- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Aynen kuzum ya Ramazan ayını güzel değerlendirmek istiyorum zaten bol bol dua edicez de Allah nasip etsin insallah zaten adetim hemen Haziran basına denk geliyorBiz bi kaç doktora sorduk 3 ay içinde eski haline döner büyük ihtimalle demişti .Sizde tamamen bitmediği için daha kısa sürede sayı artabilir .Bilimsel makaleleri okudum .Ordada klomen sonrası 3 kişide azospermi görülmüş onlarda ilaçı bırakınca eski haline dönmüş .Yani sizde öyle bir durum da yok .Aslında eşin de haklı Ramazan’da öyle olmak da sıkıntı .Kuzum o zaman bayramdan hemen sonra gidin , geç olsun güç olmasın .
Ya o benim de aklımda hep dolaşıyor ama işte tutmadan da o testleri yapmak istemiyor doktorlar bilemiyorum araştırdıkça kafam iyice karıştı çok bakmamak lazım aslındaKuzum bizde Temmuz sonu Ankara ya gidersek aslında Kaan Aydos a da gitsek diyoruz .Eşim polis olduğu için 1 hafta sonraya randevu veriyorlardı .Belki bizim daha da uzar ama aklımda hep o doktora gitmek var , eğer tüp bebek tutmazsa pişman olmak istemiyorum niye tutmadı diyeMrvyvz4832
Çok iyi o zaman , hadi senden pozitifi görelim , arkandan da ben geleyim inşallah :) Bende merkez konusunda kararsızım aslında , memorial yerine bahçeciyi düşünüyorum şu an .oranın teknolojisi daha iyi diyorlarAynen kuzum ya Ramazan ayını güzel değerlendirmek istiyorum zaten bol bol dua edicez de Allah nasip etsin insallah zaten adetim hemen Haziran basına denk geliyor
Merkez konusunda ben de çok kararsızım ama yakınlarda bahçeci olsa oraya giderdim herhalde her merkez icin iyi de kötü de bir sürü yorum var benim aşırı kafam karışık ve okudukça strese giriyorumÇok iyi o zaman , hadi senden pozitifi görelim , arkandan da ben geleyim inşallah :) Bende merkez konusunda kararsızım aslında , memorial yerine bahçeciyi düşünüyorum şu an .oranın teknolojisi daha iyi diyorlar
İnşallah ilk denemede tutar da bunlara gerek kalmaz kuzumYa o benim de aklımda hep dolaşıyor ama işte tutmadan da o testleri yapmak istemiyor doktorlar bilemiyorum araştırdıkça kafam iyice karıştı çok bakmamak lazım aslında
Evet Ya malesef .Aslında ben memorial de ki bir doktor çift embriyo koyuyormuş o yüzden istiyordum kuzum şansım artsın diye , ikizde çok istiyordumMerkez konusunda ben de çok kararsızım ama yakınlarda bahçeci olsa oraya giderdim herhalde her merkez icin iyi de kötü de bir sürü yorum var benim aşırı kafam karışık ve okudukça strese giriyorum
Ben de özellikle rica edicem insallah çok embriyo olursa iki tane konmasınıEvet Ya malesef .Aslında ben memorial de ki bir doktor çift embriyo koyuyormuş o yüzden istiyordum kuzum şansım artsın diye , ikizde çok istiyordum
Bayramda bekleniyor ya evet. Doğru bi karar vermişin. İnşallah haziranda sen de bende hamile oluruz. Haberi alır almaz buraya yazcamAilen de yanındaymış süper bizim iki tarafta başka şehirde bir de biz kimseye söylemedik simdi bayramda herkes bekleyecek ben de o şekilde yol gitmek istemem I yüzden haziranı bekliyim diyorum
Tek seferde minnoşlar gelsin. Belli bi yasa kadar buyutmek emek istiyo zor oluyor ama olsun sağlıkla gelsinler de dimiEvet Ya malesef .Aslında ben memorial de ki bir doktor çift embriyo koyuyormuş o yüzden istiyordum kuzum şansım artsın diye , ikizde çok istiyordum
Şnsallah kuzum ya iletişimde olalım aşamaları değerlendiririz insallah güzel haberi de paylaşırız burda hepimizBayramda bekleniyor ya evet. Doğru bi karar vermişin. İnşallah haziranda sen de bende hamile oluruz. Haberi alır almaz buraya yazcam
Amin hepimiz hamile kalalım inşallah . Bugün biraz daha ümitliyim gerçi inişli çıkışlı oluyor zaten siz de biliyosunuz anladığım kadarıyla hepimiz aynı duyguları zaman zaman yaşıyoruz. Buradan o kadar çok şey öğrendim ki iyiki varsınız gerçekten çok bilinçsizce gitmisim meğer 2 sene. Bu kez doktora her ayrıntıyı sordum burdan öğrendiklerimi. İletişim birbirini anlayan insanlar için gerçekten bulunmaz nimetŞnsallah kuzum ya iletişimde olalım aşamaları değerlendiririz insallah güzel haberi de paylaşırız burda hepimiz
Aynen öyle kuzum ben de çoğu şeyi hep burdan öğrendim bazen kötü yorumlar kafamı karıştırmıyor değil ama bana çok şey kattı burası hiç bi bilgim yoktu olmadıkça kendim doktora gidip duruyordum eşimi götürmek aklıma bile gelmemişti yaniAmin hepimiz hamile kalalım inşallah . Bugün biraz daha ümitliyim gerçi inişli çıkışlı oluyor zaten siz de biliyosunuz anladığım kadarıyla hepimiz aynı duyguları zaman zaman yaşıyoruz. Buradan o kadar çok şey öğrendim ki iyiki varsınız gerçekten çok bilinçsizce gitmisim meğer 2 sene. Bu kez doktora her ayrıntıyı sordum burdan öğrendiklerimi. İletişim birbirini anlayan insanlar için gerçekten bulunmaz nimet
Canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize .Ya aslında biz doğudayız ailemizden uzaktayız bende çalışıyorum ikiz istiyorum bide olursa onlara kim bakacak bilmiyorum .Ama yine de eşimden dolayı benim normal yolla olması çok zor .O yüzden ikiz olsun tek seferde olsun çok istiyorumTek seferde minnoşlar gelsin. Belli bi yasa kadar buyutmek emek istiyo zor oluyor ama olsun sağlıkla gelsinler de dimiben de ikiz istiyorum zaten yaşım gereği de koyabiliyorlarmis inşallah ikisi de tutunur
Olumsuz yorumlar hepimizin kafasını karistiriyor ama bizi en kotusune de hazırlıyor bi yandan .yıkım büyük olmuyo en azindan. Ben aşilamada dünyanın sonu gelmiş gibi ağlamıştım. Allah yaşatmasın kimseye gerçekten zorduAynen öyle kuzum ben de çoğu şeyi hep burdan öğrendim bazen kötü yorumlar kafamı karıştırmıyor değil ama bana çok şey kattı burası hiç bi bilgim yoktu olmadıkça kendim doktora gidip duruyordum eşimi götürmek aklıma bile gelmemişti yani
Siz neresiniz canım ben de malatyadayim. Olsun da yardımcı her türlü bulunur. 1 sene idare ettikten sonra her yerde kreşler var özel de devlet te. Tabi doğunun ilçelerinde olmuyo ama. Tek olsun da güvenilir yardımcı derdine de düşelim kız ne güzel olurduCanım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize .Ya aslında biz doğudayız ailemizden uzaktayız bende çalışıyorum ikiz istiyorum bide olursa onlara kim bakacak bilmiyorum .Ama yine de eşimden dolayı benim normal yolla olması çok zor .O yüzden ikiz olsun tek seferde olsun çok istiyorum
Aynen kuzum valla bi kayınvalidem bi annem gelir ne edeyim .Aynen valla dediğin gibi olsun da yardımcıyı düşünmem kalsınSiz neresiniz canım ben de malatyadayim. Olsun da yardımcı her türlü bulunur. 1 sene idare ettikten sonra her yerde kreşler var özel de devlet te. Tabi doğunun ilçelerinde olmuyo ama. Tek olsun da güvenilir yardımcı derdine de düşelim kız ne güzel olurduolmadı anneleri getiririz
Aaa yakınmışız ne güzel. Ben Diyarbakır ı çok sevmistim geziyle gittik. Baya da gelişmiş bi şehir orası. Bence doktorlar da iyidir. Hastane sektörü de gelismistir doktor konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmiyorum en iyileri de bulunur inşallah ikizlerimiz olurAynen kuzum valla bi kayınvalidem bi annem gelir ne edeyim .Aynen valla dediğin gibi olsun da yardımcıyı düşünmem kalsınDiyarbakırdayız canım bizde
İnşallah canım aynen bende seviyorum Diyarbakır’ı .Evet bir kaç seçeneğimiz var , sanırım bahçecide tedavi olacağım :)Rabbim hepimize nasip etsin inşallahAaa yakınmışız ne güzel. Ben Diyarbakır ı çok sevmistim geziyle gittik. Baya da gelişmiş bi şehir orası. Bence doktorlar da iyidir. Hastane sektörü de gelismistir doktor konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmiyorum en iyileri de bulunur inşallah ikizlerimiz olursonra kutlarız
Bahçeciyi beğenmiştim. Ben de istanbuldakine gitmiştim koronadan önce. Orada yapacaktık. Tek başına karar almıyorlar bi kaç doktor istişare yapıp karar veriyor. Buraya geldiğimde doğu fertilin de aynı olduğunu gördüm. Doktorlar toplandı filmlerime tahlimlerime baktılar her şeyi olumlu görünce secim hakkı sunup kimle devam edeceğime karar verdik. Gelecek ay hayırlısıyla olacak bakalım. Hadi inşallah yüzümüz gülsün bizim deİnşallah canım aynen bende seviyorum Diyarbakır’ı .Evet bir kaç seçeneğimiz var , sanırım bahçecide tedavi olacağım :)Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?