- 8 Ekim 2015
- 531
- 355
- 53
- Konu Sahibi sonbaharss
-
Aminn canım benimm ben artık 3 üz gibi büyütürümAllah sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin.. cok kolayliklar versin diger bebeginde kucukmusYa analik baska biseyyy babalik baska bisey.. Allah hepsinden razi olsun
Oyy sizinki de küçükmüş Allah kolaylık versinSelam kızlar bende allah nasip ederse ikiz annesi adayıyım 9 haftalık hamileyim birisi 8 haftalık aralarında bir hafta var doktor normal olduğunu kücük olanın sonradan olustugunu söyledi bende ilk ögrendigimde bi korku bi heycan sarmadı degil inşaallah saglıcakla vakitli doğumlarla kucagımıza alırız evlatlarımızı bu arada 1.5 yasında birde oğlum var
Hamileliğiniz hayırlı olsunMerhaba Arkadaslar, bend3 normal yollardan 8 haftalik ikizler gebeyim. 5 yasinda da bir kizim var. Ben 5 haftalikken asiri kanama ile acile gittim orda ikiz oldugunu ogrendim. Kese disinda kanama varmis , birde rahimde sivi birikmesi var uzmana gidecegim haftaya, benim gibi sorun yasayan var mi bilmiyorum ama insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
Allah yardimcin olsunnn kardesimm cook zor benide surunduruyo resmen kitapta okumustum bebisler kizsa anneyi zorluyorrİnşallah 2020 de hep birlikte anne oluruz yalnız benim mide bulantılarım çok ağır 6ıncı haftadan beri protein içeren hiçbirşey yemedim çok üzülüyorum bu duruma biliyorum 3ay ihtiyacı yok ama gündüz 1-2ye kadar aç sonra bir iki lokma karbonhidrat yiyip günü kapatıyorum midesi bulanmayan arkadaşlar aman kimselere söylemeyin duvarlara taşlara maşallahumarım benimde bu ay bitince geçer birde koku hassasiyeti olan varmı ah son derdim sivilce benimle bunları yaşayanlar varmı ?
Her sabah saat 6da uyanmaktan nasıl yoruldum anlatamam tek avuntum sağlıklı olur demişlerdi kendimi buna inandırdımAllah yardimcin olsunnn kardesimm cook zor benide surunduruyo resmen kitapta okumustum bebisler kizsa anneyi zorluyorrAllah yardimcimiz olsun
Bunu ben değil bir arkaşım yaşamıştı onada normal dediler bir hafta sürüp geçmişti ama çok uzun zamandır böyleyse ve sana tekrar normal derse başka bir uzmana gözükmekte fayda varherkese selam benim de arada kahverengi akintim oluyor sonra geciyor doktorum normal demisti ama kontrole gitmek icin gun sayiyorum
merhaba umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınızSelam kızlar bende allah nasip ederse ikiz annesi adayıyım 9 haftalık hamileyim birisi 8 haftalık aralarında bir hafta var doktor normal olduğunu kücük olanın sonradan olustugunu söyledi bende ilk ögrendigimde bi korku bi heycan sarmadı degil inşaallah saglıcakla vakitli doğumlarla kucagımıza alırız evlatlarımızı bu arada 1.5 yasında birde oğlum var
Bunu ben değil bir arkaşım yaşamıştı onada normal dediler bir hafta sürüp geçmişti ama çok uzun zamandır böyleyse ve sana tekrar normal derse başka bir uzmana gözükmekte fayda var
Canin nasilsin ne oldu seni cok merak ediyorum.. bebekler iyilermi? Sen iyimisin? Cok guzel haberlerini almak istiyorum?? Dua ediyorum sana cok cok..Merhaba Arkadaslar, bend3 normal yollardan 8 haftalik ikizler gebeyim. 5 yasinda da bir kizim var. Ben 5 haftalikken asiri kanama ile acile gittim orda ikiz oldugunu ogrendim. Kese disinda kanama varmis , birde rahimde sivi birikmesi var uzmana gidecegim haftaya, benim gibi sorun yasayan var mi bilmiyorum ama insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
Merhaba çok teşekkür ederim mesajın beni çok mutlu ettiCanin nasilsin ne oldu seni cok merak ediyorum.. bebekler iyilermi? Sen iyimisin? Cok guzel haberlerini almak istiyorum?? Dua ediyorum sana cok cok..
Başta bende sizin gibi kafaya takmıstım ama doktor rahatlattı bu bebek sonradan olusmus haftasına göre oda uyumlu dedi sende takma hiç kafana ikizler arasında fark oluyrmsmerhaba umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınızBende her doktora gittiğimde nedenini bilmediğim bir şekilde hep aynı konuyu sormayı unutuyorum birisi 3gün birisi 5gün geriden geliyor umarım sebebi geç oluşmalarıdır kaç gündür içim içiyor benimde
Ayyy insallahhh cok merak ediyorumm bana da haber ver olurmu!! Ve sunu iyi bil.. herkes cok iyi!! Herseyde guzel gidiyor ...Merhaba çok teşekkür ederim mesajın beni çok mutlu ettidoktor randevumu bekliyorum uzman için. Yurtdışında yaşıyorum maalesef burda böyle şeyler çok yavaş ilerliyor Perşembe günü ultrason randevum var inşallah iyilerdir
İlk oğlumda yaşadım bu durumu. Regl kanamasından beter bi kanamam vardı. İgnelerle haplarla kanamayı durdurmuştuk. Şimdi nasılsınız ?Merhaba Arkadaslar, bend3 normal yollardan 8 haftalik ikizler gebeyim. 5 yasinda da bir kizim var. Ben 5 haftalikken asiri kanama ile acile gittim orda ikiz oldugunu ogrendim. Kese disinda kanama varmis , birde rahimde sivi birikmesi var uzmana gidecegim haftaya, benim gibi sorun yasayan var mi bilmiyorum ama insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
Size de çok geçmiş olsunHamileliğiniz hayırlı olsunve tabi geçmiş olsun benim de hem geçen Cuma hem de bu Cuma kanamam oldu bu cuma olanda resmen parçalar geldi adette olduğu gibi ama bebekler iyiydi kanama alanı olmuş sadece kese etrafında. İnşallah vaktiyle sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?