- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.501
Allah yardımcınız olsun. Bizde sizin gibi bunları yaşarmıyız diyorduk çok şükür nasip oldu. Siz de inanın olumlu düşünen rabbim inşaallah nasip ederCuma günü transfer olcak dua edermisiniz banada❤
İnşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın canım ederiz tabikiCuma günü transfer olcak dua edermisiniz banada❤
Ederiz tabi ki Rabbim bu güzel duyguyu sana da en kısa zaman da nasip etsin buradaki arkadaşlarımla biz Ocak ayından beri konuşuyoruz dertleşiyoruz her birimiz umutsuzduk pozitifi görene kadar ömrümüzden ömür gitti kimimiz ilk denemesi kimimizin 2 kimimizin 3 benim 3. MeselaCuma günü transfer olcak dua edermisiniz banada❤
Ben doğum yapacağımdan bir gün önceye kadar bir sürü ilaç iğne devam etmiştim hem kalçadan iğne hem kan sulandırıcı hem haplarımÇok çok teşekkür ederim Allah razı olsun❤ya ben sabahtan akşama kadar ilaç alıyorum acaba transferden sonrada böylemi olacak
Amin Inşallah ya çok teşekkür ederim Çok heyecanlıyım ilk denemem olcak
Rengi ne ceren ?Kızlar bir şey soracağım size oğlumun kakası hafif sümüksü gibi . Sizde de öyle olan var mı yoksa doktora gitmelimiyim bilemedim
Merhaba uzun zamandır okuyorum mesajlarınızı sonunda bende üye oldum bizede nasip olurmu gercekten
Gecen sene bu zamanlar di mi.. ey gidi eyOlur tabi umutlu ol. Bizde ocaktan beri olur mu olacak mı düşünüyoruz. Bak şimdi hepimiz uykusuz geceleri çocukların gazını kakasını konuşuyoruz. Bende 9 ay iğne kullandım sırf tedbir amaçlı. 2. denemem tuttu çok şükür. Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin. Biz burda çok güzel arkadaş olduk, birbirimizi hiç görmedik ama herşeyimizi paylaştık paylaşıyoruz.
Evet canım. Bu zamanlar transfer olucaz diye telaşı başlamıştı.Gecen sene bu zamanlar di mi.. ey gidi ey
Hardal sarısı gibiRengi ne ceren ?
Kızlar e bebekte indirim vardı son saatler.