2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bebişlerde şapka ve eldiven kullanıyor musunuz? Ayrıca bebeklerle dışarıya çıktınız mı gezmeye ya da bi hava almaya

Kızlar bebişlerde şapka ve eldiven kullanıyor musunuz? Ayrıca bebeklerle dışarıya çıktınız mı gezmeye ya da bi hava almaya

Banyo yaptırdık az önce şapka taktım uyutmadan önce ev sıcak olduğu için genelde kullanmıyorum. Eldivenide ellerini çok yüzüne götürürse takıyorum çizmesin diye. 6 günlükken doktor kontrolüm vardı onuda götürdük haliyle, sonrada mağazaya uğramam lazımdı eksikleri vardı bizim burada çok sakin bi avm var oraya gittik, oturduk yemek yedik eve geçtik. Ama artık hava soğuyor mecbur kalmadıkça çıkarmam.

Hey maşallah amma kocacı çıktınız beee bu ne arkadaşlar kendimize gelelim :))) ben kocamı ozlemedim aksine sinir oluyorum en önemli sorun uykusuzluk bence... Onu biraz aşmaya çalışın bebek uyurken uyumaya çalışın...valla ben şu an kocami dışardan ihtiyaçlarmi getiren zorda kaldığımda bebekle.ilgilenen bir varlik olarak görüyorum. Ozleyecek ne var 7 seneyi aşmış evliyiz zaten tüp bebek öncesi bol bol bas basa vakit gecirmedik mi
.. benim gözüm bebekten başka bişey görmüyor herkes full time onla ilgilensin onu sorsun tek konu o olsun istiyorum... Benim lohusalik bundan ibaret :))))

Benimki göğsümde uyumaya bayılıyor, haliyle bende göğsüme koyup oturarak uyuyorum bazen. Gece uyanıyorum göğsümü tutarak kalkıyorum içgüdüsel olarak.

Onu nerde yapıyorsun?? Sandalye de mi koltukta mi emzirme koltuğun mu var özel.... Ben keske alsaydım diyorum resmen sandalye tepesinde iki büklüm emziriyorum ayaklarımı nereye koycam şaşırıyorum

Çok uykusuz kalmişsan sinirin bozulmuş da olabilir yorgunluk ve ikisi birleşik çok fena ediyor... Geçecek bu günler.... Bunu düşünüp sabretcez artik. Yeme içmenin ihmal etme ne güzel emziriyorsun o konuda sıkıntı yaşamadın sen sanirim

Resmini koydum bak canım 5 saat uyumadı en son bunu denedim Uyudu kaldı Zaten doktorum da söylemişti ama o ağlayınca telaştan aklıma gelmemişti

5 saat nasıl dayandı kuzucuk yaaaa inanmıyorum ... Oğlan uyuyor kız mı sana bu işleri eden?? Benim kız silikon uç ile emiyor artık ama uyumuyor bu sefer. 1 saate yakın uyuyup geri uyandı.

Eldiven kadar kullanissiz bişey görmedim hemen çıkarıyor bizimki..kendinden eldivenli tulum giyiyor benimki öyle yaptım artik. Alt üst takim arada... Gezmeye gitmedim. Bebek de çıkmadı. Sadece sağlık ocağına ve hastaneye

cnm bebek kucagindayken uyuma. Ne olur ne olmaz

O uyumak uyumak değil canım aslında. Ama doğru diyorsun bende tedirgin oluyorum.

Ben duygusallaştım sanırım iyice.

Onu nerde yapıyorsun?? Sandalye de mi koltukta mi emzirme koltuğun mu var özel.... Ben keske alsaydım diyorum resmen sandalye tepesinde iki büklüm emziriyorum ayaklarımı nereye koycam şaşırıyorum

Yatakta canım. Benim oğlan emmiyor malum. Sen emziriyorsan yatakta emzir yerine öyle koy, ben sütünü yatakta yada koltukta veriyorum. Çok huysuzluğu tutuyor bazen yerinde asla uyumuyor, göğsüme alınca uyuyor. Öyle yarı uyur yarı uyanık başımı koyup yarı oturur vaziyette uzatıyorum ayaklarımı. Birazda olsa dinleniyor insan.

Yüklenmemiş canım.
Canım bir önceki mesajda var sanırım
Ay tam ihtiyacım olan seeeyyyy çok teşekkürler
Dene bence ben öyle uyutuyorum duymadığında artık canım
5 saat nasıl dayandı kuzucuk yaaaa inanmıyorum ... Oğlan uyuyor kız mı sana bu işleri eden?? Benim kız silikon uç ile emiyor artık ama uyumuyor bu sefer. 1 saate yakın uyuyup geri uyandı.
Hiç sorma eşimde bende mahvolduk o ağladıkça ne yapacağımızı şaşırdık iyice

Kızlar gece benim oğlanın göbeği düşmüş, teyzesi bakmıştı 3 saat o ara olmuş. Zıbınında çok az kan vardı, yıkadım üstünü değiştirdim, yeni zıbında yine çok az kan var. Göbeğin bi kısmı kalmış minicik o da düşecek ama neden böyle kan oldu üst üste sizede oldu mu? Birde çok hıçkırık tutuyor, hızlı çekiyo biberonu ona yoruyorum ama doktora götürmeyi düşünüyorum bu hıçkırık için.

Göbek bende olmadı ama bence onu doktora sor.... Hıçkırık ise çok normal... Hangi biberonu kullanıyorsunuz?? Hıçkırık midesinin büyümesi için faydalı. Hıçkırık bizde olduğunda evin içinde gezdiriyoruz.

Canım benim kızımda da oldu kan zıbınında sanırım 4 5 gün sürekli oldu diye hatırlıyorum korkma. Hıçkırık midesinin büyüdüğünü gösterir yani sütün fayda ediyor demektir
Canım evin içinde çok gezdirme istersen bir yerde okumuştum yattıkları odadan çok fazla çıkarlarsa oranın güvensiz olduğunu düşünür uyumazlar o odada huzursuz olurlarmıs

Bilmiyorum canım dördüncü gün dedi bugün hala yataktan kalkamıyorum okadar ağrıyor ki dik yuruyemiyorum hergun pansumanı eşim yapıyor giderek morariyor aşağıya doğru ve ağri çok fazla gece çok zorlanıyorum

Canım çok kanarsa götür k vitamini iğnesi yapıyorlar kesiliyor benim kızda öyle olmuştu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…