Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cookkk teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeGözün aydın canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah iyi düşün iyi olsun ❤ çok sevindim gerçekten ❤
Cok sevindim tebrik ederim. Bu sefer olacak Allahin izniyleYeni yaptım kuzum çok şükür pozitifi gördüm inşallah devamı gelir hem çok seviniyorum hem cok korkuyorum
Yaaaaa evettttt çok şükür ❤❤❤Bende tekrar yaptım sanki biraz daha koyulaşmış testimm
Inşallah canım çok teşekkür ederim❤ sende güzel sonuçlar alacaksın inşallah inanıyorum ❤Cok sevindim tebrik ederim. Bu sefer olacak Allahin izniyle
Kuzum bu sefer olmuş galiba kimyasala benzemiyorFotoğrafı da koyayım buraya kan verince en azından buradakiler fikir olur
Ayy inşallah olur allahım yüzümüze güler bu seferKuzum bu sefer olmuş galiba kimyasala benzemiyor
gözünüz aydın :)))Yeni yaptım kuzum çok şükür pozitifi gördüm inşallah devamı gelir hem çok seviniyorum hem cok korkuyorum
Teşekkür ederim ❤❤ darısı başınıza inşallah sizden de güzel haberler bekliyoruzgözünüz aydın :)))
inşallah... Herkese ayrı ayrı çok sevindim umarım ben de güzel mutlu haberler alıp paylaşırım :))Teşekkür ederim ❤❤ darısı başınıza inşallah sizden de güzel haberler bekliyoruz
Insan bu zorlukları yaşayınca zaten herkese daha bi çok seviniyor rabbim kimseyi var hasretiyle sınamasın sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah ❤inşallah... Herkese ayrı ayrı çok sevindim umarım ben de güzel mutlu haberler alıp paylaşırım :))
Ben bugün idrar testinde pozitifi gördüm çok şükür 8.gunum ve herhangi bi belirti hissetmedim. Sadece biraz goguslerimde hassasiyet var ama o da baya minimum düzeyde. Başka da olmadi. Bence belirti aramayın herkesin farklı oluyor.Kızlar merhaba benim de cumartesi günü transferim yapıldı. Okuyorum forumları ilk günden itibaren belirtileri olanlar falan var ama bende hiçbir belirti yok. Lekeleme, ağrı vs hiçbir şey yok. Böyle hiçbir şey hissetmeyip pozitif olan var mı ya çok tedirginim
Merhaba canim hosgeldin❤ transferin hsyirli olsun. Ilk bikac gun ilaclardan heralde siskinlik dolgunluk falan olmustu ama simdi herhangi bisry yok. Test gunum pazarKızlar merhaba benim de cumartesi günü transferim yapıldı. Okuyorum forumları ilk günden itibaren belirtileri olanlar falan var ama bende hiçbir belirti yok. Lekeleme, ağrı vs hiçbir şey yok. Böyle hiçbir şey hissetmeyip pozitif olan var mı ya çok tedirginim
Ne güzel haber ilaç gibi geldi.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYeni yaptım kuzum çok şükür pozitifi gördüm inşallah devamı gelir hem çok seviniyorum hem cok korkuyorum
Canım benim inşallah sende güzel haberler alacaksın. Unutma Allah sabredenlerle beraberdir ❤Ne güzel haber ilaç gibi geldi.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkürler dilerim en yakın surede sizinde güzel haberlerinizi alırızBöyle güzel haberler almak ne güzel, böyle haberler aldıkça kendim kadar seviniyorum
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı da hayırlısıyla bize inşallah :)
ya senin adına çok sevindim. umarım sağlıcakla kucağına alırsın canımÇok teşekkürler dilerim en yakın surede sizinde güzel haberlerinizi alırız
selam ne yaptın hazırlıklar nasıl gidiyor. perşembe günü transfer saatin belli oldu mu? benim belli oldu sabah 10.15te transferim varBöyle güzel haberler almak ne güzel, böyle haberler aldıkça kendim kadar seviniyorum
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı da hayırlısıyla bize inşallah :)