- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.541
90 derecede boş çalıştır cnm bi kere içinede bitane bulaşık tableti at temizliyor o
Tmm canım deneyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90 derecede boş çalıştır cnm bi kere içinede bitane bulaşık tableti at temizliyor o
Canım ben uni baby kullanıyorum ekliyorum bak görüntüsünüBaşka önerisi olan var mi??
Benimde rahat geçti yedim içtim yattım. 7.haftadan 12 13 haftaya kadar mide bulantım oldu. Son haftalardada sürekli tuvalete gitmekten klozette uyuyakaldığımı bilirim ama güzeldi.
Benim doğumumda çok iyiydi hemende ayaklandım. Benimde ömrümün yarısını alan bu süt sağma olayı oldu işte.
Green Clean Baby Çamaşır Deterjanı 1 lt + Çamaşır Yumuşatıcı 1 lt + Leke Çıkarıcı 1 lt | Trendyol canım ben böyle üçlü almıştım bunu.hepsinide kullanıyorum ben valla.memmunum.Başka önerisi olan var mi??
Evet gerçekten süt sağmak çok zor bende günde bir bazen iki kere sağıyorum sütüm çok olursa o gün içinde ama cidden zor hem zaman alan hem stres yapan bi iş ve sen bunu sürekli yapıyorsun zor valla Allah yardımcın olsun. Ama işin şu tarafı var öyle ya da böyle oğluşun anne sütü alıyorBenimde rahat geçti yedim içtim yattım. 7.haftadan 12 13 haftaya kadar mide bulantım oldu. Son haftalardada sürekli tuvalete gitmekten klozette uyuyakaldığımı bilirim ama güzeldi.
Benim doğumumda çok iyiydi hemende ayaklandım. Benimde ömrümün yarısını alan bu süt sağma olayı oldu işte.
En çok Seninle benim lohusalıklarımız çok ağır geçti burda galiba. Sanırım altında psikolojik sorunlar yatıyor bende panik atak var sende anksiyete vardı sanırım bununla ilgili olabilir diye düşünüyorumHamileliğim cok güzel geçti ilk üç ay bulantım oldu ama çok değil... Cok kilo almadım bolca yüzdüm yedim içtim yattım. Beni bitiren lohusalıktı... bebeğin önce memeyi tutmaması, tuttuktan sonra da bende başlayan ataklar oldu. O sebepten sütüm azaldı.
Hamileliğim cok güzel geçti ilk üç ay bulantım oldu ama çok değil... Cok kilo almadım bolca yüzdüm yedim içtim yattım. Beni bitiren lohusalıktı... bebeğin önce memeyi tutmaması, tuttuktan sonra da bende başlayan ataklar oldu. O sebepten sütüm azaldı.
Evet gerçekten süt sağmak çok zor bende günde bir bazen iki kere sağıyorum sütüm çok olursa o gün içinde ama cidden zor hem zaman alan hem stres yapan bi iş ve sen bunu sürekli yapıyorsun zor valla Allah yardımcın olsun. Ama işin şu tarafı var öyle ya da böyle oğluşun anne sütü alıyor
En çok Seninle benim lohusalıklarımız çok ağır geçti burda galiba. Sanırım altında psikolojik sorunlar yatıyor bende panik atak var sende anksiyete vardı sanırım bununla ilgili olabilir diye düşünüyorum
Kızlar 2 ay aşısı olduk çok ağladı kuzum ya ilk defa gözünden yaş geldi içim sızladı eve gelince de bı çay kaşığı calpol verdim inşallah iyi geçer yavrumun günleri her 4 saatte bir verebilirsin ateş olursa dedi hemsiremiz eğer olmazsa vermeme gerek yok değil mi
Evet gerçekten süt sağmak çok zor bende günde bir bazen iki kere sağıyorum sütüm çok olursa o gün içinde ama cidden zor hem zaman alan hem stres yapan bi iş ve sen bunu sürekli yapıyorsun zor valla Allah yardımcın olsun. Ama işin şu tarafı var öyle ya da böyle oğluşun anne sütü alıyor
En çok Seninle benim lohusalıklarımız çok ağır geçti burda galiba. Sanırım altında psikolojik sorunlar yatıyor bende panik atak var sende anksiyete vardı sanırım bununla ilgili olabilir diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım ben ateşi olmasa da verdim ikisine de ama 4 saat çok fazla 8 saatte bir bir çay kaşığı verdim tüm gün ateşleri hiç çıkmadıKızlar 2 ay aşısı olduk çok ağladı kuzum ya ilk defa gözünden yaş geldi içim sızladı eve gelince de bı çay kaşığı calpol verdim inşallah iyi geçer yavrumun günleri her 4 saatte bir verebilirsin ateş olursa dedi hemsiremiz eğer olmazsa vermeme gerek yok değil mi
Kızlar 2 ay aşısı olduk çok ağladı kuzum ya ilk defa gözünden yaş geldi içim sızladı eve gelince de bı çay kaşığı calpol verdim inşallah iyi geçer yavrumun günleri her 4 saatte bir verebilirsin ateş olursa dedi hemsiremiz eğer olmazsa vermeme gerek yok değil mi
Ben kızı uyuttuktan sonra evdeki her çıkan sese stres oluyorum valla.dun annemlere geldik yarın eve döncem.alıstım galiba tek başıma olmaya.konussalar,TV nin sesini biraz fazla acsalar,mutfakta birşeyler tıngırdasa stresten kalbim çıkacak gibi atıyor.anneler olarak normal değiliz galibaKızlar bazanin gıcırtısı yüzünden gece bebek uyanacak gibi oluyor çok sinir oluyorum tedirginim hep. Önerisi olan var mi?? Eger bildiğiniz kampanya varsa yenileme de yapabilirim ama bunlar da hep iş. Bebekten fırsat bulup bakabilir miyiz acaba.
Nasil normal olabiliriz ki? Dün gece komşunun kavga sesinden bebek tedirgin oldu ve uyandı. Zor sakinlestirdim.Ben kızı uyuttuktan sonra evdeki her çıkan sese stres oluyorum valla.dun annemlere geldik yarın eve döncem.alıstım galiba tek başıma olmaya.konussalar,TV nin sesini biraz fazla acsalar,mutfakta birşeyler tıngırdasa stresten kalbim çıkacak gibi atıyor.anneler olarak normal değiliz galiba
Eşimde yok nöbette veririm galiba sizler dedikten sonra vermedim 4 saat sonra 8 saatte bir kaşık vereceğim bakalım calpol mu vermiştin sen canımBence ver o işi anne en iyi bilir. Ağrı kesici rahatlatır sonuçta. Ben ateş olmasa da verdim. Ama 4 saatte bir değil. 8 saatte bir..Benim kızın gözü hep yaş. Hatta doğduğunda bile gözünde yaş vardı ağlarken...
Tamam canım benim bende öyle yapacağım şu an bizimde yok ateş ama hemşire 1 hafta bile sürebilir dediGeçmiş olsun canım ben ateşi olmasa da verdim ikisine de ama 4 saat çok fazla 8 saatte bir bir çay kaşığı verdim tüm gün ateşleri hiç çıkmadı
Ne kadar sinirlenmişsindir..zor bela uyutuyoruz birde böyle birşeyle uyanınca insan çıldıra bağlıyor hem çok tahammülü,hem de çok tahammülsüz olduk.Nasil normal olabiliriz ki? Dün gece komşunun kavga sesinden bebek tedirgin oldu ve uyandı. Zor sakinlestirdim.
Ayyy sanki beni anlatmışsınBen kızı uyuttuktan sonra evdeki her çıkan sese stres oluyorum valla.dun annemlere geldik yarın eve döncem.alıstım galiba tek başıma olmaya.konussalar,TV nin sesini biraz fazla acsalar,mutfakta birşeyler tıngırdasa stresten kalbim çıkacak gibi atıyor.anneler olarak normal değiliz galiba
Hepimiz aşağı yukarı aynı kafadayız demekki çıldırmaya az kaldıAyyy sanki beni anlatmışsın