2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün bir sürü söylendim surat asan bu eve gelmesin dedim uğraşamam gerçekten ben uykusuz yorgun 2 çocuğa bakıyorum onlar keyfinde laf sokma derdinde surat asma derdinde ne değişikler ya idrar yollarının sırası mı gerçekten gelini ameliyat olmuş farkında mı acaba dediğin gibi eşimizin hatrı olmasa zaten dakika sabredilmez

Şimdi doktordan çıktık biz biraz yoğun olmuş dedi Doktor damla verdi ve günde 4 kez karbonatlı suyla silmei istedi

Seni çok iyi anlıyorum, bebeğe yetememe ve yetersizlik hissi en belirgin lohusa özelliği...Bazen boşlukta hissediyorum ben de... Kendimizi çok hırpalamadan bu süreci atlatabilsek cok iyi olurdu....
Bugün biraz daha iyi uyandım sanki. Gün geçtikçe daha iyi oluruz inşallah kızımı bile yeni yeni sevmeye başladım çok acı ama

Benimki üstüne birde emmiyo bak çok şanslısın maşallah. Yarım saat süt sağıyorum sonra besle gaz çıkar alt değiştir. Keşke emse diyorum. 3 saatte 1 süt sağmak çok yoruyor.
Doğru cnm bide emmese daha zor. Bende şimdi arada sağıma başladım gerçekten zor. Ben artık illa 2 saatte bir kalkmıyorum 3 saati buluyor valla

Bende sağlık ocağına götürdüm. Emzirtmeye çalıştı ebe, kendini yırttı. Göğsüm çok kötü oldu mastit olmak üzereyim bi krem verdi doktor. Süt sağımını 2 saati geçirmeden yap süt birikip tıkamasın dediler. Sinirlerim harap durumda. Kv görüntülü konuşmak istedi aradım oğlan tatlı tatlı uyuyor. Ne tatlı kurban olurum diye seviyor, gündüz tatlı sen gece gör neler çekiyoruz dedim, banane beni ilgilendirmez orası diyor.

Doğru cnm bide emmese daha zor. Bende şimdi arada sağıma başladım gerçekten zor. Ben artık illa 2 saatte bir kalkmıyorum 3 saati buluyor valla

Mastit olmak üzere olduğum için 2 saatte 1 kalkmak zorundayım şu an. Aman dikkat edin süt tamamen boşalsın göğsünüzden.

Sıcak havlu yap dedi doktorum bana. Ben şimdi emzirip ardından sağım yapıyorum iyice boşalt dedi. Titreme ve üşüme oluyor tam boşaltmadığım zaman

Ne değişik kadın ya beni ilgilendirmez mi diyor gerçekten şaka gibi.. ilgilendirmiyorsa gelmesin gitmesin sevmesin sadece sevme kısmı mı ilgilendiriyormuş onu

Kizlar 19 Ağustos son adet tarihim 5 Eylül 4./gün emriyo transferi old 6+5 de kalp atışı duyulmadı embriyo görünmedi diye bugun tekrar gittim embriyo göründü kalp atışı var embriyoyu gördük 7+5 olması gerekirken 5+5 çıktı bir haftada 9 günlük gelişim göstermiş doktor sağlıksız gebeliğe benziyor dedi böyle birşey yaşayan var mi

Sıcak havlu yap dedi doktorum bana. Ben şimdi emzirip ardından sağım yapıyorum iyice boşalt dedi. Titreme ve üşüme oluyor tam boşaltmadığım zaman

Valla bi krem sürdüm işte, sağımdan önce yıkıycam, küçücük bi kreme 90 lira ödedik işe yarar inşallah. Benim göğüslerim yanıyor zaten oğlan sağolsun emse belki bu sorunlar olmayacak.

Ne değişik kadın ya beni ilgilendirmez mi diyor gerçekten şaka gibi.. ilgilendirmiyorsa gelmesin gitmesin sevmesin sadece sevme kısmı mı ilgilendiriyormuş onu

Orası bizim sorunumuzmuş öyle dedi. Diyorum ki mastit oldum ağrıdan duramıyorum belki doktor antibiyotik verir, dayan biraz antibiyotik süte geçer diyor. Ben bilmiyorum çünkü neyin ne olduğunu.

Çok düşünüyorsa torununu gelsin yardım etsin geçip geçmediğine o mu karar verecekmiş.
Bizimki de gelecekmiş akşama tekrar ben bu akşam da gelcem diyo telefon etmiş bana annemle hem tartıştılar bakalım birbirlerinin yüzüne nasıl bakacaklar iyice strese giriyorum ben geriliyorum rahat rahat geçirmek varken şu dönemi neden böyle oluyor anlamadım bu çocuklar olsun diye ömrümüzü feda etmeye hazırdık biz neler yaşadık şimdi olanlara bak

Biraz fikir olsa bunlarda lohusa kadını strese sokmayalım derler. Valla zaten onca uğraştan sonra bu süreç şaka gibi..

Biraz fikir olsa bunlarda lohusa kadını strese sokmayalım derler. Valla zaten onca uğraştan sonra bu süreç şaka gibi..
Gerçekten öyle benim ilk zamanlar o sarı gelen sütüm bile ikisinden 70 e yakın çıkıyordu şimdi ikisinden 50 cc zor alıyorum stres den hep azaldı sütüm ama kimin umrunda

Ben resmen mastit oldum cnm. Suan rahatlaman icin bosaltman lazim gogsunu. Bana ebe kadin. Bebek bezine sicak su dök dedi. Goguslerine koy dedi sagimdan once yapilmali. Harika akmaya basladi sut . Aciyida hafifleti

Gerçekten öyle benim ilk zamanlar o sarı gelen sütüm bile ikisinden 70 e yakın çıkıyordu şimdi ikisinden 50 cc zor alıyorum stres den hep azaldı sütüm ama kimin umrunda

Benimde mastit tıkadı, bilmiyorum nasıl olacak emzirmeye çabalıyorum hala.

Ben resmen mastit oldum cnm. Suan rahatlaman icin bosaltman lazim gogsunu. Bana ebe kadin. Bebek bezine sicak su dök dedi. Goguslerine koy dedi sagimdan once yapilmali. Harika akmaya basladi sut . Aciyida hafifleti
Sağıyorum sıcak suyla masaj yap dediler banada. Eşim krem aldı gündüz iyi geldi sanki o da.

Ben çapak sorunu yasiorum. Sizce doktora gitmelimiyim. Yoksa deniz suyuna drvam mi. Korona burda tavan yapti

Benimkindede var, hem çapak hem hıçkırık. Olmazsa gidicez yarın bi.

Sıcak su torbası ve öncesinde masaj yapıp öyle sağın.... Bende de oluyordu neyse bebek emmeye basladi bosldi öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…