- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
Canım öncelikle temiz, titiz çalışan sistemli bir ekipleri var. Basindaki hoca çok yoğun ama her sey onun kontrolunde. Her zaman goremeyebiliyorsun ama durumdan haberdar. Takibi yapiyor. Hemsirelerle daha cok görüşebiliyoruz. Her hastanin durumuna göre farkli tedavi uyguluyorlar. Ben su an igne aşamasındayım. Ama herkesin beklentisi farklı tabi ben memnunumcanım bende orayı düşünüyorum nasıl bır yer
ANLADIM CANIM PEKI IGNE NE KADAR SURECEK YANI IL DISINDAN GELECEGIMIZ İÇİN KAÇ GUNLUK BU-I TEDAVI ASAMASI OLUYORCanım öncelikle temiz, titiz çalışan sistemli bir ekipleri var. Basindaki hoca çok yoğun ama her sey onun kontrolunde. Her zaman goremeyebiliyorsun ama durumdan haberdar. Takibi yapiyor. Hemsirelerle daha cok görüşebiliyoruz. Her hastanin durumuna göre farkli tedavi uyguluyorlar. Ben su an igne aşamasındayım. Ama herkesin beklentisi farklı tabi ben memnunum
Canim dediğim gibi herkesin tedavi süresi farkli onu doktor belirliyor.ANLADIM CANIM PEKI IGNE NE KADAR SURECEK YANI IL DISINDAN GELECEGIMIZ İÇİN KAÇ GUNLUK BU-I TEDAVI ASAMASI OLUYOR
Merhabalar herkesin bünyesine göre tedavi süresi değişiyor. Benim yumurtalıklar zayıftı 16.gün yumurtalarım toplandı. 10.veya 12.gün yumurtaları toplanan olduANLADIM CANIM PEKI IGNE NE KADAR SURECEK YANI IL DISINDAN GELECEGIMIZ İÇİN KAÇ GUNLUK BU-I TEDAVI ASAMASI OLUYOR
Merhaba hangi doktor da tedavi aldınızSizin sorun neydi acaba? Hangi tüp bebek merkezine gittinzi?
Merhaba Ankara'da Anatolia Hakan YaraliMerhaba hangi doktor da tedavi aldınız
merhaba sonucunuz ne oldu acaba insallah pozitiftirKızlar yarın transfer günüm benim için dualarınızı eksik etmeyin lütfen ♥
Bu süreçte bence en önemli şey çok zor olduğunu biliyorum ama olacak mı olmayacak mı diye çok fazla düşünüp kendini strese sokmamalısın. Korkma sakin ol, doktoruna ve ekibine güveniyorsan sürecin güzel ilerleyecektir. Aklına takılanları mutlaka doktoruna sor internette cevap arama. Ben çok güvendim o yüzden çok rahattım. Birde bu süreci sadece eşimle yaşadık kimseye birşey anlatmadık. Çünkü bence ne kadar çok kişi bilirse o kadar strese girecektim. Umarım hayırlısıyla tedavin başarıyla sonuçlanırMerhabalar rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah aranızda yeniyim ümay tüp bebek merkezinde Ahmet beye gidiyorum regl olunca 2 günü gel dedi ilk tüp bebek denememiz çok heyecanlıyım ve korkuyorum ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok bana Da yardımcı olurmsnz Beni suan neler bekliyorum acaba
Çok teşekkür ederim dikkate alıp cvp verdiğiniz için regl oldum bugun yarın başlanacak tedavim doktora ve ekibe güveniyorum ama ilk olduğum icin stres var işte güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sizdemi tüp bebek yaptırdınızBu süreçte bence en önemli şey çok zor olduğunu biliyorum ama olacak mı olmayacak mı diye çok fazla düşünüp kendini strese sokmamalısın. Korkma sakin ol, doktoruna ve ekibine güveniyorsan sürecin güzel ilerleyecektir. Aklına takılanları mutlaka doktoruna sor internette cevap arama. Ben çok güvendim o yüzden çok rahattım. Birde bu süreci sadece eşimle yaşadık kimseye birşey anlatmadık. Çünkü bence ne kadar çok kişi bilirse o kadar strese girecektim. Umarım hayırlısıyla tedavin başarıyla sonuçlanır ☺☺
Evet tüp bebek yaptırdım ve ikizlere hamileyimÇok teşekkür ederim dikkate alıp cvp verdiğiniz için regl oldum bugun yarın başlanacak tedavim doktora ve ekibe güveniyorum ama ilk olduğum icin stres var işte güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sizdemi tüp bebek yaptırdınız
Çok güzel yaa rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sorununuz neydi acabaEvet tüp bebek yaptırdım ve ikizlere hamileyim ☺☺
Teşekkürler aminÇok güzel yaa rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sorununuz neydi acaba
Teşekkürler amin ☺ bulunan herhangi bir problem yoktu.
Ben özel birşey yapmadım ama evet sigarayı bırakmanız iyi olacaktır.☺ İyi ya ne güzelben sigara kullanıyorum hemen bırakmam lazım ve beslenme vs özen göstermem lazım sizin bana tavsiyeniz varmı bu zaman diliminde şunu yapsaydım demek istemiyorum kusura bakmayın sizide meşgul ettim ama
Stres yapmamak elde değil ki yahu aklından çıkmıyor hiç Allah yardımcınız olsun umarım bu defa kucağınız dolarBENDE SİGARA KULLANIYORUM 4. CÜ DENEMEME BAŞLICAM İNŞ. STRES DE SİGARA KADAR ÖNEMLİ Bİ ETKEN
ÖYLE TABİ EŞİM HERZAMAN SİGARAYI BIRAKMAM KONUSUNDA ISRARCI O KULLANMIYOR CUNKU OZMAN SEN SIGARA KONUSUNDA BANA BASKI YAPINCA BENI STRESE SOKUYORSUN VE DAHA FAZLA ZARAR VERIYORSUN DIYORUM SIGARAYI BIRAKMAK HIC KOLAY DEGILStres yapmamak elde değil ki yahu aklından çıkmıyor hiç Allah yardımcınız olsun umarım bu defa kucağınız dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?