- 13 Ocak 2021
- 66
- 49
Tebrikler canım sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almak nasip olsun inşallahVerdim kuzum 950 cıktı sonucum çok şükürama tabi daha önceki düşüklerim olduğu için doktor daha artışı görmeden bisey diyemeyiz dedi. Cuma tekrar yaptıracağız. Inşallah katlanır değer
Çok tesekkur ederimTebrikler canım sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Yarın inşallah canım vercemCokkk teşekkür ederim inşallah hepimizinki ❤❤ sen ne zaman vereceksin kan
Ya senin sonucuna ne kadar sevindim anlatamam. Sanki kendim bu kadar güzel sonıç çokmışVerdim kuzum 950 cıktı sonucum çok şükürama tabi daha önceki düşüklerim olduğu için doktor daha artışı görmeden bisey diyemeyiz dedi. Cuma tekrar yaptıracağız. Inşallah katlanır değer
Az kalmış inşallah güzel haberlerleYarın inşallah canım vercem
Yaa çok çok teşekkür ederim güzel dusunceleriniz bana moral oluyor ❤ inşallah sizde güzel haberler alacaksınız ❤❤Ya senin sonucuna ne kadar sevindim anlatamam. Sanki kendim bu kadar güzel sonıç çokmış. Hadi güzel artışların olsun inşallah.
Inşallah bakalım artık hayırlısı vallahi forumda o kadar şey okuyunca kafam karıştı artık hayırlısı diyimAz kalmış inşallah güzel haberlerle
Sen idrarda pozitifi gördün ama zaten korkma sorun olmayacakInşallah bakalım artık hayırlısı vallahi forumda o kadar şey okuyunca kafam karıştı artık hayırlısı diyim
İnşallah ne bilim herkes bisey diyo ilk de olunca kafası kesilmiş tavuk gibi ortalıkta birinden bi şey bekliyorsunSen idrarda pozitifi gördün ama zaten korkma sorun olmayacak
Evet aşırı haklısınİnşallah ne bilim herkes bisey diyo ilk de olunca kafası kesilmiş tavuk gibi ortalıkta birinden bi şey bekliyorsun
5 ağustos benimde transferim. Bugün 6. Günüm. Listeye eklersenizHerkese merhaba!!!Antalyadan yazıyorum
16 haziran ilk tedavi başladım
25 haziran OPU oldu: 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.. son hafta regl bekliyorum ve ağustos transfer olacak. Benimle bekleyenler var mi?
ANNE ADI TRANSFER GUNU BETA HCG SONUCUSaturnyildizi 03.08 Sandra86 Cerenace 02.08 Ozyrny 02.08 Nuray1033 12.08 MUTLUGULL 12.08 gl0303 Simin55 12.08 Nimet yardim 02.08 09.08/ 71.18 hcg POZITIF Tc_umutlu_bekleyis 05.08 Os_gul Bulutumsu7 Cilekkokusuu rafadankafa 31.07 negatif Asimisa Birumuttu 03.08 damlalcan 31.07 Fry90 Arzu777 30.07 negatif nur1134 29.07 Fatmuzman minikkuzu34 07.08 allahtan umut kesilmez 09.08/ 595 hcg POZITIF Wolforest 05.08 Cyd63 07.08
Valla bende inanılmaz heyecanlıyım bu gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum yarın saat 15.30 da transfer yapılacak keşke sabah olsaydı nasıl sabredicem bilemiyorum
Bakalım artık yarından sonra belli olur herşeyEvet aşırı haklısınama sen kötüyü düşünme
Ayy asil transferden sonra basliyoValla bende inanılmaz heyecanlıyım bu gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum yarın saat 15.30 da transfer yapılacak keşke sabah olsaydı nasıl sabredicem bilemiyorum
Güzel artmış değeriniz hayırlısı olsun gözünüz aydın ❤Kızlar benimde 11.gunum 175 cıktı sonucum haftaya kontrole cagirdi doktorum ya ınsallah güzel haberler alirim
allahtan benimki sabahValla bende inanılmaz heyecanlıyım bu gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum yarın saat 15.30 da transfer yapılacak keşke sabah olsaydı nasıl sabredicem bilemiyorum
Kesinlikle katılıyorum. Şimdiden geçmesini istiyorum o süreninde. Önceden bakmayada korkuyorumAyy asil transferden sonra basliyo12 gun sonraya işinlanmak lazim
Kese gormeye ne zmn cagiriyolar normaldeAhahahahah vallahi şu 8 gun de belirti aramaktan mahvoldumbenim belirtim yok sadece biraz göğüs hassasiyetim var ama böyle ekleyemiyorum çok acıyor gibi değil sadece hassas biraz. Ki bunu da bence ilaçlar yapıyor.