- 18 Kasım 2020
- 2.664
- 3.247
- 83
Estağfurullah ne kusuru, birbirimize bildiklerimizi anlatıyoruz burda, çok güzel bir imkan bu. Opu ve transferi Acıbadem Fulya da yapıyor canım. Fiyatlar diğer merkezlerle aynı. Benim üçüncü tedavim olacağı için indirimli olacak, 9750 olacak hatırladığım kadarıyla ama ilaçlarla yine 15.000 -16.000 bulur diye tahmin ediyorum. Bu sefer PGT de yapılacak. Onun da ücreti bir o kadar tutacak. Benim de yaş 44. Yani acele etmeliyim. Sen karar verebildin mi merkeze?Evet 2.tedavi ileri yas. Inş .sizin hersey gönlünüzce olur, sağlıklı bir şekilde ilerler. Burçak hoca opu ve transferi nerede yapıyor, fiyat nedir acaba, kusura bakmayın çok sordum ama
Hafif dolgunluk hissediyorum şişti göbeğim biraz.Bende ilk iğneyi acilde vuruldum sonra hemsire çok kolay kendin yap hiç gelme buraya dedi 2.gun kendim yaptım kolaydi belki kendinizi kastiysaniz o yüzden kanamis olablir birde agriniz filan oluyormu kasıklarda hiç agrim olmadi acaba yumurtam gelismiyormu yoksa diye icimden gecirdimde bugün 4.gunum tedavinin erkek faktörü esimde azopsperm var ilk deneyiyimim yaşım 29 ya sizin
Bu arada herkeste farkı seyredebilir kendini sıkıntıya sokma gelismiyormu acaba diye gelisiyordur kontrole de çağirmistir doktorunuz .Bende ilk iğneyi acilde vuruldum sonra hemsire çok kolay kendin yap hiç gelme buraya dedi 2.gun kendim yaptım kolaydi belki kendinizi kastiysaniz o yüzden kanamis olablir birde agriniz filan oluyormu kasıklarda hiç agrim olmadi acaba yumurtam gelismiyormu yoksa diye icimden gecirdimde bugün 4.gunum tedavinin erkek faktörü esimde azopsperm var ilk deneyiyimim yaşım 29 ya sizin
Sorunumuz ayniymis benim eşim 3 kere sperm testi verdi 2.sidne hiç sperm cikmadi 3.sunde doktor ilaç vermişti onu kullandi sonra sperm sayısı 1.5 milyon çıktı doktorda seninn yumurta toplama ameliyatı olacağın gün eşinde test verince gene sperm cikarsa sorun yok eğer çıkmazsa onuda seninle ayni anda mikro tese yapicaz dediler genetik testinizde esiniz birşey ciktimiHafif dolgunluk hissediyorum şişti göbeğim biraz.
Hafiften Hamile gibi duruyorum suan .
Olsun da önemli değil görünüşüm acısa da razıyım
Aman aman ağrı olmasa da oluyor yürüyüşlerde biraz kendisini belli ediyor ağrıyor .
Benim yasim 22 esime de kriptoazosperm diyor doktorlar tek tük sperm çıkısı oluyordu çıkanlar donduruldu öylelikle tüp bebek yapacağız bakalim
Tedavimin 6. Günü bugün .
Esinizden nasil sperm bulundu tese mi oldu ?
Tedaviyle çıkıs oldu mu ?
Ben yeni 45 oldum of yaa, vakit kısıtlı evet arkadaşım ama yılmak yok elimizden geleni yapacağız sonrası nasip İstanbul ve Ankara arasında gidip geliyorum samsundan geleceğim birde esimde herseyi bana bıraktı nereyi seçersen diye , size sorun su dedimi hoca hic, bana yas ileri diyen dr. birdaha gitmiyorum çünkü moralimi bozuyor, ben zaten biliyorum yaşımı, durumumu.Estağfurullah ne kusuru, birbirimize bildiklerimizi anlatıyoruz burda, çok güzel bir imkan bu. Opu ve transferi Acıbadem Fulya da yapıyor canım. Fiyatlar diğer merkezlerle aynı. Benim üçüncü tedavim olacağı için indirimli olacak, 9750 olacak hatırladığım kadarıyla ama ilaçlarla yine 15.000 -16.000 bulur diye tahmin ediyorum. Bu sefer PGT de yapılacak. Onun da ücreti bir o kadar tutacak. Benim de yaş 44. Yani acele etmeliyim. Sen karar verebildin mi merkeze?
Evet yarın kontrolüm var bakalim ne dycek evet haklisnz herkesin belirtisi farklı olabiliyorBu arada herkeste farkı seyredebilir kendini sıkıntıya sokma gelismiyormu acaba diye gelisiyordur kontrole de çağirmistir doktorunuz .
Evet sorunumuz ayniymisSorunumuz ayniymis benim eşim 3 kere sperm testi verdi 2.sidne hiç sperm cikmadi 3.sunde doktor ilaç vermişti onu kullandi sonra sperm sayısı 1.5 milyon çıktı doktorda seninn yumurta toplama ameliyatı olacağın gün eşinde test verince gene sperm cikarsa sorun yok eğer çıkmazsa onuda seninle ayni anda mikro tese yapicaz dediler genetik testinizde esiniz birşey ciktimi
Hiç ilaç kullandimi eşiniz biz hepsini ayni hastanede yaptridik evet bizimde Bütün testelrimiz normal sadece fsh degeri yüksekti oda ilaç kullaninca normale döndü bize hiç dondurulalm filan demediler spermleri büyük ihtimal gene sperm çıkışı olur dedi doktor devlet hastanesindeki yoksa özel hastanedemi tedaviniz bizim devlet hastanesindeEvet sorunumuz ayniymis
Bizimde ilk testte 0 çıktı sonra 2. Testte 1-2 tane
3. Testte 44 bin çıktı .
Bu testleri hep farkli hastanelerde verdik farkli hastanede verme sebebimiz hepsinin mikro tese demesiydi tedavi etmeden .
44 bin görünce tüp bebek merkezine gitik tedaviye basladik biz ama tek tük cikis oldu o merkezde yüksek çıkış yakalayamadik 4 buçuk nunc dondurulmus sperm var suan .
44 bin görmeseydik belki bu kadar erken baslamazdik tüp bebeğe vakit kaybetmemek adina 44 bin olmusken baslayalim dedik girdik bi yola hayirlisi olsun insallah
Bizim kriptoazosperm nedenimiz bulunamadi hersey normal görünüyor genetik ,hormonlar vs normal varikosel , tikaniklik da yok.
Ilk saydigim testleri hep devlet hastanesinde yaptirdik orda dondurma islemi yapmiyorlar yoksa bizde devlette yaptirirdik bize de mikro tese dediler hep .Sorunumuz ayniymis benim eşim 3 kere sperm testi verdi 2.sidne hiç sperm cikmadi 3.sunde doktor ilaç vermişti onu kullandi sonra sperm sayısı 1.5 milyon çıktı doktorda seninn yumurta toplama ameliyatı olacağın gün eşinde test verince gene sperm cikarsa sorun yok eğer çıkmazsa onuda seninle ayni anda mikro tese yapicaz dediler genetik testinizde esiniz birşey ciktimi
Bitanem benim doktorum çok pozitif enerji veren biri. Evet yaş faktörü var ama rezervin iyi, başaracağız görüşünde. Ben biraz fazla telaşlı biriyim o beni sakinleştirir hep. Tabi ki yirmili yaşlarda olsak çok daha kolay olacaktı ama hala yumurta var, dolayısıyla hala şansımız var. Benim anladığım bizim yaşta sanırım embriyonun kromozomu sağlıklı olanını bulmamız, deneme yanilmayla vakit kaybetmeden sagliklilari transfer etmemiz lazım arkadaşım.Ben yeni 45 oldum of yaa, vakit kısıtlı evet arkadaşım ama yılmak yok elimizden geleni yapacağız sonrası nasip İstanbul ve Ankara arasında gidip geliyorum samsundan geleceğim birde esimde herseyi bana bıraktı nereyi seçersen diye , size sorun su dedimi hoca hic, bana yas ileri diyen dr. birdaha gitmiyorum çünkü moralimi bozuyor, ben zaten biliyorum yaşımı, durumumu.
Evet devlette tese ameliyatı diyolar direek bakalım nolcak yumurta toplama günü inşallah sperm cikarda teseye gerek kalmaz evet özelde baya maliyetli oluyor haklsnz bizede doktor klomen vermisti esim onu kullandı sadece bide sağlıklı beslenmeye calisti hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah bebeklerimize kavusuruz yumurta kalitesini artırmak için kullandngnz doğal birşeyler varmi yada yeme icme konusunda değişiklik yaptnzmi acabaIlk saydigim testleri hep devlet hastanesinde yaptirdik orda dondurma islemi yapmiyorlar yoksa bizde devlette yaptirirdik bize de mikro tese dediler hep .
Mikro tese biz istemedik acikcası olan bi kaç tane birdaha çikmazsa diye düsündük .
Hücreler zarar görüyormuş bazilarinin çikmayabiliyormus bizim çikisimiz zaten tek tük.
Olunacaksa bile yine en son çare diyelim .
Baya paramiz da gidiyor masrafli oluyor bizim yöntem .
Devlette olsa bu kadar paramiz gitmezdi ama mecbur kaldik özelde yaptirmaya.
Esimin kullandiklari; proxeed plus, e vitamini, çakşır suyu, keçiboynuzu kürü , arı sütü ,mito by goddy
Canım eşin hangi ilacı kullandı da öyle arttıSorunumuz ayniymis benim eşim 3 kere sperm testi verdi 2.sidne hiç sperm cikmadi 3.sunde doktor ilaç vermişti onu kullandi sonra sperm sayısı 1.5 milyon çıktı doktorda seninn yumurta toplama ameliyatı olacağın gün eşinde test verince gene sperm cikarsa sorun yok eğer çıkmazsa onuda seninle ayni anda mikro tese yapicaz dediler genetik testinizde esiniz birşey ciktimi
Insallah sperm bulunur hakkimizda hayirlisi olsun.Evet devlette tese ameliyatı diyolar direek bakalım nolcak yumurta toplama günü inşallah sperm cikarda teseye gerek kalmaz evet özelde baya maliyetli oluyor haklsnz bizede doktor klomen vermisti esim onu kullandı sadece bide sağlıklı beslenmeye calisti hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah bebeklerimize kavusuruz yumurta kalitesini artırmak için kullandngnz doğal birşeyler varmi yada yeme icme konusunda değişiklik yaptnzmi acaba
Insallah sperm bulunur hakkimizda hayirlisi olsun.
Tese ile bulunan spermlere daha kaliteli diyorlar ama bakalim hayirlisi insallah
Ek birsey yapmiyorum suan doktorum da birsey önermedi nasilsa iğne vuruluyoruz diye dusundum ama önerdiginiz birsey varsa önerebilirsiniz
Klomen vermişti doktor 1 ay onu kullandi heralde o artttrdi diye düşündük bizdeCanım eşin hangi ilacı kullandı da öyle arttı
Böyle düşünmesi dr. cokgüzel, cesaret verici. Beni tedavi eden dr. bana ve eşime yas disinda birsey denilmedi. Bizde paradan vazgeçtik artik. Tedaviye devam dedik.İns Rabbım size ve isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.Bitanem benim doktorum çok pozitif enerji veren biri. Evet yaş faktörü var ama rezervin iyi, başaracağız görüşünde. Ben biraz fazla telaşlı biriyim o beni sakinleştirir hep. Tabi ki yirmili yaşlarda olsak çok daha kolay olacaktı ama hala yumurta var, dolayısıyla hala şansımız var. Benim anladığım bizim yaşta sanırım embriyonun kromozomu sağlıklı olanını bulmamız, deneme yanilmayla vakit kaybetmeden sagliklilari transfer etmemiz lazım arkadaşım.
Yumurta oldukça hep şansımız var canım. Bizim bu üçüncü tedavimiz. Bütün paramız bitti, hatta kredi çekmek zorunda kaldık. Bu yeni tedaviyi aile desteğiyle alicaz, umarım başka tedavi gerekmez artık. Allah hepimize yardım etsin, bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzumBöyle düşünmesi dr. cokgüzel, cesaret verici. Beni tedavi eden dr. bana ve eşime yas disinda birsey denilmedi. Bizde paradan vazgeçtik artik. Tedaviye devam dedik.İns Rabbım size ve isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
İns. aminnn,Yumurta oldukça hep şansımız var canım. Bizim bu üçüncü tedavimiz. Bütün paramız bitti, hatta kredi çekmek zorunda kaldık. Bu yeni tedaviyi aile desteğiyle alicaz, umarım başka tedavi gerekmez artık. Allah hepimize yardım etsin, bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzum
Histeroskopi oldum garanti ilerlemek adına, onun için 1 ay sarktı. Bu ay reglimle başlayacağım inşallah, bir sıkıntı çıkmazsa en geç bu ay sonu olurum transfer:)Canım ne kadar güzel bir haber bu, çok teşekkürler. Ben hep olumsuzlari okuduğum için kara kara düşünüyordum NGS den sağlıklı gelmezse naparim diye. Transfer oldum mu bitanem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?