Amin kuzum benim Allah razı olsun inşaallah Bugün hepiniz duamdaydınız Rabbim hepimize nasip eder inşallah 2. Aşılamayı da oldum 14 gün sonra bende pozitifim diye haber verebilirim inşaallah sizlereçok sevindim sizin adınıza.hepimiz negatif olunca gruba baya iyi geldiniz :) inşallah EsrSvm arkadaşımızın da hayırlı haberlerini alırız. Hepimize nasip eder Allah inşallah. Dua edelim birbirimize..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar
- Konu Sahibi EsrSvm
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35
inşallah..Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.:)Amin kuzum benim Allah razı olsun inşaallah Bugün hepiniz duamdaydınız Rabbim hepimize nasip eder inşallah 2. Aşılamayı da oldum 14 gün sonra bende pozitifim diye haber verebilirim inşaallah sizlere
- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Cok teşekkür ederim inşallah inşallah hepinize de nasip eder Rabbim.çok sevindim sizin adınıza.hepimiz negatif olunca gruba baya iyi geldiniz :) inşallah EsrSvm arkadaşımızın da hayırlı haberlerini alırız. Hepimize nasip eder Allah inşallah. Dua edelim birbirimize..
- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Ay hadi hayırlı haberlerle inşallah bol bol dinlen yat dualarimdasininşallah..Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.:)
İnşaallah canım beniminşallah..Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.:)
Allah razı olsun canım benimAy hadi hayırlı haberlerle inşallah bol bol dinlen yat dualarimdasin
- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Yapma ya Dur bakalım kuzum haftaya daha net belli olur inşallah herşey çok güzel olur hakkında kuzumKızlar bugün gittim doktora kese şekli istediğim gibi değil dedi begenmedim dedi haftaya gel dedi. Nasip bakalım haftaya gideceğim. Sadece kese görünüyor henüz içinde bebek ya da yolk kesesi görünmüyor
- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Evet canım maalesef hayırlısı bakalım bekliyoruz. Nasipte ne varsa o olurYapma ya Dur bakalım kuzum haftaya daha net belli olur inşallah herşey çok güzel olur hakkında kuzum
Sonucunuz ne oldu gebe kaldiniz mi?Bu sadece aşılama ücreti kuzum.İlaçlar ve testlere ayrı ücret ediyorsun.Zaten bize öncesinde tüm tahliller yapıldı.Şuan sadece iğne ve çatlatma tedavisi uygulayıp aşılama yapacak.Ekstra isteyeceği bir tahlil yok yani
İlk aşılama negatif oldu.2. aşılamayı oldum sonuç bekliyorum canımSonucunuz ne oldu gebe kaldiniz mi?
Memnun kaldiniz mi ?İlk aşılama negatif oldu.2. aşılamayı oldum sonuç bekliyorum canım
Hastaneden falan mı canım ?Memnun kaldiniz mi ?
Evet doktordan hastaneden ilgiden yapilan islemlerden ?Hastaneden falan mı canım ?
Evet doktorumdan çok memnunum.Onun için 1.5 saat git gel yapıyorum.Hastane den de gayet memnunduk bu yüzden tercih ettik canımEvet doktordan hastaneden ilgiden yapilan islemlerden ?
Merhabalar sonucunuz ne oldu
Aynı gun aşilama olmuşuz benımde altı gın baya kasık ağrim ve batma oldu bugun yok ama göğüslerim sızlıyor baya ara ara ve çok fena kabızlık evet herkes negatif olmuş benımde umudum yok ama bakalım hayırlsı
Merhabalar aşılama sonucunuz ne olduAynı gun aşilama olmuşuz benımde altı gın baya kasık ağrim ve batma oldu bugun yok ama göğüslerim sızlıyor baya ara ara ve çok fena kabızlık evet herkes negatif olmuş benımde umudum yok ama bakalım hayırlsı
Mikroçip aşılama da toplam ne kadar ödeme yaptınız acabaMikroçip yöntemiyle eşlerden alınan sperm örneğindeki en hızlı ve hareketlerin spermi secmesine daha etkili oluyoms normalde asılama %20 ihtimal veriyo ama mikroçip %40 diyolar ben kendim sağlık çalışanıyım kendi calıstgm hastanedeki kadın dogum uzmanı da önerdi fakat ben farklı özel bi poliklinikte yaptırıcam calıstıgm hastanede bu uygulama yok
- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 35
- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35