- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
İnşallah canım .Bizim biraz daha geç olacak malesef eşimin tedavisinden dolayı en erken Ağustos gibi .Önce siz pozitifleri görün sonra arkanızdan ben geleyim inşallahBahçeciyi beğenmiştim. Ben de istanbuldakine gitmiştim koronadan önce. Orada yapacaktık. Tek başına karar almıyorlar bi kaç doktor istişare yapıp karar veriyor. Buraya geldiğimde doğu fertilin de aynı olduğunu gördüm. Doktorlar toplandı filmlerime tahlimlerime baktılar her şeyi olumlu görünce secim hakkı sunup kimle devam edeceğime karar verdik. Gelecek ay hayırlısıyla olacak bakalım. Hadi inşallah yüzümüz gülsün bizim de
Cok heyecanlı günler bizi bekliyorBahçeciyi beğenmiştim. Ben de istanbuldakine gitmiştim koronadan önce. Orada yapacaktık. Tek başına karar almıyorlar bi kaç doktor istişare yapıp karar veriyor. Buraya geldiğimde doğu fertilin de aynı olduğunu gördüm. Doktorlar toplandı filmlerime tahlimlerime baktılar her şeyi olumlu görünce secim hakkı sunup kimle devam edeceğime karar verdik. Gelecek ay hayırlısıyla olacak bakalım. Hadi inşallah yüzümüz gülsün bizim de
Aminn allah isteyen herkese nasip etsin. Burada paylaşırız sevincimiziİnşallah canım .Bizim biraz daha geç olacak malesef eşimin tedavisinden dolayı en erken Ağustos gibi .Önce siz pozitifleri görün sonra arkanızdan ben geleyim inşallah
Evet bugün doktor kontrolünden sonra bi sevinç kapladı beni. Bakalım ne kadar idare edecekCok heyecanlı günler bizi bekliyor
Bi beni görsen sen haline sukredersinEvet bugün doktor kontrolünden sonra bi sevinç kapladı beni. Bakalım ne kadar idare edecekmod düşürmekte benden iyisi yok
Hahahhahah bi ben dahaBi beni görsen sen haline sukredersinbi gün çok neşeliyim olacak çok inanıyorum bir sabah kalkıyorum olmayacak kesim diye bütün günüm zehir oluyor boş boş oturuyorum ağlıyorum
Ay valla ben bebek olana kadar böyle takılırım herhaldeHahahhahah bi ben dahane olacak bu halimiz
Tüp bebekten önce yumurta büyütme işlemleri yapıyorlar. Ben gonal f igne, merional iğne kullandım yumurtalar büyüdü sonra çatlatma ignesi kullandım cetride adında. Sonra rahim dinlendirmesi yapıldı adetim olana kadar bekledik. Adetin 7. Günü estrofem coraspin ve folik asit kullandım. Adetimin 17. Günü transfer yapıldı transferden sonra estrofem coraspin folik asit progestan igne cronial vajinal jel ve balık yağı kullandım.Kızlar tüp benekte transferden önce hangi ilaçları verdiler size
Merhaba canım Tüp bebek için vermediler henüz. Adetimi bekliyoruz o zaman verecek. Ama aşılamada ganol f ver vermişti doktorum.Kızlar tüp benekte transferden önce hangi ilaçları verdiler size
Amin canım. Tek mi cift mi oldu meleklerinBen ilk seferde hamile kaldım çok şükür . Sizin de öyle olsun insallah
Tesekkür edermTüp bebekten önce yumurta büyütme işlemleri yapıyorlar. Ben gonal f igne, merional iğne kullandım yumurtalar büyüdü sonra çatlatma ignesi kullandım cetride adında. Sonra rahim dinlendirmesi yapıldı adetim olana kadar bekledik. Adetin 7. Günü estrofem coraspin ve folik asit kullandım. Adetimin 17. Günü transfer yapıldı transferden sonra estrofem coraspin folik asit progestan igne cronial vajinal jel ve balık yağı kullandım.
Sizin sorun neydi acaba? Hangi tüp bebek merkezine gittinzi?Ben ilk seferde hamile kaldım çok şükür . Sizin de öyle olsun insallah
Ben gittim canım boştu zaten ama özelde yaptırıcam ben. Tahlilleri devlet hastanesinden sira alıp gittim. 2.gün çıktı. İğneyi evde kendim yapmam zaten 3 günde bir de kontrole gidicem. Ben sıkıntı görmedim ama bulunduğun şehir de önemli tabiKızlar merhaba bu süreçte yani corona varken tüp bebek yaptırmayı öneriyor musunuz doktora gitmek tahliller falan zor olmuyor mu
Yeni gördüm mesajını canım . Ben daha önce Yasemin çekmez hocaya gittim muayene oldum . Aşılama istedim önermem dedi . Eşim ısrarla aşılama yapalım dedi başka doktorda yaptım tutmadı hocayı aradım kartını vermişti. Sağolsun moral verdi dedi tutacak olsa ben yapardım. Eşim bunu duydu telefondan tamam gidelim tüp bebek yapalım dedi. Gittik Yasemin hocaya . Kızıltoprak Medicana hastanesinde . İlk denemede tuttu. 18 haftamdayım şimdi . İyiki diyorum instegramda karşıma çıkmış . İyiki mesajıma bakmış . Allah bu duyguyu tatmama çok şükür izin verdi.Sizin sorun neydi acaba? Hangi tüp bebek merkezine gittinzi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?