- Konu Sahibi sonbaharss
- #1.101
siraKacinci haftanda dogdular? Kacar kilo ve cinsiyetlerine gore? Hastanede kc gun kaldi ? Sezeryan agrin ne zaman gecti? Kanaman kac gun surdu? Bebekler memene alistimi? Hemsireler nasil herbiseyi gosteriyormu boyle tutcan soyle emzircen diye?
Hastanede olmazsa olmaz yanimiza almamiz gereken nedir?
Nasil uyku duzenlerini emzirme isini ayarliyosunuz?
Sutunuz ikisinede yetiyormu? Bisey iciyormusunuz sutunuz artsin diye???
Bunlari cook merak ediyorumm insallah musait oldugunuzda cevaplarsiniz... sevgilerle
Sirayla cevaplayayım 36 +2 dogum yaptim birinin suyu azalmaya baslamisti yoksa ben daha beklerdim ama doktor beklememize gerek yok dedi ve aldık kucagimiza ikisi de erkek biri 2650 digeri 2300 dogdu 1 gece kaldik hastanede sonra hepberaber evimize geldik sezeryan agrim 10 gun falan surdu azalarak tabii ki ilk 4 5 gun cok kotuydu umarim sizin oyle olmaz fena yaniyodu dikiş yerim kanamam benim oyle cok olmadi ama hala cok ufak ufak geliyo bebekler ilk zamanlar zor emdiler bende mecbur sagdim verdim sagdikca sütüm cogaldi cok sütte iyi degilmis 1 2 saatte bir sagmazsam gogsumde yumrular olusuyodu zar zor masajlarla geciriyodum agrilari cabası yani bi de onla ugrastim emzirmeye zorlayin mutlaka ben suan emziriyorum rahatladim sütünüz gelmezse de sağın mutlaka sütüm yok diye mama vermeyin saginca ya da emzirince geliyo hemsireler her turlu yardim ediyo merak etme süt için ozel bi sey yapmiyorum sadece su içiyorum bol bol sadece sutle besliyorum cok da guzel kilo aldilar sütum yetiyor cok şükür uyku olarak da ikisini ayni anda besleyip ayni anda uyandirip uyutuyorum boylece bana da az biraz vakit kaliyo ama sık uyaniyolar simdiden alistir kendini uykusuzluga hastanede de gecelik cok iş goruyor ve de hasta bezi buyuk kolaylik bunlar olsun ben gecelik giydim alt ust takim sezeryanlilar icin iyi bi tercih degilKacinci haftanda dogdular? Kacar kilo ve cinsiyetlerine gore? Hastanede kc gun kaldi ? Sezeryan agrin ne zaman gecti? Kanaman kac gun surdu? Bebekler memene alistimi? Hemsireler nasil herbiseyi gosteriyormu boyle tutcan soyle emzircen diye?
Hastanede olmazsa olmaz yanimiza almamiz gereken nedir?
Nasil uyku duzenlerini emzirme isini ayarliyosunuz?
Sutunuz ikisinede yetiyormu? Bisey iciyormusunuz sutunuz artsin diye???
Bunlari cook merak ediyorumm insallah musait oldugunuzda cevaplarsiniz... sevgilerle