Ah evet bana kalsa daha 1 ay yaptırmam korkudanHadi hayırlısı kiiz 1 gun kalmış test gününe
Ayy biliyomusun bende oyleyim şuanAh evet bana kalsa daha 1 ay yaptırmam korkudan
Aminn insallahEvett çok heyecanlı doktorum 9.gununde yaptir dedi inşallah güzel sonuçlar alırız
Zaten idrar yapmayan ikimiz kaldık sanırımAyy biliyomusun bende oyleyim şuan
Sabırlısınız maşallahZaten idrar yapmayan ikimiz kaldık sanırım
Ben 4 kere doğal yoldan 1 kere tup bebekle hamile kaldım ve hiç biri devam etmedi o yüzden pozitif görmekten ziyade devam etmesine odaklandık sanırım o yüzdenSabırlısınız maşallahben dayanamadım valla
Evet onun verdiği acı tecrübe inşallah bu kez son olur iki embriyonda sana evlat olur bütün eziyetlerini unutursunBen 4 kere doğal yoldan 1 kere tup bebekle hamile kaldım ve hiç biri devam etmedi o yüzden pozitif görmekten ziyade devam etmesine odaklandık sanırım o yüzden
Inşallah canım benim rabbim isteyen herkesin güldürsün inşallah yüzünü hepimiz güzel sonuçlar alalımEvet onun verdiği acı tecrübe inşallah bu kez son olur iki embriyonda sana evlat olur bütün eziyetlerini unutursun❤
sizi o kadar iyi anlıyorum ki benimde 3 tane doğal yoldan gebeliğim var 3üde kimyasal oldu. benim tüp bebek ilk ama doktora sorup hiç yaptırmamayı düşünüyorum. direk kese görmeye gitmek istiyorum. 2 günde iki katı artıcak mı bekleyişi çok stresli oluyor.Ben 4 kere doğal yoldan 1 kere tup bebekle hamile kaldım ve hiç biri devam etmedi o yüzden pozitif görmekten ziyade devam etmesine odaklandık sanırım o yüzden
tebrik ederim inşallah kanda da yüksek değer çıkar :) darısı başımızaKızlar 7 gunum dondurulmus çift embriyo sonradan negatif olmaz dimi kan versemmi acaba
Benimde hepsi kimyasaldısizi o kadar iyi anlıyorum ki benimde 3 tane doğal yoldan gebeliğim var 3üde kimyasal oldu. benim tüp bebek ilk ama doktora sorup hiç yaptırmamayı düşünüyorum. direk kese görmeye gitmek istiyorum. 2 günde iki katı artıcak mı bekleyişi çok stresli oluyor.
Malesef aci tecrubeler bilincaltimizda bizi hala birakmiyorBenimde hepsi kimyasaldıo yüzden o beta artışı tam bir travma benim için bende değerim pozitif çıkarsa tekrar etmek istemiyorum
Evet malesefMalesef aci tecrubeler bilincaltimizda bizi hala birakmiyor
Amin amin aminnEvet malesefinşallah yenileri eklenmez bunlar son olur
Kaçıncı gün bu gününKızlar kanda 71.18 cıktı sizce nasil
7.canimKaçıncı gün bu günün
Hayırlı olsun inşallah 2 günde bir kan verin inşallah yükseliş olur7.canim
Aynen canım insalalahHayırlı olsun inşallah 2 günde bir kan verin inşallah yükseliş olurönemli olan artması