Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah razı olsun. Sizin nasıl geçti transferden sonra siz nasılsınız? Bende 5. Gündeyim neredeyse beraber sayılır. İnşaAllah beraber güldürür yüzümüzü AllahMerhaba hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır kötü düşünmeyin düşüncelerinizi başka şeylere yöneltinbenim de 6. Günüm bugün, bende de pos var
Amin inşaAllah Allah şimdiden işlerini kolaylaştırsın.Kızlar merhaba ben de inşallah ağustos ayında tedaviye başlıyorum umarım hepimiz yavrularımıza kavuşuruz biran önce
Merhaba canım onu dokturuma sordum bizzat, ama hiçbir şey farketmediğini aynı olduğunu söylediTüp bebekte taze embriyoların mı tutunma oranı daha yüksek yoksa dondurulmuş olanların mı? Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
Aynı gün olmuşuz 12 gün sonra mı test vereceksiniz sizdeBende dün transfer oldum beklemedeyimilki olumsuz du
Evet 12 gün sonra belirtiniz felan varmıAynı gün olmuşuz 12 gün sonra mı test vereceksiniz sizde
Bende bu cuma ikinci kez transfer yaptıracağım. İlki kimyasal olduGeçen sene yaptırmıştım ama embriyolar kalitesiz oluyor siz ne aşamadasınız
Siz kaç tane transfer yaptıracaksınızBende bu cuma ikinci kez transfer yaptıracağım. İlki kimyasal oldu
1 tane embriyo transfer edilecek. Size kaç tane transfer edildi ?Siz kaç tane transfer yaptıracaksınız
2tane transfer edildi kaçıncı gün sizin1 tane embriyo transfer edilecek. Size kaç tane transfer edildi ?
Yok zaten erken olmaz diye düşünüyorum sizde var mıEvet 12 gün sonra belirtiniz felan varmı
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin tek mi yumurta mı çift yumurta mı transfer edildiEvet 12 gün sonra belirtiniz felan varmı
Benim de hiç bir belirtim yokYok zaten erken olmaz diye düşünüyorum sizde var mı
İki taneydi 4. Gün deydi ama bir tanesi iyi kalitede diğeri kaliteli değildiKaçıncı gün embriyosuydu sizin tek mi yumurta mı çift yumurta mı transfer edildi
Olsun takılmayalım bunlara çok erken zaten dua edelim birbirimiz içinBenim de hiç bir belirtim yok
Siz ilaç olarak ne kullanıyorsun merak ettim ben bayağı ilaç kullanıyorum herkesin mi aynı oluyor acabaBenim de hiç bir belirtim yok
İnşallah canımOlsun takılmayalım bunlara çok erken zaten dua edelim birbirimiz için
Ben diğerinde çok fazla kullanmıştım bunda Protestan fitil 3 tane 1 tane oksopar folik asit bir de iğne sizSiz ilaç olarak ne kullanıyorsun merak ettim ben bayağı ilaç kullanıyorum herkesin mi aynı oluyor acaba
Progestan iğne,progestan fitil günde 4 tane ,estrofem 3 tane,ecopirin,climara forte haftada bir kalçaya yapıştırılacak,oksapar,folik asitBen diğerinde çok fazla kullanmıştım bunda Protestan fitil 3 tane 1 tane oksopar folik asit bir de iğne siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?