- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Amin inşallahİmsallah burdan güzel haberleri de veririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahİmsallah burdan güzel haberleri de veririz
Kan pıhtılaşmasi testi iki ay surmes 1 aya çıkar en gec. Gebetik bolumunden anne ve babadan karyotip incelemesi yapıyorlar bir de o iki 3 ay sürebilir. Özellerde bu testler baya pahalı olabilir araştırmak lazımÖzeller yapar mı acaba. Ben tüp bebeği özelde yaptırıcm. Kan pıhtılaşma ayriysa kesinlikle yaptirmmaliyim ama 2 ay da çok geldi birden. Özeller belki erken verir sonucu
Değer normal mi açıkçası bilmiy o kadar tıbbi bilgim yok araştırmak lazım netten. Genetik doktoru daha iyi bilir değerin normal olup olmadığını..Vanım protromnin zamanında deger 12.3 INR 1.1 normal mi?
Yarın doktorumla konuşup hepsini soylicem . Hepsini yaptırmak istiyorum . Ben önlemimi alayım da . İnşallah ilkinde tutarKan pıhtılaşmasi testi iki ay surmes 1 aya çıkar en gec. Gebetik bolumunden anne ve babadan karyotip incelemesi yapıyorlar bir de o iki 3 ay sürebilir. Özellerde bu testler baya pahalı olabilir araştırmak lazım
Bende çok bilgisizdim bebegim 8 haftalıkken kalbi durana kadar. İki ay oldu kürtaj olalı hala dün gibi yanıyor içim hala sogumadi. Tüp bebek tedavisi ile elde etmiştim bebeğimi o da ellerimden kayıp gitti. Kimbilir tekrardan hamile kalabilcekmiyim tekrar HCG degerimi yüksek gorecekmiyim. Allah yar ve yardımcimiz olsun arkadaşım işimiz çok zor. Rabbim şu zorlu sınavı hayırlisi ile atlatmayı nasip etsin inşallahÇok teşekkürederim canım ya . Öyle bilgisizim ki bu konuda doktor istemese hayatta bilip söyleyemezdim. Yarın mutlaka soylicem
Mutlaka yaptır bütün tahlillerini. Tıbbi genetik bölümünden dedgim genlere baktır. Özel bir görüntüleme merkezinde mutlaka rahim filmi cektir tüplere bakılsın yapışıklık var mı tüplerde sıvı var mı bublart çok önemli. Sen tedaviden önce ne gerekiyorsa bütün testlerini yaptır arkadaşım ..Yarın doktorumla konuşup hepsini soylicem . Hepsini yaptırmak istiyorum . Ben önlemimi alayım da . İnşallah ilkinde tutar
Rahim filmim çekildi çok güzel herşey dediler. Tüpler açık rahim temiz yapisiklik falan yok . Ama bu genlere batırmayı yaptırmadım. Açıkçası hiç bi doktor da istemedi . Ben çok doktora gittim 2 yılda . Ne profesorler ne uzmanlar her yeri gezdim bişey vardır diye ama hepsi normal yolla çocuğun olur dedi. En son ocak ayında aşılama yaptırdım. Deprem oldu çok korktum ve 1 saat sonda kanama başladı adetime 2 hafta vardı . Çok umutlenmistim yıkıldım resmen . O yüzden bidaha yaşamamak için her önlemi almalıyım .Mutlaka yaptır bütün tahlillerini. Tıbbi genetik bölümünden dedgim genlere baktır. Özel bir görüntüleme merkezinde mutlaka rahim filmi cektir tüplere bakılsın yapışıklık var mı tüplerde sıvı var mı bublart çok önemli. Sen tedaviden önce ne gerekiyorsa bütün testlerini yaptır arkadaşım ..
Bu genlere bakmayı sadece düşük yapıldığında istiyorlar çünkü o yüzden senden istemediler. Ama sen tedbirini al arkadasim şimdiden yaptır ki tüp bebek tedavisinde ona göre kan sulandirici iğne versin doktorun. Ben de yaptirmamistim ta ki bebeğimin kalbi durana kadar. Sonnra yapınca bu tetsleri kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Malesef doktorların umrunda değil bebek tuttmus mu tutmamış mi kalbi mi durmuş hiç umursamıyorlar. Duygusuzlasmislar artık bunları yasaya yasaya..Rahim filmim çekildi çok güzel herşey dediler. Tüpler açık rahim temiz yapisiklik falan yok . Ama bu genlere batırmayı yaptırmadım. Açıkçası hiç bi doktor da istemedi . Ben çok doktora gittim 2 yılda . Ne profesorler ne uzmanlar her yeri gezdim bişey vardır diye ama hepsi normal yolla çocuğun olur dedi. En son ocak ayında aşılama yaptırdım. Deprem oldu çok korktum ve 1 saat sonda kanama başladı adetime 2 hafta vardı . Çok umutlenmistim yıkıldım resmen . O yüzden bidaha yaşamamak için her önlemi almalıyım .
Canım benden de rahim filmi istemediler ya bizim erkek faktörü ultrasonla baktı herhangi bir ameliyat da geçirmediğim için suan gerekmduymuyorum dediBu genlere bakmayı sadece düşük yapıldığında istiyorlar çünkü o yüzden senden istemediler. Ama sen tedbirini al arkadasim şimdiden yaptır ki tüp bebek tedavisinde ona göre kan sulandirici iğne versin doktorun. Ben de yaptirmamistim ta ki bebeğimin kalbi durana kadar. Sonnra yapınca bu tetsleri kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Malesef doktorların umrunda değil bebek tuttmus mu tutmamış mi kalbi mi durmuş hiç umursamıyorlar. Duygusuzlasmislar artık bunları yasaya yasaya..
Aslında çekilmekte fayda var yani tamam ultrasonla bakıldı ama net olarak anlaşılmıyor. Rahim filmi çok ta zor değil özel görüntüleme merkezleri 700 TL ye falan çekiyorlar. Tüp bebek işinde ihmal etmeye gelmez bissuru para veriyoruz bu ise her şey düşünmek lazım tedaviye başlamadan önceCanım benden de rahim filmi istemediler ya bizim erkek faktörü ultrasonla baktı herhangi bir ameliyat da geçirmediğim için suan gerekmduymuyorum dedi
Spor bakalim bi canım belki yapiyorlardirÖzeller yapar mı acaba. Ben tüp bebeği özelde yaptırıcm. Kan pıhtılaşma ayriysa kesinlikle yaptirmmaliyim ama 2 ay da çok geldi birden. Özeller belki erken verir sonucu
Benden sadece bu doktor istemistı o da yatım ağız olsa iyi olurdu aslında gibi bişey dedi. Sonra ben devlete gittim ozelde çok pahalı çünkü . Devlet te doktor istemeyince yapmıyor. Doktorun birini rica minnet yaptırmaya ikna ettim. Adetten 1 hafta sonra yapılıyor zaten çok ağrılı oldu devlet olunca anestezi de yok tabi. Yapıldı neyse ağla sizla günü öyle atlattım. Sonra o raporla doktor doktor gezdim. Her ay bi doktora danıştim nerdeyse hiç sorun yok ama olmuyo. Her ay negatif görmektense tüp bebek yapalım dedik ama daha çok test tahlil varmış da doktorlar istemiyor.Canım benden de rahim filmi istemediler ya bizim erkek faktörü ultrasonla baktı herhangi bir ameliyat da geçirmediğim için suan gerekmduymuyorum dedi
Canım ben yaşım gereği beklemek istemiyorum 35 yaşındayım o yüzden yapmaya karar verdim. Yasin geçse bekleyebilirsin de. Bide özelde düşünüyorsan eğer hiç olmadığı kadar boşlar şu an. Çok yoğun bi virüs ortamı olduğunu düşünmüyorum. Öyle bi risk olsaydı zaten acmazlardı hastaneleri bence. Etkilemek istemem tabi bulunduğun il de önemliArkadaşlar merhaba, ben 2019 aralık ayında 16 haftalık bebeğimi amniyon sıvısının bitmesi sebebiyle kaybettim. Genetik testlerimiz de herhangi bir sorun çıkmadı. Şimdi tekrar denemek istiyoruz fakat şu sıralar virüs yüzünden de aşırı korkuyorum kaparsam diye. Siz nasıl karar verdiniz şu an yaptırmaya? Yani beklemek mi daha doğru şu süreç bitene kadar yoksa yaptırmak mı karar veremiyorum
32 yaşındayım ben, ekimde 33 oluyorum genç sayılmam artık sanırım. İstanbuldayım ve Medicanada yaptırmıştım daha önce yine orda yaptırmayı planlıyorum, daha önce bir sorun yaşamadım hiç, doktorum da çok ilgiliydi. Siz nerde yaşıyorsunuz ve yaptıracaksınız?Canım ben yaşım gereği beklemek istemiyorum 35 yaşındayım o yüzden yapmaya karar verdim. Yasin geçse bekleyebilirsin de. Bide özelde düşünüyorsan eğer hiç olmadığı kadar boşlar şu an. Çok yoğun bi virüs ortamı olduğunu düşünmüyorum. Öyle bi risk olsaydı zaten acmazlardı hastaneleri bence. Etkilemek istemem tabi bulunduğun il de önemli
Canım sen sordun mu doktoruna kan tahlillerini?Benden sadece bu doktor istemistı o da yatım ağız olsa iyi olurdu aslında gibi bişey dedi. Sonra ben devlete gittim ozelde çok pahalı çünkü . Devlet te doktor istemeyince yapmıyor. Doktorun birini rica minnet yaptırmaya ikna ettim. Adetten 1 hafta sonra yapılıyor zaten çok ağrılı oldu devlet olunca anestezi de yok tabi. Yapıldı neyse ağla sizla günü öyle atlattım. Sonra o raporla doktor doktor gezdim. Her ay bi doktora danıştim nerdeyse hiç sorun yok ama olmuyo. Her ay negatif görmektense tüp bebek yapalım dedik ama daha çok test tahlil varmış da doktorlar istemiyor.
Ben bursada yaşıyorum ama ailem Malatyada onların yanında yaptircam. İstanbul bahcecide yaptırmayı planlıyordum ama korona çıkınca buraya geldik başarılı bi hocayla karşılaştık o yüzden burada karar kıldım. Mayıs sonunda yaptırıyoruz bi aksilik olmazsa. Beklemek istemedim daha fazla .32 yaşındayım ben, ekimde 33 oluyorum genç sayılmam artık sanırım. İstanbuldayım ve Medicanada yaptırmıştım daha önce yine orda yaptırmayı planlıyorum, daha önce bir sorun yaşamadım hiç, doktorum da çok ilgiliydi. Siz nerde yaşıyorsunuz ve yaptıracaksınız?
Şimdi sıra bekliyorum canım. Doktor çok özenli sanırım giren çıkmıyorCanım sen sordun mu doktoruna kan tahlillerini?
Ay hadi insallah çok iyi bir doktordur nerde yaptırıyorsun doktorun kim bŞimdi sıra bekliyorum canım. Doktor çok özenli sanırım giren çıkmıyor
Malatya doğu fertil Denizhan DENİZ beye yaptırıcam. Hala sıra gelmedi . Malatyanin en iyileri arasında demislrdi. İzmir'e de çalışmış orada da beğenilen bi hekimmiş. Adamın her şeyini araştırdımAy hadi insallah çok iyi bir doktordur nerde yaptırıyorsun doktorun kim b