Doktorun iyisini bulmak çok önemli ,senin gibi aynı yollardan geçtim önce bişeyin yok dediler 1 sene geçti ve pko olduğumu öğrendim yanlış tedavilerle zaman kaybım oldu . Şimdi başka bir doktorun kontrolü altındayım inşallah faydasını görürümUltrasonla bakıyorlar sadece yeni evlisin tüpler tıkalı olamaz dedi rahşmde bir sıkıntı yok büyük ihtimalle gebe kalacaksın dedi eşim de bu ay test yaptıracak ama hormonlara falan bakılmadı
doktorları anlamıyorum zaten rahat kafaları var.Yok ordan bilmedi zaten yeni diye takmıyorlar beni bir sene olsun diyorlR hep
Beni de cok oyaladilar oyle yok 1 yil dolmadan bakmazmisiz.yok yasiniz gencmis yok olur zamanla bekleyin yokdoktorları anlamıyorum zaten rahat kafaları var.bence 1 senelik olduğunu söyle anlamazlar ve tam detaylı bakarlar
Doktorun biri acelen ne dediBeni de cok oyaladilar oyle yok 1 yil dolmadan bakmazmisiz.yok yasiniz gencmis yok olur zamanla bekleyin yokher gittgimde alttan bakti hicborseyin yok diyordu yolluyorlardi ama 1 yil dolar dolmaz amh bakildi asil sorun amh 0.91 cikti .. 2 basarisiz asilama ve son olarak tup bebek icin uğraşıyoruz. Doktorlar da illaki zamanimiz gecsin is daha zorlassin o zaman gelelim istiyorlar resmen . Erken teshis her zaman en onemlisi
Evledigimden beri kadin dogum doktorlarindan ayrilmiyorum aliskanlik oldu her ay adetimin 2. Ya da 3. Gunu gidesim geliyorDoktorun biri acelen ne dedidaha erken gez toz dedi ben şok sonuç ise doktor doktor gezmek oldu
Evledigimden beri kadin dogum doktorlarindan ayrilmiyorum aliskanlik oldu her ay adetimin 2. Ya da 3. Gunu gidesim geliyor
Her ay farkli doktora gither ay gitmekten doktor nasıl bir doktorsa deliye dönüyordu
Verecek olan Allah canım o dilerse olurHer ay farkli doktora githicbiri de bi ise yaramiyor benim derdime care bulamadiktan sonra en pahalisindan en ucuzuna hepsini gezdim yok hala gebe degilim
Çünkü ortada dogal bisey kalmadi hormon herseyVerecek olan Allah canım o dilerse olurherşeyin vakti saati var ama kısırlık çok arttı valla ya olmuyor yada 1 taneden sonra hiç çocuk olmuyor
aynen valla yaÇünkü ortada dogal bisey kalmadi hormon hersey
Pcolularin daha cok ymurtalaro var diye biliyorum sonucta igne ilacla uyarilirsa one gecen bir kac tane yumurtan olur ve dolenir diye dusunuyorum .aynen valla ya ☺ eskiden valla böyle bişey yokmuş doğurganlık çokmuş şimdi kısırlık almış başını gidiyor ya . Benim tahlillerim temiz hiç bişeyim yok ama pkoluyum nasıl oluyosaeşimin değerleri düşük sadece
ya benden çok sonra evlenen biri var akrabadan yememiş içmemiş çocuk yapmış bide hava atar gibi göze sokuyorlar deli oluyorum yeminlePcolularin daha cok ymurtalaro var diye biliyorum sonucta igne ilacla uyarilirsa one gecen bir kac tane yumurtan olur ve dolenir diye dusunuyorum .
Aymisi benim cevrede de var maalesef benden sınra evlenen 2. Yapicakya benden çok sonra evlenen biri var akrabadan yememiş içmemiş çocuk yapmış bide hava atar gibi göze sokuyorlar deli oluyorum yeminle
Aymisi benim cevrede de var maalesef benden sınra evlenen 2. Yapicak
[/QUOTE
motor taktırmışlaryaa Allah daha çok versin valla böyle haberlerle mutlu oluyorum ama hava attıklarında çok üzülüyorum moralim düşüyor
Senin yine iyi kuzum benim küçük eltim 1 yaşında oğlu var 2. Ye gebe 3 aylık falan şuan hamile kandil gecesi konuşuyorduk bana dedi sen kalamadın ben kaldım çatla patla hahaha die güldü ben şaka yapıor sandım ama hiç bisi demedi kapattık artık görüşmüyorum onunlaya benden çok sonra evlenen biri var akrabadan yememiş içmemiş çocuk yapmış bide hava atar gibi göze sokuyorlar deli oluyorum yeminle
MerhabaMerhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
MerhabaMerhaba
Bende pko hastasıyım bu 24 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 30 aralıkta ağrılarım olduğu İçin doktora gittim kan testi verdim 11.94 çıktı çatlatma iğnesi değeri bu kadar yükseltir mi bilginiz var mı
Canım ben resmî olarak 1 senelik evliyim ama düğünüm Haziran ayında oldu 7 aylık evliyim Eylül ayın da yani evliliğimin 3. Ayında doktora gittim 1 yıllık evliyim dedim şuan 4 aydır tedavi görüyorum başka bir doktora gidip 1 yıllık evli olduğunu söyleye bilirsin araştırmıyolar zaten ne kadar evlisin diyeYok ordan bilmedi zaten yeni diye takmıyorlar beni bir sene olsun diyorlR hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?