- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.921
Yalnız değilsiniz kızlar çok acıkıyorum habire yiyesim geliyor ve ne yazık ki sağlıklı atıştırmalıklar beni kesmiyor
Bende nerde sağlıksız bişey var onu yiyorum gerçekten. Tatlı krizleri cabası..
Daha korunmadım ama benim de aklıma geldi ola ki olursa naparım şimdi. Kararsızım korunup korunmama konusunda
Bugün biraz araştırdım, süt verirken ilk 6 ay hamile kalınmaz korunur anne diyor ama adette olmamak gerekiyormuş onun için. Bilemiyorum.
Valla iştahım öyle bir açık ki herşeyi yiyebilirim gece bende çikolata yiyorum yalnız çikolata gaz yapıyormuş doktorum dedi
Bende tokum ama yerim modunda yaşıyorum doğumdan beri.. Ve çikolatayı çok yiyorum.
Canım oğlun nasıl oldu ?? Sen hamile kalabiliyordun dikkat et cnm . Yanılmıyorsam kendiliğinden hamile kalmıştın sen dimi ??
Hala o apse kabarıp kendi kendine akıyor minik sivilce gibi ama yapılacak bişey yok bekliyoruz geçmesini..
Ben 1 kez aşılamayla hamile kaldım, 1 kezde kimyasal gebelik oldu kendiliğinden. Tabi bunlar 4 yılda o kadar hesaplamayla oldu şimdi denk gelip olması çok düşük bi ihtimal ama kaldıramam şu an. Dikkat etmek şart. Biz evlendik evleneli korunmadığımız için bocalıycam..