- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 36
- Konu Sahibi sonbaharss
Arkadaslarr tup bebekle iki embriyo transferiyle hamile kaldim ama ikiz mi bilmiyorrumm kacinci haftanizda ogrendiniz bana soylermisinizz???? Ben doktora bu hafta gidecem 5. Haftam bitti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hcg çok yüksek çıkmıştı 4+2 de hemen baktı... Mini minnacık iki kese gördü şuan 10. Haftaya girdik... Hemen bakıp söylüyor doktorArkadaslarr tup bebekle iki embriyo transferiyle hamile kaldim ama ikiz mi bilmiyorrumm kacinci haftanizda ogrendiniz bana soylermisinizz???? Ben doktora bu hafta gidecem 5. Haftam bitti..
Bulantı çok yok ama inanılmaz derecede herşeyden tiksinti var... 6.haftadan sonra yemek yemekten nefret ettim... Kayınvalidemin evinden mutfağından dahi nefret ettim. Kimsenin evine giremiyorumBu arada 10 haftalık hamileyim bulantılarım çok fazla sizde de var mı bulantı ?
Ben 6 haftalıkken öğrenmiştim.Arkadaslarr tup bebekle iki embriyo transferiyle hamile kaldim ama ikiz mi bilmiyorrumm kacinci haftanizda ogrendiniz bana soylermisinizz???? Ben doktora bu hafta gidecem 5. Haftam bitti..
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben 6+4 de öğrenmiştimArkadaslarr tup bebekle iki embriyo transferiyle hamile kaldim ama ikiz mi bilmiyorrumm kacinci haftanizda ogrendiniz bana soylermisinizz???? Ben doktora bu hafta gidecem 5. Haftam bitti..
Ben 4+4 de ogrendim canımArkadaslarr tup bebekle iki embriyo transferiyle hamile kaldim ama ikiz mi bilmiyorrumm kacinci haftanizda ogrendiniz bana soylermisinizz???? Ben doktora bu hafta gidecem 5. Haftam bitti..
Bende yarin gidiyorum Allahtan hayirlisi insallah ikiz olur tekiz olur ama bebegim olurBen 6 haftalıkken öğrenmiştim.
Ayyy kurban olurummmm yaaa insallah yarin bendee ogrencen ne war ne yok kizlar bisey daha sorimm 2656 idi bhcg 4 gun sinunda 8000 olmus sizceee nasil???Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben 6+4 de öğrenmiştim
Hadi hayırlısı :) bu arada çok yüksek betanız ikiz olabilir.Bende yarin gidiyorum Allahtan hayirlisi insallah ikiz olur tekiz olur ama bebegim olur
Sizin kacti benim 5+1 im bilmiyorum canim ya bana cok artmamis geldi iki kati bile degil neredeyseHadi hayırlısı :) bu arada çok yüksek betanız ikiz olabilir.
Benimkiler tüp bebek 12. günde 1875 di değerim. Yarın güzel sonuçlar verirsiniz inşSizin kacti benim 5+1 im bilmiyorum canim ya bana cok artmamis geldi iki kati bile degil neredeyse
İkiz bebeği olacağını öğrenen çoğu anne aynı stresi yaşıyor ilk öğrendiğinde. Bende öyleydim alışırsın sağlıkla gelsinler :)Merhaba kızlar bugün ikiz bebeğim olacağını öğrendim şok oldum resmen hiç aklıma gelmezdi halen şoku atlatamadım sabahtan beri 4,5 yaşında bir oğlum var resmen korku ve stres sardı beni birde çalışıyorum nasıl olacak nasıl yapıcaz Allah yardımcımız olsun.
Yaa süper :) sağlıkla doğsunlar inş.Kizlar ikizleree hamileymisimm☺ Allah yardimcimiz olsun
Resmen aynı durumdayız. 5 yaşında bi oğlum var ikizlere hamileyim. Üstelik tek embriyoydu. 10 haftalık hamileyim hala o stresi atlamadım. 3 çocuk fikrine de hiç alışamadım.Merhaba kızlar bugün ikiz bebeğim olacağını öğrendim şok oldum resmen hiç aklıma gelmezdi halen şoku atlatamadım sabahtan beri 4,5 yaşında bir oğlum var resmen korku ve stres sardı beni birde çalışıyorum nasıl olacak nasıl yapıcaz Allah yardımcımız olsun.
Dun ogrendimm ikizmis benimkilerdeBenimkiler tüp bebek 12. günde 1875 di değerim. Yarın güzel sonuçlar verirsiniz inş
Bebekleriniz hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBende ikizlere hamileyim 12.haftadayız çok sükür bugun cinsiyeti hakkinda bi tahminde bulundu doktor biri kız biri erkekmiş %80 dedi umarım oyledir hepimiz sağlıklı bi hamilelik geçirelim insallah