- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum ki kuzum ben o aşamaya daha hiç geçemedim inşallah bu sefer geçeceğim ❤ ama bence 1 hafta sonra falan çağırırlarKese gormeye ne zmn cagiriyolar normalde
Merhaba hayırlı olsun inşallah. Ben sabah 2 akşam 2 kullanıyorummerhaba kızlar ben de transfer sürecine başlıyorum estrofemle yarın siz kaç tane kullanmıştınız acaba
Hayır beta hcg içermez o fitilBisey sorcam kızlar ben lutinus fitil kullanıyorum bu fitiller idrar testinde pozitif gözükmesini sağlamaz dimi yani ondan dolayı pozitif olmaz idrar testi
Tabiki5 ağustos benimde transferim. Bugün 6. Günüm. Listeye eklerseniz
Güzel haberler aldıkça daha da sabırsızlanıyorum sanırım hepimiz çok mutlu olalım güzel haberler alalım inşallahAyy asil transferden sonra basliyo 12 gun sonraya işinlanmak lazim
hadi bakalım hayırlısıyla nasip etsin Allah inşallah sağlıkla kolaylıkla güzellikleallahtan benimki sabah . Neyse güzel sonuçlasında gerisi önemli değil
Heh iyi bari ben yedim galiba yavaştan kafayıHayır beta hcg içermez o fitil
Benimde 10.30 da . Bende çok sıkışıcam diye korkuyorum . Can acımıyormuş onu biliyorumBenim de yarın 10:30 da transferim ve ben acaba canım acıyacak mi diye korkuyorum bir de sıkışıklık durumunu insallah ayarlayabileceğim
Ayyy hadi insallah hayırlısıyla ve sağlıkla alır geliriz bebişlerimiziBenimde 10.30 da . Bende çok sıkışıcam diye korkuyorum . Can acımıyormuş onu biliyorum
Çok teşekkürler. Suan o kadar stresliyim ki cevabiniz içimi rahatlattı. Aslında aciyor diyen duymadım hic ama benm canım da çok tatlı iste acı eşiğim çok düşükTransferi olan arkafaslarim hic korkmayin aci falan yok. Normal muayene gibi. Gidin bebislerinizi alin gelin
Hayirli olsun simdiden benim tam 4 bardak su ile dolmuştu mesanem suyu abartmayın sonra eziyet olabiliyor. Zaten acı olmuyor merak etmeyinÇok teşekkürler. Suan o kadar stresliyim ki cevabiniz içimi rahatlattı. Aslında aciyor diyen duymadım hic ama benm canım da çok tatlı iste acı eşiğim çok düşük
Verdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkar dediler bakalım dua edin bana
Ay hadi hayırlısı olsun, ederim tabi etmez miyim hic güzel haberler alacaksın inşallah merak etme bizide haberdar etVerdim sonuç bekliyorum 1 saate çıkar dediler bakalım dua edin bana
Amin inşallah canım yazarım sonucu alır almazAy hadi hayırlısı olsun, ederim tabi etmez miyim hic güzel haberler alacaksın inşallah merak etme bizide haberdar et