Hadi inşaallah 2. Ye gerek kalmadan sürpriz olurEvet canım
inşallah olumlu sonuç alırız :) kullandığımız ilaçlar yapıyor sanırım bilemiyorum.böyle her belirtiden ,her ay kendimi dinlemekten, bu ay böyle oldu acaba bu sefer pozitif mi diye umutlanmaktan da yoruldum açıkcası ama gene de yapıyorum bunu kendimeAynı gun aşilama olmuşuz benımde altı gın baya kasık ağrim ve batma oldu bugun yok ama göğüslerim sızlıyor baya ara ara ve çok fena kabızlık evet herkes negatif olmuş benımde umudum yok ama bakalım hayırlsı
Aynı bnde dedim bu sefer umutlanmıcam tutma şansi düşük dedim yine umutlandım her Bi ağrida sizida kesn tutunuyor galiba diyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür pozitifi görürüz hepimiz inşallahinşallah olumlu sonuç alırız :) kullandığımız ilaçlar yapıyor sanırım bilemiyorum.böyle her belirtiden ,her ay kendimi dinlemekten, bu ay böyle oldu acaba bu sefer pozitif mi diye umutlanmaktan da yoruldum açıkcası ama gene de yapıyorum bunu kendime
İnşallah canım ya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHadi inşaallah 2. Ye gerek kalmadan sürpriz olur
Canım direkt devlet hastanesini bilmiyorum ama araştırma hastanelerinde fark çıkıyor.Bezmialem de 8800 + ilaç masrafıydı raporsuz hali bu.Raporluda 6000 küsürlere falan düşüyor sanırım %30 unu devlet karşılıyor sadeceYA KIZLAR BİRŞEY SORABİLİRMİYİM BU TÜP BEBEK DEVLETTEDE ÜCRETLİMİ BİLGİSİ OLAN VARMI
aminnnnnAynı bnde dedim bu sefer umutlanmıcam tutma şansi düşük dedim yine umutlandım her Bi ağrida sizida kesn tutunuyor galiba diyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür pozitifi görürüz hepimiz inşallah
Bir önceki ilaç kullanımından kist falan oluşmadıysa en güzeli arka arkaya yapmak zaten. Uygulanan her aşılamada şans daha da yükseliyor. Hayırlısı olsun:)Kızlar doktorum yarın çağırdı beni.Adrtin 3. Günü oluyor.Sanırım beklemeden 2. Aşılamaya başlıycaz
Amin canım benim inşaallah.Yarın belli olacak bakalım kist olup olmadığı.Sen naptın canım hangi tedavidesin şuanBir önceki ilaç kullanımından kist falan oluşmadıysa en güzeli arka arkaya yapmak zaten. Uygulanan her aşılamada şans daha da yükseliyor. Hayırlısı olsun:)
Ben Süleymaniye eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi oluyorum 28 eylülde heyet randevusu aldım rapor o zaman çıkacak herhalde valla her türlü masraf desene özele gidecek durum zaten yok Allah yardımcımız olsun. Sen ne yaptın canım doktora gittin miCanım direkt devlet hastanesini bilmiyorum ama araştırma hastanelerinde fark çıkıyor.Bezmialem de 8800 + ilaç masrafıydı raporsuz hali bu.Raporluda 6000 küsürlere falan düşüyor sanırım %30 unu devlet karşılıyor sadece
Bugün gittim canım.Akşam gonal f başlıyorum tekrar ara vermeden 2. Aşılamaya geçtik.Bunda da ümidim yok sırf tüp bebek raporu içinBen Süleymaniye eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi oluyorum 28 eylülde heyet randevusu aldım rapor o zaman çıkacak herhalde valla her türlü masraf desene özele gidecek durum zaten yok Allah yardımcımız olsun. Sen ne yaptın canım doktora gittin mi
Adet oldumTekrar test yaptın mı canim
Hayırlı olsun canım hic öyle deme. Nasibin ne zaman geleceği belli olmaz. Olacak inşallahBugün gittim canım.Akşam gonal f başlıyorum tekrar ara vermeden 2. Aşılamaya geçtik.Bunda da ümidim yok sırf tüp bebek raporu için
YA KIZLAR BİRŞEY SORABİLİRMİYİM BU TÜP BEBEK DEVLETTEDE ÜCRETLİMİ BİLGİSİ OLAN VARMIra
Nasip kuzum üzülme . inşallah bu ay olurAdet oldum
Allah razı olsun canım benimHayırlı olsun canım hic öyle deme. Nasibin ne zaman geleceği belli olmaz. Olacak inşallah
İnşaallah bu ay hepimize nasip olur kuzum üzülmeAdet oldum
Canım ben Trakya ünv yaptıracağım tüp bebeği transfer işlemi 1160 TL dediler iğne ilaç ücreti de 2-3 bin TL’ye hallolur sanırım bi arkadaşım yaptırdı orada 4bin tlye hallettik dedi tüp bebeğiYA KIZLAR BİRŞEY SORABİLİRMİYİM BU TÜP BEBEK DEVLETTEDE ÜCRETLİMİ BİLGİSİ OLAN VARMI
Biz ara verdik şu an. Corona aşısına öncelik verdim. Doktorum tedavi sırasında önermiyordu ama rakamlar arttıkça gözümüz korktu biraz. Kasım'a sanırım 3.aşılamayı yaptıracağız. O da tutmazsa tüp bebek.Amin canım benim inşaallah.Yarın belli olacak bakalım kist olup olmadığı.Sen naptın canım hangi tedavidesin şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?