Iyi gidiyoruz bizde
artık daha zor oturuyor nefes alıyor ve yürüyorum iki kere ciğer geliştirici oldum nst ye girmedim daha sanci agri hiç hissetmedim. Yaklasik bir hafta önce kahverengi sümüksü akinti geldi dr artık gelebileceğini rengi kanlı gelirse rahim ağzının zorlandığını gösterir bana haber verirsin dedi. Ara ara geliyor açık renk rahim ağzı dikişi olmuştum bu arada ama bilgi veriyorum yine de ben korktum ilk akinti da, nişan diyorlar ya odur belki diye. o yüzden yazıyorum siz korkmayın doktorunuza sorun hemen. Son iki haftadır aynı miktarda su içsem de idrar rengimin açılmadığını fark edip enfeksiyondan şüphelendim dr artık bebeklerin vücut atılımları da yükseldi o yüzden renk durulmaz eskisi kadar dedi. Minikler baş aşağı pozisyonda artık ve 36 geçirmek hedefimiz kaç gün olursa. Hastane çantası hazır heyecan hat safhada gün sayıyoruz
magnezyum ağızdan toz şeklinde iki kez alıyorum günde o sertleşme bende de var akşamları yorulup şişiyoruz ondan akşam artıyor sanırım pozisyon değiştiriyorum o an uzaniyorum yürüyorum azaliyor. Sanci ağrı başlar kasılmalar iyice artarsa yorarsa diye adalat verdi bir iki hafta sonra başla dedi almadım daha.