- Konu Sahibi sonbaharss
-
- #1.261
Ne güzel bnm darısı başımasınıra yakındi sorun yok ama sen yine dikkat et demisti benim şekerle çok aram yok hamur işlerinden biraz uzak durdum o kadar sorun yasamadim
inşallah sen dikkat et beslenmeneNe güzel bnm darısı başıma
Benim yüksek çıktı açlık 80 1. Saati 194 çıktı bnde bakalım 1 hafta dikkat etcemm ne değişecek ?
36+6 doğurdum planlı sezeryan olduPekii kaçıncı haftada doğumunuz gerçekleştii??
Çok güzel darısı başımainşallah sen dikkat et beslenmene
36+6 doğurdum planlı sezeryan oldu
ciğer geliştirici oldum 30, 32 ve 36 hafta başında doğumdan 5 gün önce en son. bebeklerim 2170 ve 2560 doğdular kuveze girmedikYoğun bakım solunum desteği ihtiyacı oldu mu?
Bnde sonlara geliorumm merak başladıı
Nasıl gidiyor ikizlerle bir düzen oluşturabildiniz mi ? Kaç aylık oldular ?ciğer geliştirici oldum 30, 32 ve 36 hafta başında doğumdan 5 gün önce en son. bebeklerim 2170 ve 2560 doğdular kuveze girmedik
3 aylık olmamıza iki gün kaldıNasıl gidiyor ikizlerle bir düzen oluşturabildiniz mi ? Kaç aylık oldular ?
Bizimkilerde 2 ay 13 günlükler henüz bizmde düzen yok oğlan hiç uyumuyor gaz ve reflüden . Kız maşallah daha iyi uyuyor ama tek çok zor bende şimdilik kayınvalidemle bakıyorun3 aylık olmamıza iki gün kaldıtam bir düzen oluştu diyemem gazları azaldı gece daha uzun uyuyorlar artik, kızım emmede sorunlu oğlum gündüzleri hep ayakta sallanmak istiyor. tek denedim zor oldu yardımcı tutacaktım korona illeti cıktı korkuyoruz malum. annemlere geldik o yüzden düzen durumu da askıya alındı bir sürelik Allahım hepimizi korusun tez vakitte bitirsin.
kapandı canım nerdeyse yarim kilo az olan oğlum kızımı yarım kilo kadar solladı geçti. Kontrolde belli olur almıştır değişiyorlar istahlarıda değişiyorBenim bebeklerimde bugun tam 1 aylık oldular öok şükür. Ama İkizler arasındaki kilo farkı biraz takıntı yaptı bende sizin fatk kapandı mı peki benim oğullarımdan birisii diğerine göre 250 gr eksikti sanki halen çok küçük ve kilo almıyor gibi geliyor gözüme
Maşallah ya darısı başımızaciğer geliştirici oldum 30, 32 ve 36 hafta başında doğumdan 5 gün önce en son. bebeklerim 2170 ve 2560 doğdular kuveze girmedik
Inşallah sağlıcakla kavuşursunuz sizde 24 aldım 10 duruyor gitmedi dahaMaşallah ya darısı başımıza
peki kaç kilo aldınız ? Doğum sonrası kaç kilogitti
yaşadım bacak ve göbek bölgemde kendiliğinden gectiBide gebelikte kaşıntı yaşadınız mı?
Özellikle bacak bölgesinde
Doktorunuza söyledimiz mi peki bende korkmaya başladım bilirubinim mi yükseldi diye düşünmeye başladım malum koronada dolayı doktor kontrolleride aksıyo 30. Haftalıkken hocam gelmemi söylediInşallah sağlıcakla kavuşursunuz sizde 24 aldım 10 duruyor gitmedi daha
yaşadım bacak ve göbek bölgemde kendiliğinden gecti
Canım selam benim de kanamam oldu aynı zamanlarda ama geçti senin nasıl oldu mrak ettim devam eden sürede yazdı isen henüz başladığım için yaziyorumKızlar yardım kanamam olduğu için doktor yatırdı hastaneye aranızda kanaması olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?