- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.481
Aynen ya.3 numara sonuçta büyük bir bez lastikleri biraz daha rahat olmalı bence.canını yakıyormu,rahatsiz oluyormu bilmiyorum.simdi bez degistirmeyede korkuyorum.bunda pişik falanda yaşamadık çünküSleepy çok iz yapıyor ya bende çok şikayetçiyim primaya geçtim ben çok sıkıyor çünkü
Ben direk geçtim primaya yapmadı şimdilik pişik bakalım gerçi yeni geçtik ama inşallah olmaz.beyaz tenli bide bizimki olursa vay halimizeAynen ya.3 numara sonuçta büyük bir bez lastikleri biraz daha rahat olmalı bence.canını yakıyormu,rahatsiz oluyormu bilmiyorum.simdi bez degistirmeyede korkuyorum.bunda pişik falanda yaşamadık çünkü
Aman inşallah olmaz pişik falan.prima kullananlar genelde memnun zaten.dedigin gibi canı yansa ağlar da işte bizim içimiz rahat etmiyor öyle gördükçeBen direk geçtim primaya yapmadı şimdilik pişik bakalım gerçi yeni geçtik ama inşallah olmaz.beyaz tenli bide bizimki olursa vay halimizeİki bezi karşılaştırdım da lastik kısımları inanılmaz sıkı kalıo sleepynin. Ama canı yansa huzursuz olur ağlar sanırım ya öyle bişi olmadı ama yine de içim rahat etmedi.
Canım bence acıtacak şekilde sıkmıyor bende sleepy kullanıyorum Korkma benimkiler de de lastik izi oluyor ama acısa huzursuz olurlar diye tahmin ediyorumAman inşallah olmaz pişik falan.prima kullananlar genelde memnun zaten.dedigin gibi canı yansa ağlar da işte bizim içimiz rahat etmiyor öyle gördükçe
Nerden bileceksin ki bana söylenmese bende bilemezdim ateşin çok yüksekmiş duşa girsen düşer belki
İnşallah canım.Canım çok geçmiş olsun ya.insallah çabuk atlatır hemen iyi olursun
Bana 1 gün dedi kadın.Evet cnm 3 gün dedi hemşire
Bende öyle yaptım sağım yaparkende bastırıyorum az geliyor süt sıcak su torbası koyuyorum. Bezde deneyim olmazsa.Ay bende olmuştım çok kötüsürekli sağ duşa gir sıcak suyla orayı bastır iyice iyice bastır ama acısın sonra oğlanın bezinin içine kaynar suyu dök göğsüne bastır öyle kalsın bi on dakka sürekli yap ben öyle kurtuldum valla
Sütün tadı bi garip geldi bana. Oğlanda içmek istemedi o göğsümden çıkan sütü.Bana hemşirede doktor da o göğüsünü emzir bol bol dedi süte bişi olur mu diye sordum hayır hiç bişi olmaz bol bol emzir demişti sütte bişi yoktur bence cnm merak etme
Ben bebegimden daha çok rahatsız ve huzursuz oluyorum o kesinCanım bence acıtacak şekilde sıkmıyor bende sleepy kullanıyorum Korkma benimkiler de de lastik izi oluyor ama acısa huzursuz olurlar diye tahmin ediyorum
Azcık büyüktür belki ondan cnm kız az daha büyüsün de geçer o torbalıkBen bebegimden daha çok rahatsız ve huzursuz oluyorum o kesinya bide çok torba gibi duruyor ya çıtçıtlı badilerinin bazıları zor kapanıyor
2 numara daha iyi olurdu sankiBen bebegimden daha çok rahatsız ve huzursuz oluyorum o kesinya bide çok torba gibi duruyor ya çıtçıtlı badilerinin bazıları zor kapanıyor
Aynen canım azıcık büyük 1 den direk 3 e geçtim ben.zamanla tam olurAzcık büyüktür belki ondan cnm kız az daha büyüsün de geçer o torbalık
Aynen 2 numara şimdi tam olurdu ama yakında oda küçük gelirdi.internetten toplu alıyoruz bide.elimde kalırdı2 numara daha iyi olurdu sanki
Bir iki haftaya tam gelir cnm düşün ben 1 ayını doldurdu direk 3 aldımAynen 2 numara şimdi tam olurdu ama yakında oda küçük gelirdi.internetten toplu alıyoruz bide.elimde kalırdı
Yoo değil ben de oldum emzirmiyorum. Değişiyor o...Ben adet oldum bugün ya çok erken değil mi emziriyorum da başka bi problem yoktur umarım
Ben adet oldum bugün ya çok erken değil mi emziriyorum da başka bi problem yoktur umarım
Kızlar gece bebek uyandığında terlemisse ustunu değiştiriyor musunuz uykusu acilir diye korktum da
Bayadır giremiyorum şimdi yazdıklarınızı okudum evet saç kurutma makinası sesi çok işe yarıyor hatta youtoup dan açıyordum ben birde buziki orhan var böyle ağlama kırizleri tuttumu çok güzel rahatlatıyor çok şükür biz baya atlatıyoruz artık bu kolik ağlamaları ilk zamanlar ne yapsak susmuyordu kaç kez arabada gezdirerek uyuttukGece benim kız gene ağlama krizine girdi bir türlü susturamadık.aklıma saç kurutma makinesi geldi.calıştırdığım anda ağlaması bıçak gibi kesildi kızlarbelki sizinde işinize yarar diye paylaşayım dedim.
Bende değiştirmiyorum uykusu açılırsa diye ödüm kopuyor zatenKızlar gece bebek uyandığında terlemisse ustunu değiştiriyor musunuz uykusu acilir diye korktum da
Valla bilemedim şaştım kaldım bu kadar erken olmasınaYoo değil ben de oldum emzirmiyorum. Değişiyor o...
Amaan benimkide öyle valla bi uyansa vay Halime asla cesaret edemem değiştirmeyeBen değiştirmiyorum uyanırsa oturtur beni sabaha kadar.
Bende değiştirmiyorum uykusu açılırsa diye ödüm kopuyor zaten
Valla bilemedim şaştım kaldım bu kadar erken olmasınayüzümde inanılmaz sivilce doldu bende niye diye düşünürken bugün anladım
Aslında emzirirken daha geç adet olunuyor diye biliyorum ben.
Amaan benimkide öyle valla bi uyansa vay Halime asla cesaret edemem değiştirmeyeah sabahtan beri düzgün bir uyku uyumadı şimdi uyudu sanırım yani inşallah kafamı yastığa koymaya korkuyorum uyanır da kalkarım diye