Denizli özel saglik hastanesi Dr Yunus Aydin a inşallah devlet değil özel olacak. Sigorta vs 5 yil olmadi virus olayları derken ozel e karar verdim. yaşım 28.
Hala gençsin ne güzel inşallah tutar başka bişey gerek kalmaz . Moralini yüksek tut .

Hala gençsin ne güzel inşallah tutar başka bişey gerek kalmaz . Moralini yüksek tut .
Yaş onemlidir elbet ama yaşı benden büyük olup yumurta rezervi daha iyi olanlar var. Rezerv daha önemli sanki. Amh im baya düşük çünkü yumurta sayim da 2 3 falan cikiyor. Moralimi moralimizi yuksek tutmaya calissak da bazen olmuyor. Herseyin hayirlisi

Selam. Aranızda era testi ve embriyo genetik testi yaptırıp transfer olacak yada olan varmı?

Ol derse olur canım sen merak etme. Benim arkadaşımın sadece 2 tane gelişti tüp bebek sonrası tuttu çok şükür . İnşallah kaliteli olur tutar ilk seferde

Kızlar şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin Inşallah... ne amh ne yaş nede başka bişey.. tek önemli olan OL EMRI...
Ben Tedavi ye başladığım merkezde doktor ile görüşürken biri aradı doktoru..
40 yaşında hastası..
2 negatif tüp bebek varmış..
Kendiliğinden hamile kalmış...

Samimî bi arkadaşım vardı ..
Uzun yıllar çocuğu olmadı.. sonra hamile kaldı çok sevindi çok...
7 aylık karnında öldü bebek...
Hemde benim 2. Tüp bebek tedavisinde negatif aldığım gün... o gün kendime ağlıyordum.. haber geldi ve dedimki ISSIZZ seninki sadece embriyo du o kız napsın şimdi odası bile hazır çocuğun.. öyle zor ki allahım korusun..

Yani demem o ki allahım nasip etsin inşallah gerisi önemli değil... nasipten öteye yol yok hayırlısı olsun inşallah....

Evet öyle gerçekten . Neler duyuyoruz bazen şükretmek te lazım ama çocuğunu doğurup çöpe atan döverek öldüren falan ...öyle şeyler izleyip duyunca da dayanamıyorum . Allahım onlara vereceğine bize ver diyorum ama bi bildiği var demek ki . Çok az kaldı ben de başlicam. heyecan ümit korku stres hepsini saat saat değiştirerek yaşıyorum . Senin konuda olduğu gibi ya tüp bebek de tutmazsa korkusu çok yükleniyor birden. Sonra geçiyor . Ümit kaplıyor . Ah ahhhh bi gelseydi hayırlısıyla.

Başladınız mı tedavilere hangi merkezde yaptırıyorsunuz. Bende embriyo genetik Yaptırdım sorun çıkmadı inşallah olumlu sonuç alırsınız
ben dün gittim muayeneye adetimin 3. günüydü.klomen ve iğne verdi.1 yumurtam varmış..haftaya kontolüm var..bir bir nasıl olcak bilmiyorum inşallah o bari kaliteli çıkaar..sizin ne kadar yumurtanız toplandı? kaçı döllendi? kaç embriyo genetikten sağlam geldi?genetikte bozulan oldu mu? ne çok sordum

Gelecek allahın izniyle..
Pes etmek yok biz güçlü ANNELERIZ...
Biz çabamızı gösterelim ALLAH da nasip etsin inşallah...

Estağfurullah Ben 3 kez tüp bebek denedim İlk yumurta toplamada 12 yumurtadan 10 u döllendi 7si 3. Gün embriyosu olarak dondurulmuştu. 2. Transferimde pozitif almıştım ama boş gebelik oldu düşük yapmak zorunda kaldım. kalan 2 embriyomu çözüp 3. Günden 5. Güne gidp gitmediğine baktık Ve gitmedi. 2-3 ay önce tekrar yumurta oluşturduk 22 tanesinden 17 si döllendi 5. Güne sadece 4 embriyom gitti. 2 embriyodan biyopsi alıp genetiğe yolladık sağlam geldiler. Diğer ikisini henüz yollamadım genetiğe. Bunun harici de era testi yaptırdım doktorumun önerisi ile. Öğrendik ki transferim 1 gün önce yapılması gerekiyormuş bakalım şimdi başladım cuma kontrolüm var. Rahim hazırlığındayım İnşallah bol kaliteli yumurtalarınız olur

Merhaba kızlar bizde azosperm hastasıyız hangi doktorlardasınız acaba

Merhaba suan genele igne veriyoar sanırım ben yeni başladım hep iğne simdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…