2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasıl ya mağazada yüzde kırk indirim vardı. Internette ne indirimi vardı son saatler mi gerçekten ne indirimiydi? ben yzde 40 olandan yararlandım geçen gün e bebek mağazasına gittim .

%40 indirim canım. İnternettede vardı o işte ben mağazaya gitmiyorum oradan aldım mecbur zaten herşeyimiz küçülmüştü güzel denk geldi.
Kizlar aklima bi soru takildi. turkiyedede. Her tup bebek denemesinde erkekten her defasinda sperm isteniyor mu ??

Hayır canım dondurulmuş embriyo olduktan sonra niye istesinler ki. Bizim ilkinde opu oldu, taze transfer yapıldı tutmadı. Kalanları dondurdular, transfer günü gittik transfer yapıldı geldik.
 

ay evet açıp sordum bitmiş ama baya bir şey almıştım Allahtan indirimden gerçi hep büyük aldım. 6 aylık giysiler aldım. Şu an bizim kız tam 62 cm lik giysiler giyiyor. Boyu 58 cm oldu. Kilosu 5 i geçti. :)
 
Kızlar bebeğin giysileri için yumuşatıcı kullanıyor musunuz?? Evetse hangisi. Biz en son marketten uni baby almıştık daha doğrusu eşim almış. Ben ondan almazdım ama o an elimde kalmamıştı bi tanr al farketmez demiştim baya da büyük onu kullandim ama kokusu genzimi yakti acaba bebeğe zararı olur mu. Unibaby aloe vera sanırım.
 
Ben yumuşatıcı kullanmıyorum. Green clean sıvı deterjan kullanıyorum. Çok memnunum ekstra yumuşatıcı kullanmaya ihtiyaç kalmıyor. Kokusu da rahatsız etmiyor. Bir süre yumuşatıcı kullanmayın diyorlar bebekler için cnm ama
 
Çeşiti var mı yoksa direk green clean deyince çıkıyor mu? Ben de birakayim kullanmayı.. bende hafif öksürük var rahatsız etti hemen...bebekler için filan değil di mi grean clean lavanta yağlı bitkisel çamaşır deterjanı.
 
Başka önerisi olan var mi??
 
Bebekler için lavanta yağlı olan evet üçlü set halinde olan var biberon temizleyicisi de var onu al istersen daha hesaplı
 


Bende bugün omo nun parfümsüz bebek deterjanını aldım. Sabun makinamı tıkadı
 

Bende benim oğlana hep 6 ay aldım dün aldıklarımı. Benim oğlan 60 cm, ebe daha uzundur ben zorlamadan ölçüyorum dedi. 6 kiloyu geçti kilosuda. 3 aylık 63 cm olanlar vardı e bebekten almıştım onlar artık zor oluyor.
Yok cnm dondurulmus embriyo yoksa. Ilk verdigi spermi kulaniyorlarmi diye sormustum

Yok canım tekrar alıyorlar tabiki.

Surekli tedavi icin Ankara'ya gidiyordum... Bir de transferim bir ay ertelenmişti nasıl gergindim nasıl moralim bozulmuştu..

Ben ilk tedavide daha gergindim. Ocaktaki transferde çok sakindim.
 
Hamileliği özledim ama ben ya güzeldi valla yani benim rahat geçti çok şükür ama işin ucundaki lohusalık ömrümün yarısını aldı sanki
 
Hamileliği özledim ama ben ya güzeldi valla yani benim rahat geçti çok şükür ama işin ucundaki lohusalık ömrümün yarısını aldı sanki
Benimde rahat geçti yedim içtim yattım. 7.haftadan 12 13 haftaya kadar mide bulantım oldu. Son haftalardada sürekli tuvalete gitmekten klozette uyuyakaldığımı bilirim ama güzeldi.
Benim doğumumda çok iyiydi hemende ayaklandım. Benimde ömrümün yarısını alan bu süt sağma olayı oldu işte.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…