
Yok canım hiç denemedikçok kolay kuzum daha önce hiç yapmadınız mı
Ben uzun zamandır hesaplamiyordum canim rast gele değerlendiriyorduk
İlk yaptığımda tertemizdi canım hiç çizgi yoktu telaş yaptım
Valla afalladim canım zaten hic anlamam bu testlerden
Hoşgeldin canım sefalar getirdin
Heyecanla bekliyorum canım yarın da at
Aldın mı testlerini
Bana da biraz öyle geldi sanki canım ama hic yumurtlama emaresi de yok ay hic mi kasigim agrimaz
Canım ileri hareketlilik problemi olan erkekler icin bir cozum galiba spermler daha hızlı ulaşıyoryüz üstü bi yarım saat yatman lazim guresten sonra
Ay Allah seni
Kuzum gebelik testi yaptin mi hic bence bi yapmalisinOvulasyon testim. Bu ne anlama geliyor kızlar yani benim son adetimin ilk gününü sayarsak döngümün 32. günü ve 2-3 güne adet olmayı bekliyorum böyle koyu olması normal mi çizginin ?
Pazartesi günü yaptım tek çizgi çıktı yani negatifti silik bile yoktuKuzum gebelik testi yaptin mi hic bence bi yapmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?