İnanılmaz heyecanlıyım hele de şöyle güzel haberler aldıkça :)selam ne yaptın hazırlıklar nasıl gidiyor. perşembe günü transfer saatin belli oldu mu? benim belli oldu sabah 10.15te transferim var
Çok teşekkür ederim canım benim insallahya senin adına çok sevindim. umarım sağlıcakla kucağına alırsın canım
ciddi misin orası bana çok yakın evime. oraya görüşmeyede gitmiştim ben sonra vazgeçtim. ben şimdi Kadıköy medicanada tedavi oluyorum. kaç tane transfer edicekleri belli oldu mu? bana sanırım 2 tane transfer olucak.İnanılmaz heyecanlıyım hele de şöyle güzel haberler aldıkça :)
Evet Perşembe günü olacak ama saati belli değil, yarın arayıp bilgilendireceklerini söylediler hayırlısıyla tutunsunlar inşallah :)
Ben İstanbul Altunizade Bahçecide tedavi görüyorum, Siz nerede tedavi görüyorsunuz.
Hayırlısı böyleymiş Demek ki üzme kendini daha çok gençsin önünde çok zaman var, inşallah güzel sonuçlar alacaksınKızlar merhaba, hcg cevabım 0.1, doktorum ilaçları durdurmamı söyledi
ÜZÜLME ARKADAŞIM ALLAH BÜYÜK RABBİM EN KISA ZZAMANDA DOLDURSUN KUCAĞINI İNŞALLAHKızlar merhaba, hcg cevabım 0.1, doktorum ilaçları durdurmamı söyledi
Bende baya araştırma yaptım oraya karar verdim hayırlısı olsun inşallah :) ben 2 transfer yapılmasını istedim ama doktorum yasalar gereği 35 yaş altı ve ilk 2 denemede tek transfer yapabildiklerini söyledi. birde benim sebepsiz infertilite olunca sanırım bilemiyorum ama toplam 4 yumurtam dondurulduciddi misin orası bana çok yakın evime. oraya görüşmeyede gitmiştim ben sonra vazgeçtim. ben şimdi Kadıköy medicanada tedavi oluyorum. kaç tane transfer edicekleri belli oldu mu? bana sanırım 2 tane transfer olucak.
Ben 30 yaşındayım. Bizimkisi sebepsiz değil 3 tane kimyasalım var belkide o yüzden çift transfer yapılıcak. Bende çift istemiyorum tam tersiBende baya araştırma yaptım oraya karar verdim hayırlısı olsun inşallah :) ben 2 transfer yapılmasını istedim ama doktorum yasalar gereği 35 yaş altı ve ilk 2 denemede tek transfer yapabildiklerini söyledi. birde benim sebepsiz infertilite olunca sanırım bilemiyorum ama toplam 4 yumurtam donduruldu
AllahKızlar merhaba, hcg cevabım 0.1, doktorum ilaçları durdurmamı söyledi
Benim 2 yıldır hiçbir sebep yokken olmadı maalesef :) ben hayırlısıyla sağlıklı olsun da tek, ikiz hiç fark etmez diyorum. Allah can sağlığı versin, huzur versin hasret kalmaktansa iki tane olsun :)Ben 30 yaşındayım. Bizimkisi sebepsiz değil 3 tane kimyasalım var belkide o yüzden çift transfer yapılıcak. Bende çift istemiyorum tam tersi. Bakması büyütmesi çok zor bence. Ama tani sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda tek ikiz hiç farketmez.
Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah yavruna, çok çok mutlu günleriniz olacak inanın lütfenKızlar merhaba, hcg cevabım 0.1, doktorum ilaçları durdurmamı söyledi
Bastan beri seni takip ediyorum insallah bir daha ki sefere olur canım, üzülme demiycem çünkü üzülüyoruz. Bende de evdeki testler negatif çıkıyor. Onceki denemelerimde hep kaset testlerde çıkardı, bu sefer olmadiKızlar merhaba, hcg cevabım 0.1, doktorum ilaçları durdurmamı söyledi
Hayırlı olsun inşallahİnanılmaz heyecanlıyım hele de şöyle güzel haberler aldıkça :)
Evet Perşembe günü olacak ama saati belli değil, yarın arayıp bilgilendireceklerini söylediler hayırlısıyla tutunsunlar inşallah :)
Ben İstanbul Altunizade Bahçecide tedavi görüyorum, Siz nerede tedavi görüyorsunuz.
Amin cümlemizin inşallah, Ebru Hanım doktorumHayırlı olsun inşallahben de cem beyin hastasıyım ,sizin dr hangisi
Eger bebeklerim tutunmazsa ki oyle görünüyorAmin cümlemizin inşallah, Ebru Hanım doktorum
Estağfirullah ne demek, burda birbirimize destek olmak için varız :) yani benim ilk denemem Ebru Hanım'ı kadın doğum doktorum önermişti. Ama araştırma yaptığımda Cem Bey'i çok duydum açıkçası.Eger bebeklerim tutunmazsa ki oyle görünüyor, bende Ebru hanimla devam etmeyi düşünüyorum. Cem bey harika bir dr ama çok yoğun.Nasil tedavi sürecinde ilgilimiydi, rahim dinlendirme yapti mi, bir de fitil olarak ne verdi size çok sordum kusura bakma canım
İnşallah, çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yardımcısı olsunÜZÜLME ARKADAŞIM ALLAH BÜYÜK RABBİM EN KISA ZZAMANDA DOLDURSUN KUCAĞINI İNŞALLAH
İnşallahBastan beri seni takip ediyorum insallah bir daha ki sefere olur canım, üzülme demiycem çünkü üzülüyoruz. Bende de evdeki testler negatif çıkıyor. Onceki denemelerimde hep kaset testlerde çıkardı, bu sefer olmadi
canimm ayni gun transferimiz yapilmis ,bende hicbisi hissetmiyorum ;( insallah pozitiftir yaa sen nerde tup bebek yaptırdın?Kızlar merhaba benim de cumartesi günü transferim yapıldı. Okuyorum forumları ilk günden itibaren belirtileri olanlar falan var ama bende hiçbir belirti yok. Lekeleme, ağrı vs hiçbir şey yok. Böyle hiçbir şey hissetmeyip pozitif olan var mı ya çok tedirginim