Evet protrombin gen mutasyonu testi sonra mthfr a1298.
Mthfr 667t
Faktör 5 leiden mutasyonu testi
Bu testlerin yapılması lazım. Bu testlerin sonuçlarına göre iğne veriyor doktor..

Canım hsg histereskopi genetik test hepsini işte bnce doktor yaptırmadı önce bu testleri daha sonra 2. Başarısız tup bebekten sonra histereskopi perde var ve genetikte pıhtılaşma cıktı keşke daha önce yapsalardı da başarısız olmasaymis

Mutlaka tromfobili gen mutasyonlarina baktır arkadasim bunlar çok önemli düşüklere sebep veriyor ilaç kullanilmassa

Hmm ben de hı bakayım sonucuma belki benden de istemiştir. İnşallah istemiştir ya

Genetik test yaptırdık canım doktor bakınca pıhtılaşma var ama korkma tup bebekte kan sulandırıcı veriyoruz zaten dedi

Evet protrombin gen mutasyonu testi sonra mthfr a1298.
Mthfr 667t
Faktör 5 leiden mutasyonu testi
Bu testlerin yapılması lazım. Bu testlerin sonuçlarına göre iğne veriyor doktor..
Proteombib zamanı yazıyor canım değer normal sınırlarda gözüküyor o diğer şeyler yok ama

Proteombib zamanı yazıyor canım değer normal sınırlarda gözüküyor o diğer şeyler yok ama
Diğerlerini de yaptirmalisin arkadasim çünkü diğer genlerde önemli onlarda mutasyon varsa kan sulandirici ignenin dozuda değişiyor artıyor ya da azalıyor. Tıbbi gebetik bölümlerinden yapıyorlar testleri develt hastanelerinde.

Tamam o zaman baktirdiysan sorun yok. Ama kan sulandirici olarak mutlaka iğne kullan aspirin verirse yetersiz olur bilgin olsun.
Canım daha önceki 2 denemede oksapar verdi bu kez farklı bir doktora gidiyorum bakalim o ne verecek

Anladım canım ben bilmiyordum bu durumu doktor pıhtılaşma istemiş ama alt şeyleri istememiş demek ki

Çok teşekkürederim canım ya . Öyle bilgisizim ki bu konuda doktor istemese hayatta bilip söyleyemezdim. Yarın mutlaka soylicem

İlk canım bizim de .. Mayıs ayında da baslayamıykruz biz şehir dışında yaptıracağız hazirana kaldı sizin ne zaman başlıyor ?
Benim mayısın 25 ı gibi adetimle birlikte baslicaz allah nasip ederse. Haziran sayılır. İnşallah olur. Tek çift üç ne olursa razıyım saglicakla inşallah

Canım. Bu hsg ilaçlı rahim filmi mi oluyor acaba. Onu yaptırdım ben ama sorun yok dediler. İçinde diğer dediğin testler de oluyor mu. Cehalette sınır tanımayan ben

Canım. Bu hsg ilaçlı rahim filmi mi oluyor acaba. Onu yaptırdım ben ama sorun yok dediler. İçinde diğer dediğin testler de oluyor mu. Cehalette sınır tanımayan ben
Hsg rahim filmi aynı şey canım histereskopi farklı canım onu da yaptır canım. Genetik test de araştırma hastahanelerinde genetik bölümünde yapılıyor sadece canım sonucu da 1 2 ay sonra cikti

Benim mayısın 25 ı gibi adetimle birlikte baslicaz allah nasip ederse. Haziran sayılır. İnşallah olur. Tek çift üç ne olursa razıyım saglicakla inşallah
Aynen canım en büyük hayalimiz ikiz aslında ama nasip tabi hayırlısıyla olsun da insallah iki üç tek beş hiç itiraz etmem

Hsg rahim filmi aynı şey canım histereskopi farklı canım onu da yaptır canım. Genetik test de araştırma hastahanelerinde genetik bölümünde yapılıyor sadece canım sonucu da 1 2 ay sonra cikti
Özeller yapar mı acaba. Ben tüp bebeği özelde yaptırıcm. Kan pıhtılaşma ayriysa kesinlikle yaptirmmaliyim ama 2 ay da çok geldi birden. Özeller belki erken verir sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…