- 14 Mart 2008
- 6.050
- 5.180
- 723
- Konu Sahibi sonbaharss
-
- #1.221
Şuan tek düşünmen gereken şey bebeklerin canım kimseyi takma düşünme ben öyle yapıyorum sadece doktorumu dinliyorum gerisi boşÇünkü insanların ilk tepkileri, devam eden davranışlar, sürekli acınası bakışları ve moralini bozma canını sıkma sakın stres yapma deyişleri beni o kadar çok üzüyor ki. Daha ikiz gebelik haberini yeni almışken ve bu şoktan çıkmamışken bu tarz muamele çok canımı sıktı. Düşünebiliyor musun gorumcemin eşime ilk tepkisi "aaaa hahahaha boku yediniz sizd yaaa boku yediniz ne yapacaksiniz" oldu. Sonrasında ne kadar da moralini bozma stres yapma falan demiyorlar mi iyice sınır oluyorum.
Benim 8 hafta 3 günlük lekelenmem var benim gibi olan varmı aranızda çok korkuyorum progestan iğne ve hap kullanıyorumMerhaba ikiz anneleri
Nasıl gidior hamilelik?
Korkma canım ben 10+4 üm 3 gün kahverengi lekem oldu sonra Bugün pembe Kanama oldu gitttim bebekler İyi şükür ama korkuyor insan. Progrestan iğne bende kullanıyorum doktorunu bilgilendirdin miBenim 8 hafta 3 günlük lekelenmem var benim gibi olan varmı aranızda çok korkuyorum progestan iğne ve hap kullanıyorum
Benim 6. Haftadan beri lekelenmem var 3 gündür durmuştu bugün yine başladıKorkma canım ben 10+4 üm 3 gün kahverengi lekem oldu sonra Bugün pembe Kanama oldu gitttim bebekler İyi şükür ama korkuyor insan. Progrestan iğne bende kullanıyorum doktorunu bilgilendirdin mi
Canım benim de 5. Haftamdan beri var korkma ağrın oluyor mu bel veya kasık ağrısıBenim 6. Haftadan beri lekelenmem var 3 gündür durmuştu bugün yine başladı
Çok teşekkür ediyorum içime su serptinizCanım benim de 5. Haftamdan beri var korkma ağrın oluyor mu bel veya kasık ağrısı
Bnmde lekelenmelerim oldu o haftalar hiç korkma bnde iğne ve hap kullandımmBenim 8 hafta 3 günlük lekelenmem var benim gibi olan varmı aranızda çok korkuyorum progestan iğne ve hap kullanıyorum
Kaç hafta sürdü sizinkisi ve ne zaman başladıBnmde lekelenmelerim oldu o haftalar hiç korkma bnde iğne ve hap kullandımm
Bn yaptırmıştım çok şükür bişey çıkmadıBen de ikiz annesi olacağım inşallah... Bugün 9. Haftadayız kontrolden geldim... Çift yumurta ikizleri... 12. Haftada yine gideceğim... Kan testi ile bebeğin genetik yapısı inceleniyormuş... Yaptıran var mı
6. Haftada gibi başladı. Meğersem ikiz gebelikmiş kanamam baya oldu hatta hastanedede yattim meğersem 12 haftaya kadar sürdüü sonra ikiz annesi olacağımı öğrendimmKaç hafta sürdü sizinkisi ve ne zaman başladı
özellikle yaptığım birşey olmadı açıkcası.ay hamileyim onu yapmıyım şunu yapmayım demedim.gayet aktifdim.yatalak geçirmedim.vakit buldukça yürüdüm.her gün yumurta yemeye çalıştım.kafaya çok takmadım yani :) ama bu son haftalar gerçekten zor çok ağırlaşıyorsunuz.bu son 1-2 haftadır çok aktif değilim.kendimi iyi hissettiğim zaman yürümeye çalışıyorum azda olsa.ev işlerimi de yapmaya çalışıyorum.inşalla sizlerde görebilirsiniz
Dun doktordaydim.. cumartesi tekrsr gidip haftaya sezeryan tarihini netlestircez.. p. Tesi sali diyorda bakalim... hayatimin en heyecNli gunuydu dun.. geldim ilmek ilmek ve sona yaklasmanin mutlulugu tarifsiz...goz yaslarima engel olamiyorum.. cok degisik duygular icindeyim.. ahh ya nerelerden geldim gectim ve cok sukur yarabbim.. bu arada bir gogsumden haabire sut gelio sutmu goremiom ama islanior kiyafetlerim... ve cok mutluyum foşur foşur sutlerimiz olur ve yavrularimizada sifa olur insallahUyku tutmadi beni erkenden yazdim☺
[/ Sizleri çok merak ettim yazmamışsınız doğum yaptığınızı nasılsınız bebekler nasıl Rabbim hepinize sağlık versin inşallah
Kızlar yardım kanamam olduğu için doktor yatırdı hastaneye aranızda kanaması olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?