- 5 Ağustos 2021
- 24
- 9
- 33
bence kullandigimiz ilaclarin yan etkisinden olabilir,su sira bende oyleyimMerhaba arkadaşlar transferimin 4. Günümdeyim çok mutsuzum ağlıyorum neden bilmiyorum içimde bir hüzün var transferimin ilk gecesini acilde geçirdim ohss oldum atlattım sanırım şimdi daha iyiyim ama piskolojik olarak çok üzgünüm nedenini bilmiyorum
1 gün var aramızda ama benim doktorum nedense erken istedi testPazar gunu test gunum. Bugun 6. Gun
Piskolojimi ne kadar iyi tutmaya çalıssam da daha kötü oluyorum. siz oldunuzmu transferbence kullandigimiz ilaclarin yan etkisinden olabilir,su sira bende oyleyim
en iyisi canim bende seni dinleyeyim en iyisiMerhaba hayırlı olsun ❤ merak etme onlar öyle ayağa kalkma ile düşmez zaten doktorlar sürekli yatmayın diyorlar. Yatmak kan dolaşımı için daha sıkıntılı. Ama moral olarak kendinizi yüksek tutmaya çalışın. Ben öyle yapıyorum biseye kızsam bile bu süre içerisinde polemiğe girmiyorum onunla.
evet ben cmt oldum,pzr esimle tartistik nasi agladim nasi agladim anlatamam,normalde takmazdim boyle ama nasi dokundu icime anlatamam ,zor bi surecten geciyoruz Allah hepimizin yardimcisi olsunPiskolojimi ne kadar iyi tutmaya çalıssam da daha kötü oluyorum. siz oldunuzmu transfer
Evet, umarım bebişlerimiz herşeye rağmen tutunmuşlardır. Allah hepimizin yardımıcısı olsun gerçekten zor bir süreç Allah mucizelerimize ulaştırsın.evet ben cmt oldum,pzr esimle tartistik nasi agladim nasi agladim anlatamam,normalde takmazdim boyle ama nasi dokundu icime anlatamam ,zor bi surecten geciyoruz Allah hepimizin yardimcisi olsun
Merhaba canım ben daha transfer olmadım ama orta seviye ohss geçirdim o yüzden dinlendirme yaptılar. Sana şını söyleyebilirim ohss hormonları alt üst ettiği için psikolojiyi çok etkiliyo. 1 haftaya atlatmıştım ben. Bi kaç güne saha iyi olursun. İçini gönlünü ferah tut. Bebeğini düşün mutlu olMerhaba arkadaşlar transferimin 4. Günümdeyim çok mutsuzum ağlıyorum neden bilmiyorum içimde bir hüzün var transferimin ilk gecesini acilde geçirdim ohss oldum atlattım sanırım şimdi daha iyiyim ama piskolojik olarak çok üzgünüm nedenini bilmiyorum
9.- 10. Gunde cikiyo blast emriyolar niye o kadar uzun sureli oldu benim bilemedim.pazarda kapali zaten ya cuma ya pazartesi veririm..1 gün var aramızda ama benim doktorum nedense erken istedi test
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bende orta seviyeydi ama dinlendirme yapmadı doktor taze embriyo koymak istedi. Eve geldim çok kötü oldum mide bulantısı şişkinlik karın ve kasık ağrısı 2 büklüm oldum yerimde duramadım o yüzden embriyo tutmuşmudur endişesi oluştu içimde Allah bu zor süreçte hepimizin yardımıcısı olsun. Bir yanım iyi olmak istiyor bir yanım ağrılarım azaldı diye endişeleniyorum hamile kalırsam daha çoğalacağını söylemişti doktor şimdi iyiyim sadece psikolojik olarak kötüyüm….Merhaba canım ben daha transfer olmadım ama orta seviye ohss geçirdim o yüzden dinlendirme yaptılar. Sana şını söyleyebilirim ohss hormonları alt üst ettiği için psikolojiyi çok etkiliyo. 1 haftaya atlatmıştım ben. Bi kaç güne saha iyi olursun. İçini gönlünü ferah tut. Bebeğini düşün mutlu ol
Arkadaşlara haber vereyim diye geldim ki siz de beni sormuşsunuz teşekkür ederimrafadankafa arkadasimizdan ses yok. Test yapti mi
Yine de kan vermelisin. Bu forumda neler neler okuduk. Ilaclarini da birakma doktor demeden. Hakkinda hayirlisi olsun insallahArkadaşlara haber vereyim diye geldim ki siz de beni sormuşsunuz teşekkür ederimaz önce erken gebelik testi yaptım negatif. Bu gün 9.gündü silik bile olsa çıkardı herhalde. Nasipten ötesi yok. Sizlerden güzel haberler bekliyorum artık
Prosedürü tam olarak işletirim,kafama göre hareket etmem zaten.Günü geldiğin de testimi doktora iletir,onun onayıyla bırakırım ilaçları.Sadece beklentiyi bıraktım hayırlısı...Yine de kan vermelisin. Bu forumda neler neler okuduk. Ilaclarini da birakma doktor demeden. Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Biraz karnımda şişkinlik var ama ilaçtan mı bilmiyorum. Başka bir sıkıntım yok. Benimde 13 ağustosta kontrol.bende salı başladım estrofeme bakalım 11 agustosta kontrol olacak yeni transfer için rahim uygun mu diye bakacaklar sizde ilaçtan dolayı herhangi bir yan etki var mı acaba
Gerçekten nasipten ötesi yok üzülme. Ben daha önce gördüm pozitifi hep çok sevindim ama kaybettim. Ne zaman doğru zamansa ne zaman hayırlısıyla gelecekse o zaman gelsin❤Arkadaşlara haber vereyim diye geldim ki siz de beni sormuşsunuz teşekkür ederimaz önce erken gebelik testi yaptım negatif. Bu gün 9.gündü silik bile olsa çıkardı herhalde. Nasipten ötesi yok. Sizlerden güzel haberler bekliyorum artık
yaa hayırlı olsun 3. gün embriyosu muydu 5 miKızlar merhaba benim bugun test günümde 5 gün iki embriyo transfer edildi 595 çıktı sonuç
Bu arada ben görmemişim bu mesajı çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel değerinizKızlar merhaba benim bugun test günümde 5 gün iki embriyo transfer edildi 595 çıktı sonuç
Testi yapabildin mi cnmBu arada ben görmemişim bu mesajı çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel değeriniz
Yeni yaptım kuzumTesti yapabildin mi cnm
Gözün aydın canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah iyi düşün iyi olsunYeni yaptım kuzumçok şükür pozitifi gördüm inşallah devamı gelir hem çok seviniyorum hem cok korkuyorum
Fotoğrafı da koyayım buraya kan verince en azından buradakiler fikir olurTesti yapabildin mi cnm