Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisi az kalmisSelam kızlar benimde 22 martta transferim var. 5. Gün 2 embriyo transferi olacak. Embriyo kaliteleriniz nasıl acaba?
Benim de 24mart 1 embriyo 5 gun ınsMerhaba arkadaşlar..
Açtığım bu topiğin amacı; 20 kişi olup (takip etmek zor olacağı için sınırlama yaptım) , hemen hemen aynı günlerde başlayacağımız tedavimizi birlikte takip edelim, birbirimize danışalım,bilgi paylaşalım,sohbet edelim, kafamızı dağıtalım
Bir tablo oluşturdum topiğin başında kalacak. Yazışmaları takip ettikçe bilgilerinizi oraya yazacağım.inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Selamlar. Ben şubatta başladım. Transferim 16 martta yapıldı. Sizin tarihlere uymuyorum ama gönülden takip ediyorjm hepiniziMerhaba arkadaşlar..
Açtığım bu topiğin amacı; 20 kişi olup (takip etmek zor olacağı için sınırlama yaptım) , hemen hemen aynı günlerde başlayacağımız tedavimizi birlikte takip edelim, birbirimize danışalım,bilgi paylaşalım,sohbet edelim, kafamızı dağıtalım
Bir tablo oluşturdum topiğin başında kalacak. Yazışmaları takip ettikçe bilgilerinizi oraya yazacağım.inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
merhabalar aslında o tarihler arasında adet olup transfer sürecine başlayan arkadaşlar için demiştim :)Selam kızlar benimde 22 martta transferim var. 5. Gün 2 embriyo transferi olacak. Embriyo kaliteleriniz nasıl acaba?
transfer tarhiniz mi 24 mart ilk adet tarhiniz miBenim de 24mart 1 embriyo 5 gun ıns
merhabalar 26 mart ilk adet tarihiniz mi transfer tarihiniz mi :)26 mart 5. gün enbryosu çift transfer.hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah kızlar
merhabalar ben aslında o tarihlerb arasında adet olup transfer sürecine başlayacak arkadaşları ekliyordum.eklerim sizi tabiki ama siz bize bilgi verirsiniz bizden bilgi alamazsınız :)Merhaba arkadaslar benimde bu hafta transferim var yarin doktor randevum var galiba catlatma ignesini vericek ve hafta ici transferim gerceklesicek. 2. Tup bebek denemem ilki 2 subatta olmustu. Insallah bu defa tutar ve hayat sevincim baslar benide topige eklerseniz sevinirim.
Galiba ben yanlis anladim . Sadece 22 ve 31 mart arasinda olanlar katilabiliyor. Cok arkadasla tarihlerimiz uyusunca katilmak istedim. Sorun degil yinedr tesekkurler.merhabalar ben aslında o tarihlerb arasında adet olup transfer sürecine başlayacak arkadaşları ekliyordum.eklerim sizi tabiki ama siz bize bilgi verirsiniz bizden bilgi alamazsınız :)
transfer tarihimmerhabalar 26 mart ilk adet tarihiniz mi transfer tarihiniz mi :)
Canım inşallah bu olumlu olur. Olumsuz sonuç aldıktan sonra ne kadar bekletti doktorun ikinci transfer için . Opu mu yapıldı tekrar sana bu ay. Ben şimdi olumsuz aldım adet oldum. Ne zaman ikimciyi deneyebilirim acaba dondurulmuşlarla. Rahme çizik atarız demişti doktor en sonMerhaba arkadaslar benimde bu hafta transferim var yarin doktor randevum var galiba catlatma ignesini vericek ve hafta ici transferim gerceklesicek. 2. Tup bebek denemem ilki 2 subatta olmustu. Insallah bu defa tutar ve hayat sevincim baslar benide topige eklerseniz sevinirim.
beni de eklermisiniz acabaTRNFER SNRA KUL. İLAÇLAR
ADI TAHMİNİ ADET GÜNÜ TRANSFER TARİHİ KAÇ ADET,
KAÇINCI GÜN EMBRİYOSU HCG 1.
GÜNveSONUÇÇ HCG 2.
GÜNveSONUÇ HCG 3.
GÜNveSONUÇ KESE KALP ATIŞI TRNSFR ÖNCE KUL. İLAÇLAR TRNFER SNRA KUL. İLAÇLAR 1)tupaaaaa 29 mart . 1emb 5.gün . . . . . . . 2)Sabr Sukur-Dua 26 mart . 1emb 5gün . . . . . . . 3)Bulutumsu7 23 mart . . . . . . . . . 4). . . . . . . . . . . 5). . . . . . . . . . . 6). . . . . . . . . . . 7). . . . . . . . . . . 8). . . . . . . . . . . 9). . . . . . . . . . . 10). . . . . . . . . . . 11). . . . . . . . . . . 12). . . . . . . . . . . 13). . . . . . . . . . . 14). . . . . . . . . . . 15). . . . . . . . . . . 16). . . . . . . . . . . 17). . . . . . . . . . . 18). . . . . . . . . . . 19). . . . . . . . . . . 20). . . . . . . . . . .
Amin insallah hepimizinkisi olumlu olur. Ilk denemem subat 2 de olmustu sonra tutmayinca adetim geldi bir dahaki adetimle geri basladik martin 14u yani. Dolu dolu bir ay oluyor.ilkinde taze alindi dondurulcak kadar yoktu insallah bunda dondurulcak kadar olur. Rahime cizik atmanin ne oldugunu bilmiyorum. Benim doktorum cok islem uygulamiyor.Canım inşallah bu olumlu olur. Olumsuz sonuç aldıktan sonra ne kadar bekletti doktorun ikinci transfer için . Opu mu yapıldı tekrar sana bu ay. Ben şimdi olumsuz aldım adet oldum. Ne zaman ikimciyi deneyebilirim acaba dondurulmuşlarla. Rahme çizik atarız demişti doktor en son
Slm benimde dondurulmuş ebriyo transferi yapicaz yarın transfer günümü soylicek en geç salı olur diye düşünüyorum iki adet koyulucak bursa bahcecide zaten embriyo dondurma yılda İst fulya bahcecide yaptırmıştımMerhaba arkadaşlar..