- 27 Kasım 2019
- 113
- 111
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
teşekkür ederim canım. .benim ilk denemem..Taze embriyo..Antalya anadolu hastanesinde transferim oldu..artık Sona geldik..hersey çok güzel olacak inşallah...Dualarimiz seninle canimm benimm insallah pozitifi gorursun mutlaka haberdar et bize de sen nerde yaptirdin kacinci denemen dondurulmus mu taze mi transferin
Canim varmi hocbir degisiklik bende hicbir agri szi belirti yokSorma cnm ya
Kayseri acıbadem hastanesi canim benimkideMasallah canim hangi hastane benim universite hastanesi.
Hayır hiç test yapmadım. .bu heyecani yaşamak istedim..şimdide sabirsizlikla bekliyorum..Kacinci gunun canim masallah sabirlisin idrar testi hic yaptinmi
teşekkür ederim canım. .benim ilk denemem..Taze embriyo..Antalya anadolu hastanesinde transferim oldu..artık Sona geldik..hersey çok güzel olacak inşallah...
İnşallah canım. .tek dileğim sağlıklı bir bebek..hpimiz için♥ Sende bizdensin ilk heyecanlar hadi guzel haberlere seninle baslayalim insallah yaa
Aminn aminn canim mutlu haberlerini bekliyoruz insallahİnşallah canım. .tek dileğim sağlıklı bir bebek..hpimiz için
insallah canim peki tekmi ciftmi transfer yapildiİnşallah canım. .tek dileğim sağlıklı bir bebek..hpimiz için
Tek canım. .insallah canim peki tekmi ciftmi transfer yapildi
Hic belirtin varmi canim benim bugun hicbirbelirtim yok sende olmusmuydu ikinci gunTek canım. .
Merhaba tam hatırlamıyorum ama sanırım 3 gün sonraMerhaba canim hosgeldin ♥ Bende yasmin kullaniyorum pazar bitecek bende transfer icin baslayacagim ilaclara sen kac gun sonra adet oldun dogum kontrolden
Dondurulmuşlar için dondurulması için ücret ödemesi yaptınız mı laboratuvar kira alıyor. Eğer ödeme olmadıysa bir yıl sonra herhangi bir ücret ödenmez ise sağlık bakanlığına başvurup embriyoları imha ediyorlar bilginiz olsun. Eğer ödeme yaptıysanız embriyo transferi için doktorunuzla görüşüp ilaç tedavisi başlayıp transfer için hazırlık yapılıyor. Tabi bu süre de Ankara’da olmanız lazım ücret için de şunu söylebilirim merkezden merkeze ya da hastaneye göre değişiklik gösteriyor ben izmirdeyim ve ikinci transfer için 1500 merkeze 1500 doktoruma ödeyeceğim bunun dışında bi ödeme yapmıcaz zaten dondurulmuş olduğu için öyle iğne ilaç bi masraf olmadı. Bu arada çok geçmiş olsun allah ikizlerine hayırlı güzel ömür nasip etsinMerhaba kızlar ben bugün normal yolla hamile kaldığım bebeği düşük yaptım, ikizlerim var 3.5 yaşında tüp bebekle olan,2 embriyomuz var hazırda,sorum şu ki transfer olmak istesem beni neler bekliyo,ben şanlıurfadayım embriyo ankarada,ne yapmam istenecek ve ne kadar ücretler bir bilgisi olan var mı?
Transfere adet olunca mi gidiliyorYok canim ben su an yasmin kullaniyorum pazar bitiyor iki uc gune de adet olurum hafta ici giderim transfer icin ♥
Adetin bitikten sonra mı transfer oluyor yoksa adetliyken miKızlar ooo ocak açılmış bile ben anca gordumben de dün 2 ocakta oldum transferi. ..bilmiyorum artık nasıl olucak ..@Yaprakali
B Birumutbekleyen
Anladim canim artik bende transfer olup beklemek icin sabirsizlaniyorum hic bu kadar sevincle adetimi bekledigimi bilmiyordumMerhaba tam hatırlamıyorum ama sanırım 3 gün sonra
Gecmis olsun canimMerhaba kızlar ben bugün normal yolla hamile kaldığım bebeği düşük yaptım, ikizlerim var 3.5 yaşında tüp bebekle olan,2 embriyomuz var hazırda,sorum şu ki transfer olmak istesem beni neler bekliyo,ben şanlıurfadayım embriyo ankarada,ne yapmam istenecek ve ne kadar ücretler bir bilgisi olan var mı?