• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Biz ara verdik şu an. Corona aşısına öncelik verdim. Doktorum tedavi sırasında önermiyordu ama rakamlar arttıkça gözümüz korktu biraz. Kasım'a sanırım 3.aşılamayı yaptıracağız. O da tutmazsa tüp bebek.
Çok iyi düşünmüşsünüz canım bende öyle tedavi de olduğum için yaptırmadım.2. aşılama da negatif olursa bende 1 ay ara verip yaptırırım sanırım

Canım ben Trakya ünv yaptıracağım tüp bebeği transfer işlemi 1160 TL dediler iğne ilaç ücreti de 2-3 bin TL’ye hallolur sanırım bi arkadaşım yaptırdı orada 4bin tlye hallettik dedi tüp bebeği
4000 SE İYİ İSTANBUL DAHA PAHALI OLMA İHTİMALİ VARDIR 5 6 BİNE TAVIM FAZLASI ZOR AMA MECBUR BULACAGIZ SENDEMİ TÜPE GEÇİYORSUN

Kızlar merhaba ben de 26 agustosta asılama yaptırdım bugün 9.günüm pskolojikmi bilmiyorum ama 4.gün sanki alt karın kısmımda kas ağrısı gibi ağrı olustu 2 gün sonra geçti dünden beri de midem bulanıyor sizce bunlar gebelik belirtisimidir
Siz mikroçip aşılama olmuştunuz yanlış hatırlamıyorum dimi.ben de o yöntemle oldum.çarşamba günü kan vericem.bulantı falan yok ben de ağrı da kasık da değil ama bi ağrı var.inşallah gebesinizdir bu arada.size daha önce de yazacaktım ama rahatsız etmek istemedim.mikroçip diyince dakkatimi çekmiştiniz :)

merhaba kızlar ben de aşılamamı 27 ağustosta oldum. Tüm mesajları okudum herkes negatif gibi benim de umudum yavaş yavaş tükeniyor. İlk günler çok kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı şuan aşırı derecede ödemim var ellerim ayaklarım çok şiş.Ara ara kasık ağrılarım oluyor. ben de 8 eylülde test yapacağım inşallah olumlu sonuç alırım.Allah hepimizin gönlüne göre versin ve yardımcımız olsun <3
Aynı gün aşılama olmuşuz canım benim dr da 10 eylülde yaptır dedi hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunnn🤲🤲 benim umudum bitik yaa göğüslerimde dokununca sızı oluyor bide kasıklarımda bazen ağrı oluyor millette ne belirtiler var 🙄🙄

Aynı gün aşılama olmuşuz canım benim dr da 10 eylülde yaptır dedi hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunnn🤲🤲 benim umudum bitik yaa göğüslerimde dokununca sızı oluyor bide kasıklarımda bazen ağrı oluyor millette ne belirtiler var 🙄🙄
Öyle düşünme hiç belli olmaz.Ben son 2 güne kadar tüm belirtileri yaşadım ama son gün çok sancım oldu adet olacağım belliydi.Demem o ki belirtilere takılma

Öyle düşünme hiç belli olmaz.Ben son 2 güne kadar tüm belirtileri yaşadım ama son gün çok sancım oldu adet olacağım belliydi.Demem o ki belirtilere takılma
Bi yandan o kadarlık gebelilte belirti olmaz dinleme kendini diyorum ama beyin boş bulduğu anda hep bişeyler arıyor zor süreç🙄🙄 bide ben hiç istirah etmedim gibi bişey çalıştım ordanda tatile gittim hayır olsun sonumuz ya çok yıpratıyor insanı bu süreç

Ben dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı baya düştü modum şuan

Ben dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı baya düştü modum şuan
Merhaba canm ben mikroçipli yaptırıcaktm ama regl zmanımda doktorla randevu olusturamamız yüzünden kendi calıstgım hastanede normal asılama oldm ama bu tutmazsa 2. Mikroçipli yaptırıcam canım bu arada ne zman asılama yaptrıdn sen

Bi yandan o kadarlık gebelilte belirti olmaz dinleme kendini diyorum ama beyin boş bulduğu anda hep bişeyler arıyor zor süreç🙄🙄 bide ben hiç istirah etmedim gibi bişey çalıştım ordanda tatile gittim hayır olsun sonumuz ya çok yıpratıyor insanı bu süreç
Malesef kuzum öyle.Bende 2. Aşılama da daha dikkat etmeye çalışcam.Ama biz naparsak yapalım verecek olan Rabbim.İnşalalah bu ay hepimize nasip olur ❤️

Veren de o vermeyen de o vardır bunda da bi hayır diyorum napıyım
Öyle kuzum ya duruo düşündükçe insan kafayı yiyor bazen akışına bırakmak lazım diyorum bu tutmazsa zaten tutmuş gibi durmuyor uzun bi süre ara vericem benim bide yumurtalarda zor büyüdü o dönem ayrı yıprattı bide şimdi bu ayrı🙄🙄

Öyle kuzum ya duruo düşündükçe insan kafayı yiyor bazen akışına bırakmak lazım diyorum bu tutmazsa zaten tutmuş gibi durmuyor uzun bi süre ara vericem benim bide yumurtalarda zor büyüdü o dönem ayrı yıprattı bide şimdi bu ayrı🙄🙄
Ben de uzun süre ara vericem kendimi dinlicem azıcık.başka planlarım var onları yapıcam üzmicem kendimi artık.belki allah bizim için daha güzel planlar yapıyodur.hepimiz için öyle

MERHABA KIZLAR BENDE 1. AŞILAMAMDAN NEGATİF SONUÇ ALDIM ADETİMİN 3. GÜNÜ TEKRAR DOKTORUMA GİDECEĞİM SORUM ŞU 2. AŞILAMAYI DA ÖZELDE YAPTIRSAM VE YİNE TUTMAZSA DEVLETTEN RAPOR ÇIKARTABİLİYORMUYUM TÜP BEBEK İÇİN YANİ 2 AŞILAMAYI DA ÖZELDE YAPTIRIP TÜP BEBEĞİ DEVLETTE RAPOR ALIP YAPTIRABİLİYORMUYUZ.

MERHABA KIZLAR BENDE 1. AŞILAMAMDAN NEGATİF SONUÇ ALDIM ADETİMİN 3. GÜNÜ TEKRAR DOKTORUMA GİDECEĞİM SORUM ŞU 2. AŞILAMAYI DA ÖZELDE YAPTIRSAM VE YİNE TUTMAZSA DEVLETTEN RAPOR ÇIKARTABİLİYORMUYUM TÜP BEBEK İÇİN YANİ 2 AŞILAMAYI DA ÖZELDE YAPTIRIP TÜP BEBEĞİ DEVLETTE RAPOR ALIP YAPTIRABİLİYORMUYUZ.
Canım benim bildiğim her 2 aşılama da devlet ya da araştırma Hastanesi'nde yapılmış olmalı.Özelde olanları kabul etmiyorlar diye biliyorum.Ama yine de hastaneye ya da SGK yı arayıp öğrenmekte fayda var

Back