• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevindim sizin adınıza.hepimiz negatif olunca gruba baya iyi geldiniz :) inşallah EsrSvm arkadaşımızın da hayırlı haberlerini alırız. Hepimize nasip eder Allah inşallah. Dua edelim birbirimize..
Amin kuzum benim Allah razı olsun inşaallah 🤲🏻❤️ Bugün hepiniz duamdaydınız Rabbim hepimize nasip eder inşallah 🤲🏻❤️ 2. Aşılamayı da oldum 14 gün sonra bende pozitifim diye haber verebilirim inşaallah sizlere

Amin kuzum benim Allah razı olsun inşaallah 🤲🏻❤️ Bugün hepiniz duamdaydınız Rabbim hepimize nasip eder inşallah 🤲🏻❤️ 2. Aşılamayı da oldum 14 gün sonra bende pozitifim diye haber verebilirim inşaallah sizlere
inşallah..Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.:)

çok sevindim sizin adınıza.hepimiz negatif olunca gruba baya iyi geldiniz :) inşallah EsrSvm arkadaşımızın da hayırlı haberlerini alırız. Hepimize nasip eder Allah inşallah. Dua edelim birbirimize..
Cok teşekkür ederim 😍 inşallah inşallah hepinize de nasip eder Rabbim. ❤️

Kızlar bugün gittim doktora kese şekli istediğim gibi değil dedi begenmedim dedi haftaya gel dedi. Nasip bakalım haftaya gideceğim. Sadece kese görünüyor henüz içinde bebek ya da yolk kesesi görünmüyor

Kızlar bugün gittim doktora kese şekli istediğim gibi değil dedi begenmedim dedi haftaya gel dedi. Nasip bakalım haftaya gideceğim. Sadece kese görünüyor henüz içinde bebek ya da yolk kesesi görünmüyor
Yapma ya 😔 Dur bakalım kuzum haftaya daha net belli olur inşallah herşey çok güzel olur hakkında kuzum

Bu sadece aşılama ücreti kuzum.İlaçlar ve testlere ayrı ücret ediyorsun.Zaten bize öncesinde tüm tahliller yapıldı.Şuan sadece iğne ve çatlatma tedavisi uygulayıp aşılama yapacak.Ekstra isteyeceği bir tahlil yok yani 🌸
Sonucunuz ne oldu gebe kaldiniz mi?

Merhabalar sonucunuz ne oldu
Aynı gun aşilama olmuşuz benımde altı gın baya kasık ağrim ve batma oldu bugun yok ama göğüslerim sızlıyor baya ara ara ve çok fena kabızlık evet herkes negatif olmuş benımde umudum yok ama bakalım hayırlsı

Aynı gun aşilama olmuşuz benımde altı gın baya kasık ağrim ve batma oldu bugun yok ama göğüslerim sızlıyor baya ara ara ve çok fena kabızlık evet herkes negatif olmuş benımde umudum yok ama bakalım hayırlsı
Merhabalar aşılama sonucunuz ne oldu

Mikroçip yöntemiyle eşlerden alınan sperm örneğindeki en hızlı ve hareketlerin spermi secmesine daha etkili oluyoms normalde asılama %20 ihtimal veriyo ama mikroçip %40 diyolar ben kendim sağlık çalışanıyım kendi calıstgm hastanedeki kadın dogum uzmanı da önerdi fakat ben farklı özel bi poliklinikte yaptırıcam calıstıgm hastanede bu uygulama yok
Mikroçip aşılama da toplam ne kadar ödeme yaptınız acaba

Kizlar selam bu plartformda onceden yazmistim asilama icin kimsede olumlu sonuc olmamisa sanirm ben bugun tup bebek transferi yaptrdim sonuc bekleyecegim konusmalardan sonra pozitif goren varmi aranizda

Ben de ağustosta aşılama olmuştum negatif olmuştu. Bu ay tüp bebeğe başladım ilaç kullanıyorum şuan.hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah ğozitif sonuçlarımız olur hayırlısıyla

Back