Simdi Bida okudum araştırdım çok şiddetli değilse normalmiş ilaçlar yapıyormuş. Merak etme. Ben zaten bütün gün okuyorum banada tecrübe oluyo. Bir kaç zaman sonra sıra bende. Ben senden daha eyfamlıyımAy evet aynen öyle . Tuttu tutacak derken kafayı yiyoruzherşeyi yapıyorum aklimdan çıkmıyor . Neyse artık böyle böyle geçecek zaman . ☺
Yok bendeki de öyle çok şiddetli diil. Biz böyle okuya okuya fahri kadın doğum uzmanı falan oluruz heraldeSimdi Bida okudum araştırdım çok şiddetli değilse normalmiş ilaçlar yapıyormuş. Merak etme. Ben zaten bütün gün okuyorum banada tecrübe oluyo. Bir kaç zaman sonra sıra bende. Ben senden daha eyfamlıyım
Merhaba bugun nasilsin ? Bende hala ara ara yoklayan agrilarlayim sin gunler yaklastikca iyice vakit gelmiyor resmenYok bendeki de öyle çok şiddetli diil. Biz böyle okuya okuya fahri kadın doğum uzmanı falan oluruz heraldeolanların ne güzel istedikleri ay kalıyorlar ya . Bize de böyle okumak düşüyor kafayı yemeden nasip olsaydı bebişler . Ne kadar takmıyorum takmicam desek de bi şekilde kafa kayıyor oraya. Allah yanında olsun seninde . Bir an önce hayırlı sağlıklı evlat versin.
Merhaba bnde tüp bebek icin yunus hocaya gitmeye karar verdim ama doğru mu karar verdim. Icimi rahatlatan biseyler duymak istedim hocayla ilgili çok bisey bilmiyorum. Birde muayene ücretlerini fln sordum her muayene ye gidince bu ücret alimicakmiDenizli doçent doktor Yunus Aydın . Özel saglik hastanesi
Meraba başladınız mı yunus hocaya... herşey toplam ne kadar tuttuDenizli özel saglik hastanesi Dr Yunus Aydin a inşallah devlet değil özel olacak. Sigorta vs 5 yil olmadi virus olayları derken ozel e karar verdim. yaşım 28.
Benim de öyle hafif hafif kramplar ve ağrılar oluyor. Dediğin gibi zaman da geçmek bilmiyor . Dun bi multivitamin aldım onu kullanmaya basladim biraz daha enerjik hissediyorum . Doktor istersen kullanabilirsin demişti . Regenesis max . Başka kullanıyorsan bunu da deneyebilrisin yorumları çok iyiydiMerhaba bugun nasilsin ? Bende hala ara ara yoklayan agrilarlayim sin gunler yaklastikca iyice vakit gelmiyor resmen
Banada prenatal life diye vitamin vermisti iciyorum bende ama duygular gelgitli cok duygusalim mesela bugun:)Benim de öyle hafif hafif kramplar ve ağrılar oluyor. Dediğin gibi zaman da geçmek bilmiyor . Dun bi multivitamin aldım onu kullanmaya basladim biraz daha enerjik hissediyorum . Doktor istersen kullanabilirsin demişti . Regenesis max . Başka kullanıyorsan bunu da deneyebilrisin yorumları çok iyiydi
Dün de ben çok duygusaldım . Bugün daha iyiyim . Sanırım belirsizlik bizi böyle yapıyor .Banada prenatal life diye vitamin vermisti iciyorum bende ama duygular gelgitli cok duygusalim mesela bugun:)
Evet basladik. Belirli bir gider yok ucretler değişiyor benim rezerv azligi olduğu için yumurta toplama islemk 2 veya 3 kere yapilacak çünkü yumurtam 1 tane cikiyor o yüzden baya pahali olacak su an 3 bin lira verdik bile ilaclar da 2 bini buldu daha basindayiz bu sekildeMeraba başladınız mı yunus hocaya... herşey toplam ne kadar tuttu
Yunus hocanin ilgilenme suresi cok kisa oluyor hemsirelerle genelde muhatap oluyorsunuz çünkü cok kalabalik bir hastadan bir hastaya gidiyor yani biz simdilik 225 i ilk gidinve verdik bor dahakine 20 tl fark aldilar kan verdim sonra yumurta toplamam oldu cumartesi tekrar gidicez o zaman belli olacak umarim tekrar tekrar alınmıyordur bu ucretler umidim yok ama bakalimMerhaba bnde tüp bebek icin yunus hocaya gitmeye karar verdim ama doğru mu karar verdim. Icimi rahatlatan biseyler duymak istedim hocayla ilgili çok bisey bilmiyorum. Birde muayene ücretlerini fln sordum her muayene ye gidince bu ücret alimicakmi
inşallah ikizler geliyo canım.Ucuyoruz canım bugün nasılsın . Benim göğüslerde sızlamadı var uyandığımdan beri kaşık ve bel ağrısı da hafif hafif devam ediyor . Özellikle sol göğüs içim çok sızlıyor .
Aminn inşallah canım. Senin ne kadar kaldiinşallah ikizler geliyo canım.
İnşallah canım hepimiz seviniriz . Az kalmış hadi bakalım senin süreçte neler olacak. Çok okumak da insana farklı farklı stresler yukluyo ama duramıyorum bende okuyorum sürekli13 gün kaldı benimde Bi geçse şu zaman habire yazı oku oku psikolojisi bozuluyor insanın. Sizi merak ediyorum işte inşallah tutmuştur burda seviniriz beraber bizede ümit olur
Bende de hafif hafif batmalar devam ozellikle gece yatinca cosuyo agrilarim:) bugun cok gozlerim karariyo basim donuyo tansiyonumu olcuyorum normal bide hafif bulantim var ara ara yer kayiyo altimdan ama az kaldi heycandan heraldeİnşallah canım hepimiz seviniriz . Az kalmış hadi bakalım senin süreçte neler olacak. Çok okumak da insana farklı farklı stresler yukluyo ama duramıyorum bende okuyorum sürekliinşallah pozitif görürüz de bunlara değer .
Herguun sabah aksam elini karnina koy 7ser kez ayetel kursi oku kuzum insallah helimiz guzel sonuclar aliriz13 gün kaldı benimde Bi geçse şu zaman habire yazı oku oku psikolojisi bozuluyor insanın. Sizi merak ediyorum işte inşallah tutmuştur burda seviniriz beraber bizede ümit olur
Ay hadi inşallah bebiş geliyor.bende bulantı baş dönmesi yok . Ekstra Baş ağrısı var bugün . Az kaldı heyecan dorukta . Bazen çok korkuyorum ya olmazsa diye. İnşallah pozitifi görürüzBende de hafif hafif batmalar devam ozellikle gece yatinca cosuyo agrilarim:) bugun cok gozlerim karariyo basim donuyo tansiyonumu olcuyorum normal bide hafif bulantim var ara ara yer kayiyo altimdan ama az kaldi heycandan heralde
Gorucez gorucez insallah az kaldiAy hadi inşallah bebiş geliyor.bende bulantı baş dönmesi yok . Ekstra Baş ağrısı var bugün . Az kaldı heyecan dorukta . Bazen çok korkuyorum ya olmazsa diye. İnşallah pozitifi görürüz
Ay hadi inşallah bebiş geliyor.bende bulantı baş dönmesi yok . Ekstra Baş ağrısı var bugün . Az kaldı heyecan dorukta . Bazen çok korkuyorum ya olmazsa diye. İnşallah pozitifi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?