Histereokopi deniyor zaten kendiliğinden iyileşiyor o fiziğe koyuyor başarı şansını artırmak için bursa Acıbadem bana uygulamisti 2014 yilindaAmin insallah hepimizinkisi olumlu olur. Ilk denemem subat 2 de olmustu sonra tutmayinca adetim geldi bir dahaki adetimle geri basladik martin 14u yani. Dolu dolu bir ay oluyor.ilkinde taze alindi dondurulcak kadar yoktu insallah bunda dondurulcak kadar olur. Rahime cizik atmanin ne oldugunu bilmiyorum. Benim doktorum cok islem uygulamiyor.
Hangi aşamada 1 ay rahmi dinlendirme kararını alıyor doktor?
Sen kendini hazır hissettiğin sürece yapıyor Dr lar ama benim fikrim bir ay geçsin en azından aldiign ilaçları vücuttan bı at dondurulmuş karla olcakya o kadar ilaca maruz kalmicaksin doğal olarak dinlenmiş olucak rahminCanım inşallah bu olumlu olur. Olumsuz sonuç aldıktan sonra ne kadar bekletti doktorun ikinci transfer için . Opu mu yapıldı tekrar sana bu ay. Ben şimdi olumsuz aldım adet oldum. Ne zaman ikimciyi deneyebilirim acaba dondurulmuşlarla. Rahme çizik atarız demişti doktor en son
Bazen okuyorum rahime cizik atma isini ama pek bilgim yok insallah iyi olur senin icin ve bebegin tutunur.Histereokopi deniyor zaten kendiliğinden iyileşiyor o fiziğe koyuyor başarı şansını artırmak için bursa Acıbadem bana uygulamisti 2014 yilinda
Bana 2014de yapılmıştı olumsuz sonuç almıştım o tedavimden ama sonra Dr ve merkez değiştirdim nasip başka merkezdeymis şükür ikizlerim var şimdide dondurulmuslardan deniyorumBazen okuyorum rahime cizik atma isini ama pek bilgim yok insallah iyi olur senin icin ve bebegin tutunur.
Aaaa ne guzel ikiz beni biraz korkutuyor ama istiyorum yalan yok. Saglikla buyusunler masallahBana 2014de yapılmıştı olumsuz sonuç almıştım o tedavimden ama sonra Dr ve merkez değiştirdim nasip başka merkezdeymis şükür ikizlerim var şimdide dondurulmuslardan deniyorum
Gönlünüze göre versin rabbimAaaa ne guzel ikiz beni biraz korkutuyor ama istiyorum yalan yok. Saglikla buyusunler masallah
Transfer tarihimtransfer tarhiniz mi 24 mart ilk adet tarhiniz mi
Amin hepimizin isteyen herkese nasip etsin allahim.Gönlünüze göre versin rabbim
İnşalllah hakkınızda hayırlısı olsun....Merhaba
Bende aranıza yeni katıldım benim geçen cumartesi yumurtalarım toplandı aksilik olmazsa perşembe transferim olacak. İnsallah emeklerimiz karşılığını alır saglıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
neden ertelendi benim de ertelendi 11 ne başlamam gereken progestan ilacaına 6 sında başladım erteleniBenim transfer ertelendi listeden çıkabilirim
Ohss oldu, doktor bu şekilde transfer yapamayız dedi. Hiç dert etmiyorum ertelenmesini geç olsun güç olmasın inşallahNE
neden ertelendi benim de ertelendi 11 ne başlamam gereken progestan ilacaına 6 sında başladım erteleni((
Ohss mi oldunuz . Geçmiş olsun . Polikistikmiydiniz . Çok yumrtadan sonra kesin oluyormu ohssOhss oldu, doktor bu şekilde transfer yapamayız dedi. Hiç dert etmiyorum ertelenmesini geç olsun güç olmasın inşallah
Ohss mi oldunuz . Geçmiş olsun . Polikistikmiydiniz . Çok yumrtadan sonra kesin oluyormu ohss
Ben varım cnmMerhaba arkadaşlar. Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin inşallah. geçtiğimiz ayda yapılan transferlerde olumlu sonuç alan varmı?
Bana 31 Mart'ta tra sfee yapıldı. Sonuç pozitif çok şükür. Darısı başınızaMerhaba arkadaşlar. Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin inşallah. geçtiğimiz ayda yapılan transferlerde olumlu sonuç alan varmı?