- 9 Nisan 2021
- 2.949
- 7.415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah guzel haberlerini alırızEstağfirullah ne demek, burda birbirimize destek olmak için varız :) yani benim ilk denemem Ebru Hanım'ı kadın doğum doktorum önermişti. Ama araştırma yaptığımda Cem Bey'i çok duydum açıkçası.
Ebru Hanım' da yoğun ama ne sorsam mutlaka bilgi aldım. Hatta yumurta toplama işlemim tam bayram öncesi oldu Ebru Hanım izinliydi başkası yaptı. Rahim dinlendirme yaptı. Perşembe günü de inşallah transfer olacak
Progeston 200mm verdi günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum, ayrıca gün aşırı progeston iğne verdi
Kısmet canım çok sagol. Önceden de düşüklerim var, hayırlısı olmayacaksa olmasin diyordum ama gönül yine de tek çizgiyi görünce üzülüyorİnşallah Evet insan üzülüyor, ama elimizden geleni yaptık, Allah ne zaman verirsen artık. Üzülme canım,belki daha erkendir test için. İnşallah her şey iyi olacak
medistate de yaptirdim benBen John hopkins Anadolu Sağlık merkezi hastanesinde yaptırdım. Sen nerede yaptırdın?
İnşallah pozitif sonuçları görürüz ikimiz de 19 ağustosa kadar nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorummedistate de yaptirdim ben
Tabi ki Benim arkadaşım da öyle söyledi bana, belki bir sağlık soruni falan olacaktı, hayırlısı böyleymiş dediKısmet canım çok sagol. Önceden de düşüklerim var, hayırlısı olmayacaksa olmasin diyordum ama gönül yine de tek çizgiyi görünce üzülüyor
Verdim kuzum 950 cıktı sonucum çok şükür ama tabi daha önceki düşüklerim olduğu için doktor daha artışı görmeden bisey diyemeyiz dedi. Cuma tekrar yaptıracağız. Inşallah katlanır değerCeren bu gün kan verecektin verdin mii
ooo maşallah inşallah katlana katlana gider, tebrik ederim :))... benimde yarın 8. günüm sizden cesaretle evde test yapmayı düşünüyorum ama olumsuz görürsem kaldırabilir miyim emin olamıyorumVerdim kuzum 950 cıktı sonucum çok şükür ama tabi daha önceki düşüklerim olduğu için doktor daha artışı görmeden bisey diyemeyiz dedi. Cuma tekrar yaptıracağız. Inşallah katlanır değer
Tebrik ederim kuzum cok guzel bi haber Belki de ikizdir insallahVerdim kuzum 950 cıktı sonucum çok şükür ama tabi daha önceki düşüklerim olduğu için doktor daha artışı görmeden bisey diyemeyiz dedi. Cuma tekrar yaptıracağız. Inşallah katlanır değer
Inşallah katlanır canım inşallah ya ben dün o kadar korkarak yaptım ki size anlatamam. Olumsuz düşünmeyelim güzel olacak inşallah, içinizden geçiyorsa yapin. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin?ooo maşallah inşallah katlana katlana gider, tebrik ederim :))... benimde yarın 8. günüm sizden cesaretle evde test yapmayı düşünüyorum ama olumsuz görürsem kaldırabilir miyim emin olamıyorum
benim 3. gün embriyosuydu dondurulmuştu... çok karmaşık içimInşallah katlanır canım inşallah ya ben dün o kadar korkarak yaptım ki size anlatamam. Olumsuz düşünmeyelim güzel olacak inşallah, içinizden geçiyorsa yapin. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin?
Çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin yeter ikiz tek fark etmez seninde az kaldı inşallah sende güzel haberler alacaksın inanıyorum ❤Tebrik ederim kuzum cok guzel bi haber Belki de ikizdir insallah
3.gün embriyoları daha geç çıkıyor diyorlar o yüzden Bence moralin bozulacaksa yapma kuzum bekle test gününü zaten öğreneceksin illa kibenim 3. gün embriyosuydu dondurulmuştu... çok karmaşık içim
Verdim kuzum 950 cıktı sonucum çok şükür ama tabi daha önceki düşüklerim olduğu için doktor daha artışı görmeden bisey diyemeyiz dedi. Cuma tekrar yaptıracağız. Inşallah katlanır
insallah canim o meshur soruyu sorayim:) belortin var miÇok teşekkür ederim sağlıkla gelsin yeter ikiz tek fark etmez seninde az kaldı inşallah sende güzel haberler alacaksın inanıyorum ❤
beklemek de zor... ama tek çizgi görürsem...o daha zor. bekleyeceğim :) inşallah güzel olacak3.gün embriyoları daha geç çıkıyor diyorlar o yüzden Bence moralin bozulacaksa yapma kuzum bekle test gününü zaten öğreneceksin illa ki
Ahahahahah vallahi şu 8 gun de belirti aramaktan mahvoldum benim belirtim yok sadece biraz göğüs hassasiyetim var ama böyle ekleyemiyorum çok acıyor gibi değil sadece hassas biraz. Ki bunu da bence ilaçlar yapıyor.insallah canim o meshur soruyu sorayim:) belortin var mi
Evet bencede bekle daha 4 günün var olmadi kan testine gitmeden yaparsın benim gibi şok olmamak için ama 4 gün önceden yapsan pozitifi görsen bu sefer artıyor mu artmıyor mu diye kendini yiyip bitireceksin. Güzel olacak inanalım, dua edelim ❤beklemek de zor... ama tek çizgi görürsem...o daha zor. bekleyeceğim :) inşallah güzel olacak
Tebrik ederim canım benim❤ kat kat artsın inşallah rabbim yüzünü güldürsünVerdim kuzum 950 cıktı sonucum çok şükür ama tabi daha önceki düşüklerim olduğu için doktor daha artışı görmeden bisey diyemeyiz dedi. Cuma tekrar yaptıracağız. Inşallah katlanır değer
Cokkk teşekkür ederim inşallah hepimizinki ❤❤ sen ne zaman vereceksin kanTebrik ederim canım benim❤ kat kat artsın inşallah rabbim yüzünü güldürsün