- 14 Mart 2008
- 6.023
- 5.130
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.881
Resmini koydum bak canım 5 saat uyumadı en son bunu denedim Uyudu kaldı Zaten doktorum da söylemişti ama o ağlayınca telaştan aklıma gelmemiştiNeymiş canım o? Benimki karnı tok altı kuru olursa uyur genelde ama lazım olur illa ki.
Evet ya uyuyamıyorsun yatıyorsun aklında hep çocuklar ne oldu yediler mi emseler mi derken uykum kaçıyor geriBende dün anneme bıraktım biraz uyuyayım diye insan uyuyamıyorda hep bir tetikte
Bende dün anneme bıraktım biraz uyuyayım diye insan uyuyamıyorda hep bir tetikte
Kızlar bebişlerde şapka ve eldiven kullanıyor musunuz? Ayrıca bebeklerle dışarıya çıktınız mı gezmeye ya da bi hava almaya
Yüklenmemiş canım.Resmini koydum bak canım 5 saat uyumadı en son bunu denedim Uyudu kaldı Zaten doktorum da söylemişti ama o ağlayınca telaştan aklıma gelmemişti
cnm bebek kucagindayken uyuma. Ne olur ne olmazBenimki göğsümde uyumaya bayılıyor, haliyle bende göğsüme koyup oturarak uyuyorum bazen. Gece uyanıyorum göğsümü tutarak kalkıyorum içgüdüsel olarak.
Biz 4 yıla yaklaştık, hep başbaşa geçirdik çokta kafa dengiyizdir. Sarılıp uyurduk hamileykende iyiydik ama şu an yatağa birlikte giremiyoruz bile. Ben yattığım an uyuyorum gece bi eşim bi ben kalkıyoruz. O gece kalkmak için benden önce yatıyor, sarılıp oturur film izlerdik saatlerce sohbet ederdik. Şu an hiçbiri yok. Şimdiden çok özledim, ne zaman eskiye döneriz dönebilirmiyiz bilmiyorum, bebeğimizi çok seviyoruz ama birbirimizi sevmeyi ihmal etmeyelim istiyorum. Bugün geldi özledim seni diyo, aynı evin içinde birbirimizi özlüyoruz. Karıştım iyice..
Benim meme emmeme olayı tuz biber oldu mesela. Ama çok seviyorum gündüzleri çok güzel, sarılıp göğsüme yatırıyorum mest oluyorum, ağladığı an bi geriliyorum ki sorma gitsin.
Bu şekilde çok rahat uykuya dalıyorlar arkadaşlar gaz sorunu yaşayanlar özellikle
Benimki göğsümde uyumaya bayılıyor, haliyle bende göğsüme koyup oturarak uyuyorum bazen. Gece uyanıyorum göğsümü tutarak kalkıyorum içgüdüsel olarak.
Kızlar ben çok mutsuzum sürekli ağlamak istiyorum. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum yalnız kalmak istemiyorum ya kardeşim ya annem ya eşim olsun istiyorum sürekli yanımda. Ağır geliyor sanki bebek sorumluluğu. Hiç iyi değilim
Resmini koydum bak canım 5 saat uyumadı en son bunu denedim Uyudu kaldı Zaten doktorum da söylemişti ama o ağlayınca telaştan aklıma gelmemişti
Kızlar bebişlerde şapka ve eldiven kullanıyor musunuz? Ayrıca bebeklerle dışarıya çıktınız mı gezmeye ya da bi hava almaya
cnm bebek kucagindayken uyuma. Ne olur ne olmaz
Hey maşallah amma kocacı çıktınız beee bu ne arkadaşlar kendimize gelelim :))) ben kocamı ozlemedim aksine sinir oluyorumen önemli sorun uykusuzluk bence... Onu biraz aşmaya çalışın bebek uyurken uyumaya çalışın...valla ben şu an kocami dışardan ihtiyaçlarmi getiren zorda kaldığımda bebekle.ilgilenen bir varlik olarak görüyorum. Ozleyecek ne var 7 seneyi aşmış evliyiz zaten tüp bebek öncesi bol bol bas basa vakit gecirmedik mi
.. benim gözüm bebekten başka bişey görmüyor herkes full time onla ilgilensin onu sorsun tek konu o olsun istiyorum... Benim lohusalik bundan ibaret :))))
Onu nerde yapıyorsun?? Sandalye de mi koltukta mi emzirme koltuğun mu var özel.... Ben keske alsaydım diyorum resmen sandalye tepesinde iki büklüm emziriyorum ayaklarımı nereye koycam şaşırıyorum
Canım bir önceki mesajda var sanırımYüklenmemiş canım.
Dene bence ben öyle uyutuyorum duymadığında artık canımAy tam ihtiyacım olan seeeyyyy çok teşekkürler
Hiç sorma eşimde bende mahvolduk o ağladıkça ne yapacağımızı şaşırdık iyice5 saat nasıl dayandı kuzucuk yaaaa inanmıyorum ... Oğlan uyuyor kız mı sana bu işleri eden?? Benim kız silikon uç ile emiyor artık ama uyumuyor bu sefer. 1 saate yakın uyuyup geri uyandı.
Kızlar gece benim oğlanın göbeği düşmüş, teyzesi bakmıştı 3 saat o ara olmuş. Zıbınında çok az kan vardı, yıkadım üstünü değiştirdim, yeni zıbında yine çok az kan var. Göbeğin bi kısmı kalmış minicik o da düşecek ama neden böyle kan oldu üst üste sizede oldu mu? Birde çok hıçkırık tutuyor, hızlı çekiyo biberonu ona yoruyorum ama doktora götürmeyi düşünüyorum bu hıçkırık için.
Canım benim kızımda da oldu kan zıbınında sanırım 4 5 gün sürekli oldu diye hatırlıyorum korkma. Hıçkırık midesinin büyüdüğünü gösterir yani sütün fayda ediyor demektirKızlar gece benim oğlanın göbeği düşmüş, teyzesi bakmıştı 3 saat o ara olmuş. Zıbınında çok az kan vardı, yıkadım üstünü değiştirdim, yeni zıbında yine çok az kan var. Göbeğin bi kısmı kalmış minicik o da düşecek ama neden böyle kan oldu üst üste sizede oldu mu? Birde çok hıçkırık tutuyor, hızlı çekiyo biberonu ona yoruyorum ama doktora götürmeyi düşünüyorum bu hıçkırık için.
Canım evin içinde çok gezdirme istersen bir yerde okumuştum yattıkları odadan çok fazla çıkarlarsa oranın güvensiz olduğunu düşünür uyumazlar o odada huzursuz olurlarmısGöbek bende olmadı ama bence onu doktora sor.... Hıçkırık ise çok normal... Hangi biberonu kullanıyorsunuz?? Hıçkırık midesinin büyümesi için faydalı. Hıçkırık bizde olduğunda evin içinde gezdiriyoruz.
Bilmiyorum canım dördüncü gün dedi bugün hala yataktan kalkamıyorum okadar ağrıyor ki dik yuruyemiyorum hergun pansumanı eşim yapıyor giderek morariyor aşağıya doğru ve ağri çok fazla gece çok zorlanıyorumNiye dördüncü gün yap dedi banyoyu? Ben salı doğum yaptım çarşamba öğlen eve geldik duş aldım. Hergünde alıyorum duşumu, eşim yaptı hep pansumanımı. Doktorun eli çok önemli galiba, biz devlete giderken son anda özele karar verdik, eşim iyiki gittik yara yerin çok iyi diyor. Ayaklanmamda çok çabuk oldu 4.gün temizlik yaptım evde. Önce Allahın izniyle sonra doktorum sayesinde güzel geçti çok şükür.
Canım çok kanarsa götür k vitamini iğnesi yapıyorlar kesiliyor benim kızda öyle olmuştuKızlar gece benim oğlanın göbeği düşmüş, teyzesi bakmıştı 3 saat o ara olmuş. Zıbınında çok az kan vardı, yıkadım üstünü değiştirdim, yeni zıbında yine çok az kan var. Göbeğin bi kısmı kalmış minicik o da düşecek ama neden böyle kan oldu üst üste sizede oldu mu? Birde çok hıçkırık tutuyor, hızlı çekiyo biberonu ona yoruyorum ama doktora götürmeyi düşünüyorum bu hıçkırık için.