- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.901
Sabah daha dolu oluyor ya göğüsler kalkınca birini ver diğerini sağ öyle öyle biriktir sütlerini ben gece yatmadan öncede veriyorum üstüne emziriyorum tam doyunca Aralıksız 4 saat uyuyor bende uyumuş oluyorumAnladım canım benim ki sürekli meme de olunca sağamıyorum. Çünkü göğüsler boşalmış oluyor. Bi gün biriktirip deneyeyim. Nbl de ne çok iyi diye biliyorum ne de kötü. Bu yüzden bizde bioga alalım dedik.
Aynı sorun bende de var. Rahatlasınmıyorsun diye banyo yaptırıyorum ama tam tersi oluyor gün boyu uyanık
dün akşam 7buçuk gibi uyudu 11 e geliyordu zorla kaldırdık banyo yaptırdık çok şükür rahat bir gece geçirdik.artık banyodan mi gün boyu ağladı yoruldu ondan mi bilmiyorum gecemiz iyiydiAnladım canım benim ki sürekli meme de olunca sağamıyorum. Çünkü göğüsler boşalmış oluyor. Bi gün biriktirip deneyeyim. Nbl de ne çok iyi diye biliyorum ne de kötü. Bu yüzden bizde bioga alalım dedik.
Aynı sorun bende de var. Rahatlasınmıyorsun diye banyo yaptırıyorum ama tam tersi oluyor gün boyu uyanık
40 çıkınca git doktora. Kan değerlerine bakılır ona göre.... Su an demir hapı alabilirsin.kızlar doğumdan sonra kan ve vitamine devam ettiniz mi.benim ilaçlar bitiyor doktora sormadımda ne kadar süre kullancam diye. ne kadar kullanılıyor acaba bileniniz var mı ?
kızlar doğumdan sonra kan ve vitamine devam ettiniz mi.benim ilaçlar bitiyor doktora sormadımda ne kadar süre kullancam diye. ne kadar kullanılıyor acaba bileniniz var mı ?
bugünde verdim emzik.aşımız vardı bugün.ara ara ağlayıp durdu huzursuzdu .artık mecbur kalıyorum çünkü sürekli emeyim diyor.emzikle uyudu bugün bir kaç kez bende dinlendim azda olsa. ilaçları da bugün aile hekimine soracaktım unuttum.olmadı yarın bi arayım genede40 çıkınca git doktora. Kan değerlerine bakılır ona göre.... Su an demir hapı alabilirsin.
Emzik konusunda da istenmeyen bir sey değil. Memede uyuma daha kötü... Prop ile uyumuş oluyor ama emzikte uyuma bağımsız uyumaya giriyor çekinme.
benim vitamin hapım biteli 1 haftayı geçti aldırmadım.kan ilacını içmeye devam ettim oda bitmek üzere iki kutu vermişti sabah akşam içiyorum.Ben kan ilacına devam ediyorum. Doğum yaptıran doktorum yazmıştı tekrar. İçinde b12de var ilacın.
Benim Doğumdan sonra demirim çok düştüğü için devam ediyorum 2 ay daha kullan dedi aile hekimi vitamini de devam ediyorum emzirirken de devam et dedi doktorumkızlar doğumdan sonra kan ve vitamine devam ettiniz mi.benim ilaçlar bitiyor doktora sormadımda ne kadar süre kullancam diye. ne kadar kullanılıyor acaba bileniniz var mı ?
Devam et canım. Ben hastanede kalırken içmedim saçlarım çok döküldü o 5 günde.benim vitamin hapım biteli 1 haftayı geçti aldırmadım.kan ilacını içmeye devam ettim oda bitmek üzere iki kutu vermişti sabah akşam içiyorum.
Kızlar iştahınız ne durumda? Süt sağmaya kalktım şimdi oturdum çikolata yedim.. Felaket acıkıyorum, ağzım hiç boş durmuyo..
Bende aynı şeyi düşündüm. Hamileyken bile bu kadar acıkmazdım. Hiç durduramıyorum kendimi bu sıra.Yalnız değilsin canım bende öyleyim diyorum hamileyken bile bu kadar acikmiyordum bende gece çikolata falan yiyorum
Benim kabızlık oldu doğumdan sonra ama benim sezeryandı tabi. Çok şükür geçti ama çok zordu.Hemoroid sikintisi olan varmi kizlar. Tuvaletr cikmaya korkuyorum resmen. Dogumdsn sonra beterlesti. Makat catlagi olmasindan korkuyorum
Kızlar iştahınız ne durumda? Süt sağmaya kalktım şimdi oturdum çikolata yedim.. Felaket acıkıyorum, ağzım hiç boş durmuyo..
Yalnız değilsiniz kızlarYalnız değilsin canım bende öyleyim diyorum hamileyken bile bu kadar acikmiyordum bende gece çikolata falan yiyorum
Daha korunmadım ama benim de aklıma geldi ola ki olursa naparım şimdi. Kararsızım korunup korunmama konusundaKızlar özel olacak ama korunuyormusunuz? Bizim çocuğumuz olmadı zaten aşılamayla tüp bebekle hamile kaldım ben ama olacağı tutar diye korktum sonradan.. Yeni doğum yaptık şu an mümkün değil zaten hamile kalmak ama bi kaç ay sonrası için soruyorum..
Valla iştahım öyle bir açık ki herşeyi yiyebilirimKızlar iştahınız ne durumda? Süt sağmaya kalktım şimdi oturdum çikolata yedim.. Felaket acıkıyorum, ağzım hiç boş durmuyo..
Canım oğlun nasıl oldu ?? Sen hamile kalabiliyordun dikkat et cnm . Yanılmıyorsam kendiliğinden hamile kalmıştın sen dimi ??Kızlar özel olacak ama korunuyormusunuz? Bizim çocuğumuz olmadı zaten aşılamayla tüp bebekle hamile kaldım ben ama olacağı tutar diye korktum sonradan.. Yeni doğum yaptık şu an mümkün değil zaten hamile kalmak ama bi kaç ay sonrası için soruyorum..
Hemoroid sikintisi olan varmi kizlar. Tuvaletr cikmaya korkuyorum resmen. Dogumdsn sonra beterlesti. Makat catlagi olmasindan korkuyorum