Yaa aklinza takilan her ne olursa sorabilirsiniz 7. Haftamda kanama basladi 16. Haftama kadar surdu.. dedigim gibi her hafta pazar kanama yasiyordum ya birde anlamiyorum yattigim yetde heryer kan icinde ped dolmus tasmis... wc ye gidip afedersiniz tuwaletimi yapayim dedigimde lop lop biseyler dustu korkudan ne yapcami sasirmistim
cok zor gunler gecirdim ama yattigim icin pihti dolmus.. ben bebeklerimi dusurdum sandim.. inan istirahat edin.. hicbir is yapmayin kaldirmayin.. yurutus yapmak rahim kaslarin yoruyor.. eger bulantiniz yoksa vucut ister istemez gunluk hareketlerini yapmak istiyor egilip kalkiyor.. ama ben devamli istisnasiz kustugum icinde pek hareketim enerjm kalmamisti hastaneye gidip serum takilip oyle eve geluyordum vucudum sivi alsin diye.. cok zor ignelerinizi saatinde vurdurun.. onlar kalcalarimi mahfetti.. vuran kisi esim di en son Allah razi olsun esimden.. 16. Haftamda igne vuruluyorum ama artik yuzustu yatmak bi dakka bile olsa iskence gibi oluyordu.. ama Allahima sukurr iyiyiz simdi.. sende iyi olacaksin hic merak etme
Hic hareketsiz kalda demiyorum ama yorma sakin kendini doktorun dediklerine uy! Oksapar kullandirmamisti bana bisey olurda kanama durmaz diye... arti eksisini dusunup cocuklarima bisey olsada bana bisey olmasin diye oksapari kesmisti.. belki sizin kanamanizz benimki kadar yoktur, rengi daha farklidir visne curugunden kahverengi olan kanamalari pek onemsemiyolar, kipkirmizi kanama daha onemli. Dinlenin bebisinizi karninizi sevin.. teyzosu bizimkiler ikiz yavastan 18. Haftamda hareketlerini hissetmeye basladim.. Allahimin mucizesi.. hic uzmeyin kendinizi, siz iyi olun cevrenizde iyi olur bebislerde pozitif olur ins