Tüp bebek transferiniz iptal olunca yine de ücret ödediniz mi?

İyimş nerede yaptırdın canım ben manisa'da yaşıyorum izmirde yaptırmak istiyorum
Ben malatyada yaptırdım canım . Manisa İzmir e çok yakın bence de orada yaptır . Merkezleri iyi araştır mutlaka yorumları incele . Bide çevrende bilen mutlaka vardır . Eşi dostu yaptırmış memnun kalmış birileri . Onların önerilerini de değerlendir

Var canım komşumzn qelini yaptırmış izmirde kaynanama sylemşti bir kaç hafta önce o zaman düşünüyorduk ama artk zamanı qeldi Rabbim fazla aratmadan herkese en hayırlısını versin senin durumun nasıl şimdi senin Bi problemin varmydı

Sebepsiz infertilite demişlerdi . Bugüne kadar pek bişey hissetmedim ama bugün hafif bi adet sancısı gibi sancı oldu inşallah kötü bişey diildir ya çok korkuyorum .

Bugün normalde test günümdü. Dün akşam kan verdim beklemek istemedim. 30 Mayıs'ta 5. Gün embriyosu transfer edilmişti.
Canım ya bişey sorcam sana. Benim bugün öğleden sonra adet sancısı gibi bi sancı başladı . Çok korkuyorum sende yaşadın mı böyle bişey . Gerçi herkes aynı şeyleri yaşamıyor ama .

Canım ya bişey sorcam sana. Benim bugün öğleden sonra adet sancısı gibi bi sancı başladı . Çok korkuyorum sende yaşadın mı böyle bişey . Gerçi herkes aynı şeyleri yaşamıyor ama .
Bişey olmaz inşallah arkadaşım ben transfer olanların belirtilerini okuyorum burda senin gibi şikayetleri olan çok var. Hala devam ediyormu yoksa geldi geçtimi inşallah tutunma sancısı dır

Bişey olmaz inşallah arkadaşım ben transfer olanların belirtilerini okuyorum burda senin gibi şikayetleri olan çok var. Hala devam ediyormu yoksa geldi geçtimi inşallah tutunma sancısı dır ☹
Hala devam ediyor hafif hafif . Adetin ilk günü olur ya karın bölgesindeki ağrı gibi. Az önce hemşireyi aradım normal dedi hatta çok az kahverengi kanama bile olabilir dedi . Biraz rahatladım .

Oluyor ama benim adet sancisindan farklı olarak batmalar yaşadım. Hala yasiyorum. Ben adet olmayacağımi anladım çünkü adet sancım usul usul olurdu, sabahları daha çok yaşardım. Bu sancılar daha şiddetli resmen rahmimin gerildigini hissediyorum. Kişiden kişiye değişir ben bu kadar sancılı olacağını hiç düşünmemiştim. Geceleri uyanıyorum 3-4 kere. Belki kullandığım ilaçlarda sanciyi arttırıyor. Bazı insanlar hiçbir belirti hissetmiyor. Ama bence hiç olumsuz düşünme olacağı varsa olmaz korkma sadece test zamanını bekle. Kaç gün oldu?

Hala devam ediyor hafif hafif . Adetin ilk günü olur ya karın bölgesindeki ağrı gibi. Az önce hemşireyi aradım normal dedi hatta çok az kahverengi kanama bile olabilir dedi . Biraz rahatladım .
Bendede ara ara oliyo gunde 1kez yokluyo sora duruyo banada normal dediler hormon ilaclari yaoarnis dediler insallah kotu birsey deildir

Bugün 5. Gün bitecek. Çok gerildim üzüldüm birden adet sancısı gibi olunca . Hemşireye aradım normal bişey diyince biraz rahatladım ama bazen olumsuz bi düşünce kaplıyor . Şimdi benim de hafif hafif kasık batmaları oluyor . İnşallah tutunuyorlardir. Zaman geçmek bilmiyor sanki

Bendede ara ara oliyo gunde 1kez yokluyo sora duruyo banada normal dediler hormon ilaclari yaoarnis dediler insallah kotu birsey deildir
Amin inşallah kötü bişey diildir. Hemşireyine aradım normal dedi hatta kahverengi hafif kanama da normal dedi . İnşallah tutunma ağrısıdır . Hala hafif hafif kramplar oluyor

Canım bende okuyorum böyle belirtiler olmuş herkesin endişelenme gerilme normaldir bunlarsen üzülürsen daha kötüye gitmesin sakin relax

Böyle sancılar normal sen iyi beslen iyi dinlen stres olma

Canım bende okuyorum böyle belirtiler olmuş herkesin endişelenme gerilme normaldir bunlarsen üzülürsen daha kötüye gitmesin sakin relax
Böyle sancılar normal sen iyi beslen iyi dinlen stres olma
İnşallah normal bişeydır. Bi ara kesildi şimdi tekrar başladı hafif hafif . Bi taraftan da olmayacak mi korkusu olunca tedirgin oluyor insan . Hemşireyle konuşunca rahatladım biraz. İyi hissediyorum şimdi . İnşallah olumlu sonuçlanır .

Allahım zor sınavlardan geçiyoruz rabbim nasip etsin inşallah transfer gününü bekliyoruz sonra tuttumu tutmadımı neden ağrım var acaba olmadımı korkusu.şey adet olucağın zaman ağrın olur ve bir iki saate olursun benim öyle oluyo bilemedin bir ertesi gün bak hala adet olmadın sonuçta bide 2 transfer olmuş ikisi tutunuyosa illa Bi ağrı olur meraklanma seenn yat dinlen aç Bi film düşünmemeye çalış zor biliyorum ama kafanı dağıt biraz

Ay evet aynen öyle . Tuttu tutacak derken kafayı yiyoruz herşeyi yapıyorum aklimdan çıkmıyor . Neyse artık böyle böyle geçecek zaman . ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…