Masallah cok iyiKızlar kanda 71.18 cıktı sizce nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah cok iyiKızlar kanda 71.18 cıktı sizce nasil
Çok sagol canimMasallah cok iyi
Kendini nasıl rahat hissediyorsan onu yap bemcede . Umarım sağlıcakla kucağına alırsın.Benimde hepsi kimyasaldı o yüzden o beta artışı tam bir travma benim için bende değerim pozitif çıkarsa tekrar etmek istemiyorum
Ikimizde inşallah canım benim ❤Kendini nasıl rahat hissediyorsan onu yap bemcede . Umarım sağlıcakla kucağına alırsın.
Çok güzel canim saglicakla al kucagina inşllahKızlar merhaba benim bugun test günümde 5 gün iki embriyo transfer edildi 595 çıktı sonuç
Hayirli olsun canim. Rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlar merhaba benim bugun test günümde 5 gün iki embriyo transfer edildi 595 çıktı sonuç
Ceren kan testinden once idrar testi yapmayi dusunmuyorsun cnmIkimizde inşallah canım benim ❤
Aslında her gün düşünüyorum ama son anda vazgeçiyorum galiba yarın sabah yapacağım biraz kendimi hazırlıyım kan testine şok olmayayımCeren kan testinden once idrar testi yapmayi dusunmuyorsun cnm
Aynen bende oyle yapmayi dusunuyorum , mantiklisi da oyle gibi. Insallah kucagimiza aliriz Allahin izniyleAslında her gün düşünüyorum ama son anda vazgeçiyorum galiba yarın sabah yapacağım biraz kendimi hazırlıyım kan testine şok olmayayım
Sende mi yarın yapacaksın kuzumAynen bende oyle yapmayi dusunuyorum , mantiklisi da oyle gibi. Insallah kucagimiza aliriz Allahin izniyle
Kan testinden bi gun once yapicam insallah. Şok olmayayim diye :))Sende mi yarın yapacaksın kuzum
Merhaba canim transferin hayirli olsun. Ben transferin ardindan ucak yolculugu yaptim hatta rotar oldu saatlerce havalaninda bekledim servisle eve geldim. Yercimiyle dusecek bisey degil korkma. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin kuzumMerhaba kızlar,bu ilk mesajim bende cmt transfer oldum,tum gun yattim 18inde test yaptircam, fakat dun esim beni cok uzdu,agladim sinirlerim cok bozuk artik ilaclardan midir nedir ve cok kez ayagi kalktim insallah bebislerime bisi olmamistir ;(( tutunabilmislerdir
Merhaba hayırlı olsun ❤ merak etme onlar öyle ayağa kalkma ile düşmez zaten doktorlar sürekli yatmayın diyorlar. Yatmak kan dolaşımı için daha sıkıntılı. Ama moral olarak kendinizi yüksek tutmaya çalışın. Ben öyle yapıyorum biseye kızsam bile bu süre içerisinde polemiğe girmiyorum onunla.Merhaba kızlar,bu ilk mesajim bende cmt transfer oldum,tum gun yattim 18inde test yaptircam, fakat dun esim beni cok uzdu,agladim sinirlerim cok bozuk artik ilaclardan midir nedir ve cok kez ayagi kalktim insallah bebislerime bisi olmamistir ;(( tutunabilmislerdir
Senin test günün için ne zamandı kaçıncı gündüKan testinden bi gun once yapicam insallah. Şok olmayayim diye :))
Pazar gunu test gunum. Bugun 6. GunSenin test günün için ne zamandı kaçıncı gündü
cok tesekkurler canım,ayy insallah ne bileyim sinirler gergin sanki bisi olcakmis gibi geliyor belirti falanda yok daha yeni tabi, Allah hayirlisini nasip etsinn insallahhMerhaba canim transferin hayirli olsun. Ben transferin ardindan ucak yolculugu yaptim hatta rotar oldu saatlerce havalaninda bekledim servisle eve geldim. Yercimiyle dusecek bisey degil korkma. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin kuzum