- Konu Sahibi sonbaharss
Benimde sarı renkli koku falan yok ama kaşıntı oluyor doktor fitil ve travazol krem yazdı inşallah iyi gelirBenimde sarı renkli ve oldukça fazla ama hiç kaşıntım olmadı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sarı renkli koku falan yok ama kaşıntı oluyor doktor fitil ve travazol krem yazdı inşallah iyi gelirBenimde sarı renkli ve oldukça fazla ama hiç kaşıntım olmadı canım
Allah sağlıkla kullanmayi nasil etsin inş. süt sağma pompasi aldınız mı acaba ?Allah sağlıkla kucaklarımıza aldırsın canım ben de dayanamayıp önden başlayanlardanım hazırlıklara herkes acele etme dedi ama çoğul gebelik ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak istedim ve ilerde gezmekte bizim için zor olacak minikler büyüyor. Gaye bebe hastane çıkışlarım 10'lu yedekte aldım 5'lilerden ayrıca alt üst takımlardan da koyacağım yanıma ne kadar kalırız belli olmaz ilçede yaşıyorum doğum ilde olacak. Bebitof ürünlerinden de aldım battaniye havlu vs oldukça başarılı. Bebek odası Aymini aldım çok güzel ürünleri sitelerine de girip bakabilirsiniz istanbul üretim yerinden istedik çok uyguna geldi uyku seti yatak hediyeleri idi.
Ne kadar dikkat etsekte olabiliyor inşallah hemen geçer canım geçmiş olsunBenimde sarı renkli koku falan yok ama kaşıntı oluyor doktor fitil ve travazol krem yazdı inşallah iyi gelir
Süt sağma pompasını ablamdan aldım. hem lansiloh hem avent almıştı kendisi canım avent hiç kullanmadı mennun kalmadı çekiminden ama lansiloh 2 si bir arada elektrikliden aşırı memnundu. Bende kullanirken onu tercih edeceğim ilk etaptaAllah sağlıkla kullanmayi nasil etsin inş. süt sağma pompasi aldınız mı acaba ?
zaten avent olmayınca gidip lansinoh almisti onlarda. bende kullananlardan hep iyi duydum inşallah çok gerekte kalmaz emerler ilk başta gerekince kullanırız.Lansinoh benimde kafama yatıyor. Yorumlarinda çoğunluk memnun gibi. Inş işe yarar.
Aslinda ben ayni dediginiz gibi besleniyorum simdi saatlerine dikkat ederek yemeyi denicem insallah faydasi olurIlk hamileligimde 24 haftaya kadar 5 kilo almıştım. 24 de gebelik sekeri çıktı ve diyetisyenle devam ettim mecburen. 40+1 de toplamda 8 kilo almıştım zaten 4 kilosu bebekti. Listemde meyve yi süt yada yoğurt la yiyosun. Öğle ve aksam yemeklerine yagsiz salata ve yoğurt ekliyosun. Yemekler de 11 ymk kaşığı sebze, bakliyat susuz. Hafta da 1 balik hafta da 1 et. Kuruyemişler çiğ badem ceviz gibi.. ekmek tambugday. Pirinc yerine bulgur. Bu hamileligim ikiz olduğu icin daha fazla kilo alirim diye düşünüyorum ama genede genel seylere dikkat ediyorum.
evet canım biz de gizledik.ben de kulaklarımı tıkamaya çalışıyorumİkiz olunca malesef önce sordukları bu benimde tüp bebek 2. tedavimde hamile kaldım kimseye söylemedik aynı soruna sahibiz seninle canım. Üstelik soruların da kesilmeyeceğini bildiğimiz için gizledik zaten zor bir süreç birde dert anlatmayalım dedik. Şimdi de ay Allah kolaylık versin çok zor işiniz darlamaları var malesef Oysa hasretle beklemenin ve daha en başında başlayan fedakarlıkların da ne kadar zor olduğunu bilmiyorlar. Kulak tıkamak en iyisi bebişlerimi düşünüyorum ben hep
Canım normal endişelenme.benim de olmuştu.rahmin büyüyorKızlar rahmimde ara ara ağrı oluyor normal mi bunlar ikiz gebelik olunca herseyden korkuyorum.14+4 üm bugün
Oluyor canım endişelenme benimde bu aralar arada bir kasılma oluyor sanki içimde toplanıp sertleşiyor rahmim kisa zamanda geciyor sonraKızlar rahmimde ara ara ağrı oluyor normal mi bunlar ikiz gebelik olunca herseyden korkuyorum.14+4 üm bugün
Amin canım hayırlı olsun sağlıkla geçsin hamileliğin, sağlıkla dolsun kucaklarımız inşallahhhhKızlar merhabalar bende tüp bebek yöntemiyle ikizlere gebe kaldım 10+2 haftadayım .Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin ...
Haklısın canım önlü arkalılarda arkadakine kıyamıyorum manzarası yok hangisi olursa olsun ikiz arabalarında sıkıldılar mı birbirlerine sarıyor diyen var ama dışarı da tek tek kullanmak zor ayrı olsa, birde arabaya sığdırmak var ben ocakta doğum yapacağım Allah nasip ederse ve en son alacağım araba bahara doğruArkadaslar sanirim en zor secegimiz sey bebek arabası bu konuda arastirma yaptınız mi?
ben jokere gittim bir tane bile ikiz arabasi yoktu puset sökülüp takilan mi alsam yoksa daha ucuz yollu bisey mi baksam kararsizim