- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
-
- Konu Sahibi sonbaharss
Hamileliğiniz hayırlı olsunBen de ikiz annesi olacağım inşallah... Bugün 9. Haftadayız kontrolden geldim... Çift yumurta ikizleri... 12. Haftada yine gideceğim... Kan testi ile bebeğin genetik yapısı inceleniyormuş... Yaptıran var mı
Hayırlı olsun şoku atlatmak epey sürdü bendeDun ogrendimm ikizmis benimkilerde☺
Ben de bir tanenin bile ilk 40 gününde uykusuzluk hat safhadayken iki taneyle nasıl baş edeceğiz diye düşünmüyor değilimButun hamis annelere gunaydinlar olsun.. bende endiseliyim ama cok guzel bir duygu simdiden sonrasini dusunuyorum yani dogum ve lohusalik zamanimi.. Allah yardimcimiz olsun.. anneme cektiysem mide bulantilarimin baslamasi lazim bi zaman sonra... stresliyim.. Allah yardimcimiz olsun
Ben yatamıyorum da kızım illa kucak istiyor babasını istemiyor neyse ki tek gün sürdü kanamabnmde oldu kanamam aşiri sekilde 1 aydr yatiyorum .s
5+6da iki kese görmüştük ama içi gözükmüyordu dolu mu boş mu 6+5te de vajinal muayenede kalplerini duyduk benim de tüp bebek hayırlı olsun bakalım sonuç ne olacak sizinArkadaslarr tup bebekle iki embriyo transferiyle hamile kaldim ama ikiz mi bilmiyorrumm kacinci haftanizda ogrendiniz bana soylermisinizz???? Ben doktora bu hafta gidecem 5. Haftam bitti..
İnanın aynısını yaşadım iki haftadır ama bir süre sonra kabulleniyor insan benim de 2.5 yaşında kızım var ve öğretmenim bakalım nasıl başa çıkacağızMerhaba kızlar bugün ikiz bebeğim olacağını öğrendim şok oldum resmen hiç aklıma gelmezdi halen şoku atlatamadım sabahtan beri 4,5 yaşında bir oğlum var resmen korku ve stres sardı beni birde çalışıyorum nasıl olacak nasıl yapıcaz Allah yardımcımız olsun.
Aynen 3 çocuk annesi olmayı hiç düşünmemiştim kara kara düşünüyorum ama kanamam da olduktan sonra acaba isyan mı ettim diye üzüldüm napalım bir şekilde olacak diyorumResmen aynı durumdayız. 5 yaşında bi oğlum var ikizlere hamileyim. Üstelik tek embriyoydu. 10 haftalık hamileyim hala o stresi atlamadım. 3 çocuk fikrine de hiç alışamadım.
Allah yardimcin olsun seninde ogretmensen iyi bende 8-5 calisiyorum nasil olur bilemem tek iyi tarafi ilk hamileligim olusu.. Allah saglik sihhat hayirli uslu sut icen annesini ailesini uzmeyen hasta olmayan evlat versinİnanın aynısını yaşadım iki haftadır ama bir süre sonra kabulleniyor insan benim de 2.5 yaşında kızım var ve öğretmenim bakalım nasıl başa çıkacağız
17 temmuzda perinatolojiye randv. var. Sanırım aynı gün içinde nifty testini yaptıracağız. Çünkü ikiz gebelikler de ikili test yapılmıyormuş.Ben de ikiz annesi olacağım inşallah... Bugün 9. Haftadayız kontrolden geldim... Çift yumurta ikizleri... 12. Haftada yine gideceğim... Kan testi ile bebeğin genetik yapısı inceleniyormuş... Yaptıran var mı
Ben ikizlerde 12 kilo aldım 8 aylık oldular karnımda sarkma ve çatlak var malesefkiHAMİLELİKTE KAÇ KİLO ALINIYOR BU KONUDA BİLGİNİZ VAR MI KIZLAR? KARNIMIZ TEKRAR TOPARLANACAK MI SARKMA OLACAK MI KAFAMDA DELİ SORULAR
Ben oğlumda 11 kilo almıştım. İkizler de kaç alırım bilmiyorum. Şimdi 10 haftalık hamileyim ve 1 kilo vermişim.HAMİLELİKTE KAÇ KİLO ALINIYOR BU KONUDA BİLGİNİZ VAR MI KIZLAR? KARNIMIZ TEKRAR TOPARLANACAK MI SARKMA OLACAK MI KAFAMDA DELİ SORULAR
Bana yapıldı ama sonucum cıkacak bi kac gun sonra neden yapti acaba ya simdi sorun cikarsa kafam karışacak17 temmuzda perinatolojiye randv. var. Sanırım aynı gün içinde nifty testini yaptıracağız. Çünkü ikiz gebelikler de ikili test yapılmıyormuş.
Nifty testi mi yapıldı ?Bana yapıldı ama sonucum cıkacak bi kac gun sonra neden yapti acaba ya simdi sorun cikarsa kafam karışacak
Aslında çok az kilo almışsınız neden çatladı ki. İlk gebelik mi ?Ben ikizlerde 12 kilo aldım 8 aylık oldular karnımda sarkma ve çatlak var malesefki
Yok ikili taramaNifty testi mi yapıldı ?
Evet ilk gebelikti. Genetik yapıyla alakalı bence annemde kardeşime ve bana hamileyken az kilo almış ama çatlağı çokmuşAslında çok az kilo almışsınız neden çatladı ki. İlk gebelik mi ?
Allah sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin.. cok kolayliklar versin diger bebeginde kucukmusSelam kızlar bende allah nasip ederse ikiz annesi adayıyım 9 haftalık hamileyim birisi 8 haftalık aralarında bir hafta var doktor normal olduğunu kücük olanın sonradan olustugunu söyledi bende ilk ögrendigimde bi korku bi heycan sarmadı degil inşaallah saglıcakla vakitli doğumlarla kucagımıza alırız evlatlarımızı bu arada 1.5 yasında birde oğlum var
evet yapılmıyor, ancak nifty test de ikiz oldukları için dna lar karışık çıkabilir miş... Bilmiyorum ne yapacağımı ben de17 temmuzda perinatolojiye randv. var. Sanırım aynı gün içinde nifty testini yaptıracağız. Çünkü ikiz gebelikler de ikili test yapılmıyormuş.