- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Simdi degil tabi genelde gündüzlerk kocayi kandirirsam akşamları cok sıkılıyorum bu araDışarı nereye çıkıyorsun kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi degil tabi genelde gündüzlerk kocayi kandirirsam akşamları cok sıkılıyorum bu araDışarı nereye çıkıyorsun kız
Amin canım insallahAnladım canım rabbım inş bu sefer gercek hayırlı ve saglıklı bır gebelık nasıp eder
NiyeeeSimdi degil tabi genelde gündüzlerk kocayi kandirirsam akşamları cok sıkılıyorum bu ara
Ne bilim ay valaNiyeee
Ayyy bnmde alışmışım erkenden uykum gelmiyor gündüz de uyuyuncaNe bilim ay vala
Ben bu ara akşamları acayip uyku basıyor ama uyuyamiom alışkanlıktan ısrarla uyumamaya calisiyom niyeyseAyyy bnmde alışmışım erkenden uykum gelmiyor gündüz de uyuyunca
Bnde baksana hala burdayımBen bu ara akşamları acayip uyku basıyor ama uyuyamiom alışkanlıktan ısrarla uyumamaya calisiyom niyeyse
Ben bi uyudum uyandımBnde baksana hala burdayım
Az önce miBen bi uyudum uyandım
He yarim saat uyuyup uyandmAz önce mi
Ayyy soğan kürü deme bana tadı iğrencccccHe yarim saat uyuyup uyandm
Bi de bugün sabah soğan kürune başlayım diorum bklm ama testi alamadım ya yetismicek muhtemelen bi sonraki aya kalır artk
Biliom ama bu ay dişimi sıkıp içmeyi denicem axet duzensizligind polikistik açısından iyi dio herkes aklımda kalmasın denemedim demeyim diorum dayanabilirim umarimAyyy soğan kürü deme bana tadı iğrenccccc
Bnde artık pkoluyum demi dur şimdi bana hatırlattın ben bi üzülüp geleyimBiliom ama bu ay dişimi sıkıp içmeyi denicem axet duzensizligind polikistik açısından iyi dio herkes aklımda kalmasın denemedim demeyim diorum dayanabilirim umarim
Tam anlamıyla pco degilsin bence sendd ya iki ayda ya da ilacsiz adst olamaynlar var die biliyorum zehra bozma moralini vala ben pcoluyum demiyorum mesela cunki her ay mutlaka oluyorum adet bi kac gun gecikmeyle olsa daBnde artık pkoluyum demi dur şimdi bana hatırlattın ben bi üzülüp geleyim
Benimki şu pkoda hangi kategoriye giriyo merak ediyorum yahuTam anlamıyla pco degilsin bence sendd ya iki ayda ya da ilacsiz adst olamaynlar var die biliyorum zehra bozma moralini vala ben pcoluyum demiyorum mesela cunki her ay mutlaka oluyorum adet bi kac gun gecikmeyle olsa da
Bence sende dene soğan kürü faydasi olur belki bilemeyiz ki şifa Allah tan belki vesile kılacakBenimki şu pkoda hangi kategoriye giriyo merak ediyorum yahu
Rahim filmi çekildim ya ne bileyim iyi olur mu kiBence sende dene soğan kürü faydasi olur belki bilemeyiz ki şifa Allah tan belki vesile kılacak
He gerçi sen rahim filmi çekinmiştn pardon cnm bikgkm yok bk sknt olur mu yaoma insAllah gerekte kalmazRahim filmi çekildim ya ne bileyim iyi olur mu ki ❤
Evet çekildim canım ondan tereddütlüyüm biraz İnsallah kuzum insallah kalmazHe gerçi sen rahim filmi çekinmiştn pardon cnm bikgkm yok bk sknt olur mu yaoma insAllah gerekte kalmaz
Hayırlısı olsun canımEvet çekildim canım ondan tereddütlüyüm biraz İnsallah kuzum insallah kalmaz