- 12 Ekim 2021
- 207
- 183
- 18
- 25
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.901
Amin inşallah çok zordu çok zorlandım Allah kimseyi çaresiz bırakmasınAynen öyle Opu da içeri girdim çatala yattım aynı o cümleyi kullandım Allah kimseyi çaresiz bırakmasın canım
Evet öyle gerçekten ben kimseye söylemedim zaten destek olucak bir ailem de yokAylis16 B Betul kara ikiniz de çok gençmişsiniz Allah hepimize sabır versin hepimiz için çok zorlu süreçler. Bir de etrafımız da boş konuşan insanlar var ki onlar daha çok sabır gerektiriyorlar
Kimse umrumda değil desem de içten içe moral bozuyorAylis16 B Betul kara ikiniz de çok gençmişsiniz Allah hepimize sabır versin hepimiz için çok zorlu süreçler. Bir de etrafımız da boş konuşan insanlar var ki onlar daha çok sabır gerektiriyorlar
Ben ilk birliktekikte hamile kalınıyor sanıyordum 21 yaşımda evlendim ödüm kopuyordu ilk başlarda hatırlıyorum da gülüyorum ..Şu gencecik yaşımızda neler gördük ya benim hiç tüp bebek yapmak zorunda olucağım aklıma gelmezdi
Sorma ya ben kimseye söylemedim ama kv bilmesi yeter darlıyordu bir ara ne yaptınız ne yaptınız zır zır aramalar dedim çekil üstümden artık ya dengem bozuldu.Aylis16 B Betul kara ikiniz de çok gençmişsiniz Allah hepimize sabır versin hepimiz için çok zorlu süreçler. Bir de etrafımız da boş konuşan insanlar var ki onlar daha çok sabır gerektiriyorlar
Ben de öyle sanıyordum hemen yapınca bir kere hamile kalınıyor sanmıştım ama MalesefBen ilk birliktekikte hamile kalınıyor sanıyordum 21 yaşımda evlendim ödüm kopuyordu ilk başlarda hatırlıyorum da gülüyorum ..
Kız ben artık ilk geceden kalana da inanmıyorum kim ne derse desinBen de öyle sanıyordum hemen yapınca bir kere hamile kalınıyor sanmıştım ama Malesef
Bende hahahaBen ilk birliktekikte hamile kalınıyor sanıyordum 21 yaşımda evlendim ödüm kopuyordu ilk başlarda hatırlıyorum da gülüyorum ..
Bizim millet bir değişikKız ben artık ilk geceden kalana da inanmıyorum kim ne derse desin
Bana niye yapmıyon diyene napcan bilezik mi takacaksın takacaksan hemen şimdi 2 dk ya yapıp geleyim diyorumBizim millet bir değişik
Çok uzun bir süre kimseyi inandımadım hamile olmadığıma şimdi de kimde sorun var konusu çıktı ortaya arkamdan bunların çocukları olmuyor dedikodular geliyor kulağıma ah keşke yüzüme deselerde alsalar cevabını ama neyse
Benim eşimin tarafında çok şükğr bir sorun yok hep destek tam destek bize onlardan da sadece kayınvalidem biliyor ama baba tarafında üvey anne olunca her şeyin dedikodusu çıkartıyor bıktım gerçekten en son numarasını silip engelledim babam da onunla konuşmuyorum diye benimle konuşmuyor böyle saçma döngünün içimdeyimBana niye yapmıyon diyene napcan bilezik mi takacaksın takacaksan hemen şimdi 2 dk ya yapıp geleyim diyorum
o utancından susuyor zaten artık bende edep kalmadı bu konuda bir ara peder bile sordu ne zaman ne zaman diye,
bende napcan sende dedim bu yaştan sonra torunu otur duanı et yaşlı başlı adamsın 1 ayağın çukurda dedim o gündür benle smimi konşma sağlamıyor.
Aman be boşver konuşmazsa konuşmasınBenim eşimin tarafında çok şükğr bir sorun yok hep destek tam destek bize onlardan da sadece kayınvalidem biliyor ama baba tarafında üvey anne olunca her şeyin dedikodusu çıkartıyor bıktım gerçekten en son numarasını silip engelledim babam da onunla konuşmuyorum diye benimle konuşmuyor böyle saçma döngünün içimdeyim
Aynen öyle artık hiç biri umrumda değil kendimi üzüp strese sokamam şuan tek istediğim şey transfer bir an önce olsun ve tutsunAman be boşver konuşmazsa konuşmasın
Baban dengeyi kurmalı bozmamalı.
İnşallah canımAynen öyle artık hiç biri umrumda değil kendimi üzüp strese sokamam şuan tek istediğim şey transfer bir an önce olsun ve tutsun
güldürdün beni yaİnşallah canım
İnsanlar iyiyide konuşur kötüyü de onlara malzeme olsun o yüzden sallaaaaaaaaaaaaaaa
Ben canımı çok sıktıklarında boş boş duvara bakıyorum ha suratlarına bakmışuım ha boş duvara
nato kafa nato mermer
Aman durmuyor kimsenin çenesi malesef ki bu durumun ne kadar zor olduğunu bilmiyorlar anca konuşuyorlar benim kv 3 sene öncesine kadar her gün arayıp soruyordu hamile misin yeter artık doğur bir tane diye sonra bende boşuyorum oğlunu doğurmuyorum çocuk filan dedim eşime de aynısını dedim bıktım ananın laflarından git kendine başka kadın al doğuramıyorum işte diye oda annesiyle kavga etti sanane diye ondan sonra sustu kaynana bide erkek faktörü olması kocamın daha zoruna gitti ben senin yüzünden doğuramıyorum diyecem diye çok korkuyo asla öyle birşey demem eşimi çok seviyorum çünkü imkansızı başarıp evlendik biz çok zorlu süreçlerden geçtik evlenebilmek için. Hayatım da hiç bir şeyi kolaylıkla elde edemedim ben her şey için savaşmak mücadele etmek zorunda kaldım tıpkı şimdi olduğu gibiBana niye yapmıyon diyene napcan bilezik mi takacaksın takacaksan hemen şimdi 2 dk ya yapıp geleyim diyorum
o utancından susuyor zaten artık bende edep kalmadı bu konuda bir ara peder bile sordu ne zaman ne zaman diye,
bende napcan sende dedim bu yaştan sonra torunu otur duanı et yaşlı başlı adamsın 1 ayağın çukurda dedim o gündür benle smimi konşma sağlamıyor.
Valla kendini sevecen önce canım (eşinde dahil)güldürdün beni ya
İnsan olmayana başka bir çare yok zaten en iyisi takmamak
Öyle o kadar haklısın kiValla kendini sevecen önce canım (eşinde dahil)
zamanın kalırsa eğer istersen evinin dışındaki insalara 2 gülücük saçarsın bu böyle ..
Seninle tamamen aynıyızzzAman durmuyor kimsenin çenesi malesef ki bu durumun ne kadar zor olduğunu bilmiyorlar anca konuşuyorlar benim kv 3 sene öncesine kadar her gün arayıp soruyordu hamile misin yeter artık doğur bir tane diye sonra bende boşuyorum oğlunu doğurmuyorum çocuk filan dedim eşime de aynısını dedim bıktım ananın laflarından git kendine başka kadın al doğuramıyorum işte diye oda annesiyle kavga etti sanane diye ondan sonra sustu kaynana bide erkek faktörü olması kocamın daha zoruna gitti ben senin yüzünden doğuramıyorum diyecem diye çok korkuyo asla öyle birşey demem eşimi çok seviyorum çünkü imkansızı başarıp evlendik biz çok zorlu süreçlerden geçtik evlenebilmek için. Hayatım da hiç bir şeyi kolaylıkla elde edemedim ben her şey için savaşmak mücadele etmek zorunda kaldım tıpkı şimdi olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?