Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar 2020’de sizde benim gibi anne olmak istiyorsanız buyrun yeni topiğimehep beraber dertleşelim birbirimize önerilerde bulunalım ne dersiniz
![]()
Ayyy insallah insallah canım senide buralarda görmek isterizHayırlı olsun topiğin canım uğur getirsin insAllah❣
İnsallah ablacım insallah hamişsin diye ugramamazlık yapma kapımız size hep acıkZehracım hayırlı olsun canım,uğur getirsin inşallah❤
Cok Sagol teşekkür ederim canım senide burda görmek isterimSeni görünce bir merhaba diyeyim dedim :)
hayırlı olsun :)
Sagol canım insallah sende istiyorsan sanada getirir insallahHayirli olsun yazanlara ugur getirir insallah![]()
Cok Sagol teşekkür ederim canım senide burda görmek isterim ❤
İnsAllah balım uğrarımAyyy insallah insallah canım senide buralarda görmek isteriz❤
Oyle bi amaç yok zaten dertleşmek muhabbet etmek amacımız istemediğin bişeyi yapmazsın sohbet ederizsağol canım da hiç bişey yapmıyorken sürekli gün bekleyip test yapmak beni yorar ama sohbetinize gelirim :)
İnsallah kuzummmİnsAllah balım uğrarım![]()
Test yaptın mı hiçYarın adet günüm bakalım nolucak![]()
Yok canım yapmadım. Hiç cesaret edemedım. Bu ıkıncı ay denememız.adetlerım düzenlıdır olmazsam test yapıcam :)Test yaptın mı hiç![]()
Hadi bakalım hayırlısı benimde regl bitecek bekliyorumYok canım yapmadım. Hiç cesaret edemedım. Bu ıkıncı ay denememız.adetlerım düzenlıdır olmazsam test yapıcam :)