- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.941
Goz kapaginda hafif şişlik varmi?Benimde mastit tıkadı, bilmiyorum nasıl olacak emzirmeye çabalıyorum hala.
Sağıyorum sıcak suyla masaj yap dediler banada. Eşim krem aldı gündüz iyi geldi sanki o da.
Benimkindede var, hem çapak hem hıçkırık. Olmazsa gidicez yarın bi.
Sütünle sil canım benim kızda vardı ben sütümle sildim pamukla geçtiEvt cnm
Yok canım ama çapak var işte özellikle sağ gözü yapışıyo.Goz kapaginda hafif şişlik varmi?
Benim oglaninda sag gozu. Ve o gozu kuculdu gibi diger goze goreYok canım ama çapak var işte özellikle sağ gözü yapışıyo.
İlk altı ay verilmiyor canım. Sütte zaten su varKizlar su verilmiyor dimi aklima takildi gece gece
Benim oglaninda sag gozu. Ve o gozu kuculdu gibi diger goze gore
Canım sütünle sil korkma bebeğe hiç zararı yok doktorlar tavsiye ediyor araştırın isterseniz ve çok iui geliyor bir kere silmede geçti benim kızımın çapağıKüçülme filan yokta benimkinde yapışıyo çapaktan o gözü. Hergün pamukla siliyorum ama nafile.
Çok şükür canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsünkızlar doğum yaptım çok şükür.2.900 kilo doğdu kızımızçok şükür herşey yolunda ikimizde iyiyiz.benim ağrım çok fazla sadece.inşallah yarına daha iyi olurum
Gözün aydın canım sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahkızlar doğum yaptım çok şükür.2.900 kilo doğdu kızımızçok şükür herşey yolunda ikimizde iyiyiz.benim ağrım çok fazla sadece.inşallah yarına daha iyi olurum
Hayır canım verilmiyor 6 aydan önce su verilmesi bebekte Allah korusun ölüme kadar yol açabiliyor çok tehlikeli şimdi eski zaman insanları annelerimiz vs arada çay kaşığıyla ver vs diyorlar bana mesela asla vermiyorum vermem de ciddi sonuçları var bebekler için sende verme bence gerek olsa doktorlar derdi zaten demek ki 6 ay gerçekten buna gerek yokKizlar su verilmiyor dimi aklima takildi gece gece
kızlar doğum yaptım çok şükür.2.900 kilo doğdu kızımızçok şükür herşey yolunda ikimizde iyiyiz.benim ağrım çok fazla sadece.inşallah yarına daha iyi olurum
Gözün aydın olsun canım sağlıkla huzurla büyüt bebişinikızlar doğum yaptım çok şükür.2.900 kilo doğdu kızımızçok şükür herşey yolunda ikimizde iyiyiz.benim ağrım çok fazla sadece.inşallah yarına daha iyi olurum
Mesela tek mama versekte mi gerek yok ??Hayır canım verilmiyor 6 aydan önce su verilmesi bebekte Allah korusun ölüme kadar yol açabiliyor çok tehlikeli şimdi eski zaman insanları annelerimiz vs arada çay kaşığıyla ver vs diyorlar bana mesela asla vermiyorum vermem de ciddi sonuçları var bebekler için sende verme bence gerek olsa doktorlar derdi zaten demek ki 6 ay gerçekten buna gerek yok
Canim evladinin ömru uzun olsun sagliklakızlar hepinize çok tşk ederim❤