ÜYELİK ADI | TAHMİNİ ADET GÜNÜ | TRANSFER TARİHİ | KAÇ ADET, KAÇINCI GÜN EMBRİYOSU | HCG 1. GÜNveSONUÇÇ | HCG 2. GÜNveSONUÇ | HCG 3. GÜNveSONUÇ | KESE | KALP ATIŞI | TRNSFR ÖNCE KUL. İLAÇLAR | TRNFER SNRA KUL. İLAÇLAR |
1)tupaaaaa | 29 mart | . | 1emb 5.gün | . | . | . | . | . | . | . |
2)Sabr Sukur-Dua | 26 mart | . | 1emb 5gün | . | . | . | . | . | . | . |
3)Bulutumsu7 | 23 mart | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
4). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
5). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
6). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
7). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
8). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
9). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
10). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
11). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
12). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
13). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
14). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
15). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
16). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
17). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
18). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
19). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
20). | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
teşekkür ederim başka topikleri de takip ettim ama o kadar çok kişi yazıyorki karışıyor kafalar.Hayirli olsun topigin :)
Buralar pozitiflerle dolu olsun insallah
Bende transfer icin adet bekliorum, rahim dinlendirmedeyim.
Adet 26 mart. 5.gun embriyosu tek transfer olucak.
Bende nisan topigi acilmasini bekliodum, burayi gordum :)teşekkür ederim başka topikleri de takip ettim ama o kadar çok kişi yazıyorki karışıyor kafalar.
buradan güzel takip ederiz birnirimizi) bende ocakta opu oldum beklemedeyim nasipse bende mart 29 başlayacağız
hayırlı uğurlu olur inşallah..Hayırlı olsun topiğin
Bende 23-24 Mart gibi regl bekliyorum. İlk denemem olcak. Reglin 2 veya 3.günü gel dedi doktorum.
Umarım herkes güzel haberler alır
hayırlı uğurlu olur inşallah..
Yeni ciktim o surecten, taze yapmayalim diince bekliyorum boyle :)Sizin hazır embriyolar varmış ne güzel tekrar o iğneli süreci yaşamayacaksınızkişiden dişiye değişir tabi ama kaç kez gidilir doktora başlangıçtan transfere kadar acaba ? Çalışıyorum ona göre izin ayarlamam lazım.
adetin ikinci yada üçüncü günü gidiyorsun.sonrasında gün aşırı gidiyorsun opu işlemine kadar10 -12 günlük bir serü oluyor.kan değerlerin normalse aynı ay 17.-21. gün arası tranfer oluyor.eğer dinlendirme yaparsa transfer ayında da adetin 2 yada 3 günü gidiyorsun sonrasında bir kez daha kontrole gidiyosun sonrası transfer oluyor.transferden sonra 2 3 gün de dinlensen iyi olurSizin hazır embriyolar varmış ne güzel tekrar o iğneli süreci yaşamayacaksınızkişiden dişiye değişir tabi ama kaç kez gidilir doktora başlangıçtan transfere kadar acaba ? Çalışıyorum ona göre izin ayarlamam lazım.
sizin adet tarihiniz bizden ileride isrterseniz ekleyeyim sizi ama biz sizi pek bilgilendiremeyiz sizden bilgi alırız ama :))13 mart adet. Transfer tarihim henüz belli değil. 5. Gün dondurulmuş 1 embriyo.
O kadar çok alamam sanırımYeni ciktim o surecten, taze yapmayalim diince bekliyorum boyle :)
Igneler baslayinca opuya kadar bi gun durup bi gun gittim. Hatta son zaman 2 yada 3 gun ust uste gitmistim. 20 gun alsan rahat gecer, opudan sonra iki uc gun dinlenirsin.
Bide taze transfer olcaksan 1 haftada oyle izin alman iyi olur.
Izin alman skinti oluyosa opu ve transfer zamanina denk getirebilirsin izni
Hangi aşamada 1 ay rahmi dinlendirme kararını alıyor doktor?adetin ikinci yada üçüncü günü gidiyorsun.sonrasında gün aşırı gidiyorsun opu işlemine kadar10 -12 günlük bir serü oluyor.kan değerlerin normalse aynı ay 17.-21. gün arası tranfer oluyor.eğer dinlendirme yaparsa transfer ayında da adetin 2 yada 3 günü gidiyorsun sonrasında bir kez daha kontrole gidiyosun sonrası transfer oluyor.transferden sonra 2 3 gün de dinlensen iyi olur
hormon tahlili yapıyor rahim kalınlıpına bakılıyor fazla da azsa 2 adet bekletyiyor 3. adette transfer diyor.bazı doktorlar 1ay bekletiyorlar.Hangi aşamada 1 ay rahmi dinlendirme kararını alıyor doktor?
İnşallah benim de yarın transferimizMerhaba arkadaşlar..
Açtığım bu topiğin amacı; 20 kişi olup (takip etmek zor olacağı için sınırlama yaptım) , hemen hemen aynı günlerde başlayacağımız tedavimizi birlikte takip edelim, birbirimize danışalım,bilgi paylaşalım,sohbet edelim, kafamızı dağıtalım
Bir tablo oluşturdum topiğin başında kalacak. Yazışmaları takip ettikçe bilgilerinizi oraya yazacağım.inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Gerek olmaz inşallah beklemeye. Teşekkürlerhormon tahlili yapıyor rahim kalınlıpına bakılıyor fazla da azsa 2 adet bekletyiyor 3. adette transfer diyor.bazı doktorlar 1ay bekletiyorlar.
Hayirli olsun topigin :)
Buralar pozitiflerle dolu olsun insallah
Bende transfer icin adet bekliorum, rahim dinlendirmedeyim.
Adet 26 mart. 5.gun embriyosu tek transfer olucak.
teşekkür ederim başka topikleri de takip ettim ama o kadar çok kişi yazıyorki karışıyor kafalar.
buradan güzel takip ederiz birnirimizi) bende ocakta opu oldum beklemedeyim nasipse bende mart 29 başlayacağız
Hayırlı olsun topiğin
Bende 23-24 Mart gibi regl bekliyorum. İlk denemem olcak. Reglin 2 veya 3.günü gel dedi doktorum.
Umarım herkes güzel haberler alır
13 mart adet. Transfer tarihim henüz belli değil. 5. Gün dondurulmuş 1 embriyo.